Я Тобі бажаю...

Тема у розділі 'Піонертабір', створена користувачем Mavpysuk, 14 гру 2010.

1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

За час спілкування на форумі ми вже якось вивчили одне одного...знаємо все добре і погане, що трапилося (через теми мені краще чи мені гірше всіх :))) )...Тому пропоную такий ланцюжок побажань...
    Кожен пише своє побажання тому форумлянину чий допис в цій темі є останнім...

• Подобається Подобається x 13
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Мавпусику бажаю тобі, взаємного кохання,гарнесеньких діточок і не хворіти....:)
    Вибач,що на ти:)

• Подобається Подобається x 15
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Поетко,бажаю здоров"якам вам і вашому синочку,щоб в кишені завжди було більше ніж 50 гривень;),а ціни лише тішили око:)Бажаю багато - багато смачних тортиків і ще більше клієнтів на них:)

• Подобається Подобається x 14
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

Іспанко, бажаю Вам Великого кохання! ;)

5. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Філософко. Бажаю вам ставитися до життя просто і получати від нього море задоволення.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Реббіте, бажаю Вам знайти Саме Ту, і багато вільного часу опісля. :)

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

Бажаю Анноун, щоб її сімя була здоровою і щасливою!
    Щоб не довелося терпіти заангажованих відгуків в свою сторону в житті і на форумі!

• Подобається Подобається x 12
  8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

БагІруся,із деяких твоїх дописів і запитань тут та на ДП,я зрозуміла,що ти цього року збираєшся заміж...бажаю тобі сімейного благополуччя,маленьких румняненьких карапузиків))),та більше ніколи не просити поради у темі "прощення"!

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Іра, здоров"я сім"ї і особливо маленькому сонечку - синочку! Нехай ваша сім"я і далі буде такою щасливою та усміхненою, якою ми бачимо її на фото
    А також натхнення у навчанні діток, нехай їхня чудова англійська буде хорошим подарунком для тебе. І побільше реальних привітань, а не віртуальних (смс, інет) ;)

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Олю, бажаю міцного здоров'ячка Тобі, чоловікові та синочку! І щоб Твої улюблені футбольні команди показували якнайкращі результати і вигравали всі можливі кубки! :preved:

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ірусь, а я тобі бажаю стати твердо на ноги,мати постійну гарну роботу,відкрити свою фотостудію,одержати всі документи які там потібно(я не дуже в цьому орієнтуюсь) і народити маленького карапузика:) Ну і ще менше по ночах сидіти над роботою,краще в цей час під крильцем у чоловіка спати:)

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

Нірваночко, бажаю тобі з чоловіком сімейного затишку (без впливів свекрухи), фінансової стабільності і поповнення в скорім часі!!!
    А ще щоб могла бувати у Львові частіше :)

Аліасочко! Бажаю переїхати до Львова і бути постійно з коханим!!! щоб усе було гаразд і ви створили щасливий та міцний сімейний союз!

Останнє редагування: 15 гру 2010
  13. Honda

Honda Well-Known Member

Багірочко, бажаю міцності кохання, вірності, ніжності...залишатись такою красивою, (якою я бачила на фото), шоб доля була до тебе привітною:give_rose:

• Подобається Подобається x 11
  14. Іспанка

Хондочці бажаю міцного здоров"ячка,щоб коханий був завжди поруч;),легкого й приємного навчання, порожніх електричок:))) і гарного настрою завжди!!

15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Бажаю нашій Іспаночці якнайменше звертатися до лікарів-не хворіти,тобто;кар"єрного успіху теж бажаю;та знайти такого собі "мачо-мучачо-еспанйоло))))"

-жартую звісно-бажаю знайти СПРАВЖНЄ КОХАНННЯЧКО!!!......і ще бажаю,щоб твоя миловидна усмішка ніколи не сходила з обличчя:)

16. Іспанка

17. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Іспанці бажаю здоров'я і хороших учнів.А якшо учні будуть нечемні,то здоров'я пригодиться ще більше:)

• Подобається Подобається x 11
  18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

На форумі я новенький, ще зі всіма познайомитись не встиг, але обіцяю виправитись ;)

А покищо Lady Vesna бажаю... :)

• Подобається Подобається x 9
  19. Peri

Peri Well-Known Member

Lady Vesna,бути Весною і в спеку і в сніг,хай по-весняному лине ваш сміх,
    бачити світ у кольорах весняних,-щоб від життя почуватися п*яно:)

---------- Додано в 01:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ----------

AlexLv,вибачте,що несподівано вас перебила...Вам бажаю гарного спілкування на нашому ЛФ. мОООре задоволення і друзів!:)

• Подобається Подобається x 6
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пері, Ви така світла і добра людина! Хочу побажати, щоб все те тепло, яке Ви віддаєте людям, верталось до Вас сторицею! Від знайомих і незнайомих, від близьких родичів і дальніх, на словах і у вчинках.

а де твій аватар? :)