Я прошла обследование в офтальмологической клинике «Лазер Плюс» (г. Донецк), противопоказаний нет, но мне боязно. Что Вы думаете о коррекции? Делали ли вы или ваши друзья? Какие результаты?
з чим це пов’язано? наскільки я розумію у вагітної жінки можуть бути стоматологічні проблеми, а до чого тут зір?
Этим летом гостила у меня дочка со своей подругой. Преследовали две цели, посмотреть Киев и сделать лазерную коррекцию зрения подруге. Линзы в очках у неё были минус девять. Коррекцию делали в клинике "Новий зір". Сразу оба глаза. Конечно же боялась. После операции объяснили, что адаптация может длится от трёх месяцев до полугода. Через несколько дней проверка показала по миус 0,5 для каждого глаза. Вчера разговаривал с дочкой, они с подругой живут в Шотландии, сейчас зрение 100%. Если бы эту процедуру она делала у себя, заплатить пришлось бы в три раза больше.
просто ще ненародженій дитині передається усе, що потрібне для життя -- з організму матері. природа так влаштувала
Моєму батькові 73 роки. Тому рік внаслідок катаракти лівого ока втратив зір повністю. З пів метра не бачив навіть контурів людини, правим оком тільки незрозумілий силует. Три місяці тому в центрі "Лазер Плюс" у Львові йому поміняли кришталик лівого ока та через три тижні провели лазерну корекцію обох очей. Зараз батько бачить більш ніж на 90%. навіть може читати без окулярів. Оригінальним є те, що після операції через 15 хв. ми поїхали додому. По дорозі батько вже міг вільно читати навіть оголошення на тролейбусних зупинках. Так що боятись не варто, там спеціалісти те, що потрібно.
Беременность, роды. Гормональные сбои. Часто зрение сажается. Моей супруге однозначно посоветовали сначала вопросы деторождения решить, а потом уже корректировать лазером.
Моя мама теж хотіла зробити корекцію, але прочитали в неті, що там є обмеження за віком.Здається до 45 років
На той час комп"ютерна діагностика зору, що включає в себе попереднє передопераційне обстеження, коштувала 250 гривень, для пенсіонерів 175 /при наявності пенсійного посвідчення/. Заміна кришталика на одне око /залежно від якості кришталика/ від 4000 до 6000 гривень, профілактично-зміцнююча коагуляція сітківки ока від 700 - 1200 гривень /теж видячи з розрахунків на одне око/. Вам краще під"їхати туди з батьком, де він зможе пройти детальне обстеження після якого Вам все детально буде розяснено і головне скажуть, чи не протипоказано. Якщо не протипоказано. Вам запропонують підписати договір, що Ви добровільно погоджуєтесь на операцію. чи лікування і про можливі побічні наслідки. В принципі боятись немає сенсу, бо негативних випадків не чув і під час моєї присутності там бачив навіть людей. які приїхали туди після Московського офтальмологічного центру та Київського, надіючись на допомогу і хочете вірте. хочете ні, їм допомогли. Головний лікар - Міцкевич Юрій Феліксович. Найкращі відгуки про хірурга Гудзя Андрія Степановича, він робив операцію моєму батькові. Координати: +38 (032) 224-9-224, 224-9-225 м. Львів, вул. Миколайчука, 9 /на території лікарні швидкої допомоги на Топольній/.
Моя приятельница делала. Именно коррекцию. Было минус пять, стала единица. Несколько лет назад. Пока все нормально .
Мій дідусь також оперувався в Гудзя Андрія Степановича, але в офтальмологічній клініці Візекс на вул.Науковій, де Гудзь працює головним лікарем. Дідусь приємно вражений, добре бачить і читає без окулярів. Загалом у клініці помітне дуже уважне ставлення до відвідувачів, високий рівень підготовки медперсоналу, що не завжди, на жаль, можна зустріти у інших медзакладах.