За час спілкування на форумі ми вже якось вивчили одне одного...знаємо все добре і погане, що трапилося (через теми мені краще чи мені гірше всіх )...Тому пропоную такий ланцюжок побажань... Кожен пише своє побажання тому форумлянину чий допис в цій темі є останнім...
Мавпусику бажаю тобі, взаємного кохання,гарнесеньких діточок і не хворіти.... Вибач,що на ти Доречі до мене також можна на ти...ні!!!навіть потрібно.
Поетко,бажаю здоров"якам вам і вашому синочку,щоб в кишені завжди було більше ніж 50 гривень,а ціни лише тішили окоБажаю багато - багато смачних тортиків і ще більше клієнтів на них
Бажаю Анноун, щоб її сімя була здоровою і щасливою! Щоб не довелося терпіти заангажованих відгуків в свою сторону в житті і на форумі!
БагІруся,із деяких твоїх дописів і запитань тут та на ДП,я зрозуміла,що ти цього року збираєшся заміж (якщо це не так,або великий секрет,то можеш мене щипнути за праву ногу,щоб я багато не патякала)))))))))))...бажаю тобі сімейного благополуччя,маленьких румняненьких карапузиків))),та більше ніколи не просити поради у темі "прощення"!
Іра, здоров"я сім"ї і особливо маленькому сонечку - синочку! Нехай ваша сім"я і далі буде такою щасливою та усміхненою, якою ми бачимо її на фото А також натхнення у навчанні діток, нехай їхня чудова англійська буде хорошим подарунком для тебе. І побільше реальних привітань, а не віртуальних (смс, інет)
Олю, бажаю міцного здоров'ячка Тобі, чоловікові та синочку! І щоб Твої улюблені футбольні команди показували якнайкращі результати і вигравали всі можливі кубки!
Ірусь, а я тобі бажаю стати твердо на ноги,мати постійну гарну роботу,відкрити свою фотостудію,одержати всі документи які там потібно(я не дуже в цьому орієнтуюсь) і народити маленького карапузика Ну і ще менше по ночах сидіти над роботою,краще в цей час під крильцем у чоловіка спати
не секрет, але фразу "я виходжу заміж, олееее-олеее-олее-оле" в підпис собі ще поки не додаю:girl_haha: Нірваночко, бажаю тобі з чоловіком сімейного затишку (без впливів свекрухи), фінансової стабільності і поповнення в скорім часі!!! А ще щоб могла бувати у Львові частіше Аліасочко! Бажаю переїхати до Львова і бути постійно з коханим!!! щоб усе було гаразд і ви створили щасливий та міцний сімейний союз!
Багірочко, бажаю міцності кохання, вірності, ніжності...залишатись такою красивою, (якою я бачила на фото), шоб доля була до тебе привітною
Хондочці бажаю міцного здоров"ячка,щоб коханий був завжди поруч,легкого й приємного навчання, порожніх електричок і гарного настрою завжди!!
Бажаю нашій Іспаночці якнайменше звертатися до лікарів-не хворіти,тобто;кар"єрного успіху теж бажаю;та знайти такого собі "мачо-мучачо-еспанйоло))))" десь,приблизно,такого)))) ))))))) -жартую звісно-бажаю знайти СПРАВЖНЄ КОХАНННЯЧКО!!!......і ще бажаю,щоб твоя миловидна усмішка ніколи не сходила з обличчя
На форумі я новенький, ще зі всіма познайомитись не встиг, але обіцяю виправитись А покищо Lady Vesna бажаю...
Lady Vesna,бути Весною і в спеку і в сніг,хай по-весняному лине ваш сміх, бачити світ у кольорах весняних,-щоб від життя почуватися п*яно ---------- Додано в 01:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ---------- AlexLv,вибачте,що несподівано вас перебила...Вам бажаю гарного спілкування на нашому ЛФ. мОООре задоволення і друзів!
Пері, Ви така світла і добра людина! Хочу побажати, щоб все те тепло, яке Ви віддаєте людям, верталось до Вас сторицею! Від знайомих і незнайомих, від близьких родичів і дальніх, на словах і у вчинках.