"Я паркуюсь как хочу"

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем predtech, 11 чер 2010.

1. predtech

predtech New Member

Акція проти власників авто, які вважаюсь що вони єдині в світі.
    http://www.youtube.com/watch?v=1XYFSIGN-vo

Останнє редагування модератором: 12 чер 2010
    • Подобається Подобається x 4
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Дуже правильна акція!

3. majolika

majolika Well-Known Member

От би ще наклейки суперклеєм приклеювали :)))

• Подобається Подобається x 6
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це в Росії. "Наші". Так само енергійно вони клєймят пазором ще й всіх, хто не згоден з режимом Путіна. Хоча вважаю - хай би краще боролися з тими, хто егоїстично паркується.

5. Locke

Найкраще підходить звичайний канцелярський силікатний клей (рідке скло). Він так проникає в товщу скла і стає монолітом, що не існує жодних засобів його відчистити. Хіба що механічно полірувати скло алмазними пастами.

• Подобається Подобається x 5
  6. nikolas

nikolas Well-Known Member

Класна ідея.:haha::haha::haha:

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

То канцелярський клей рулить :)))

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Я звжди казав - тіко щось придумаєш - воно вже є! :)))

• Подобається Подобається x 3
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

По-перше це пахне криміналом, по-друге, ми ж ніколи не знаємо, з якої причини людина саме так залишила авто, а раптом це питання життя і смерті?

А взагалі ідея зовсім не нова, їй уже дуже багато років. Ось такі наклейки чіпляють в Росії і в Києві , кажуть, теж

А сайті Фольцваген-клубу у нас також є щось схоже, але ми не обклеюємо машину нічим, просто фотографуємо, викладаємо на форумі і висміюємо. Ну, хіба можна записочку під двірник запхати :)

Раз уже завели таку темку, то пропоную на ЛФ так само робити :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%.

хто немає авта, тому все заважає, а кому є необхідність паркуватися, а паркуватись нема де - то проблема.

• Подобається Подобається x 1
  10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Та воно то так,але коли один цап(коза),кладе машину поперек стоянки і його машина займає два місця,хочеться колеса поспускати.Я от проти таких,бо думають тільки за себе.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Питання життя чи смерті може бути тільки на жигулю, або на таврії. А На X5 - там навіть мертвий по комп'ютеру може викликати допомогу. Та й аварійка вмикається, поки женеш як ненормальний. А коли паркуєшся, то усі перехожі ще пів години стоять - щелепу піднімають...
    Коли питання життя та смерті - немає часу закривати двері Лексуса, та ще й 3 рази перепитувати брєлок чи фіфі спрацювало :)

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

П.С. Головне, шо продати трубу (ГТС) - то не кримінал :)))

• Подобається Подобається x 2
  12. MARTINI

Це ви говорите про випадок, коли бачили і знаєте як було залишене авто. А якщо не знаєте? Теж будете акт вандалізму над машиною чинити?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Взагалі - цим повинні патрулі, міліція, паркувальники. Ні? - евакуатор танцює. Міська влада повинна нанести розмітку на все місто. 2 паркмісця зайняв - штраф, щоб держслужбовцю на заправку баку палива хватило. Головне жодних виключень - Лексус теж купа металобрухту після ДТП...

• Подобається Подобається x 5
  14. MARTINI

У нас в країні формули "цим повинні займатися..." не діють :) Тому рятуємося самі, як можемо. Головне при цьому людську подобу не втрачати

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

О!!!!мого чоловіка то так нервує,особливо коли паркує машину біля будинку, а там якесь мудило залишає (майже завжди)свою машину поперек дороги і ні туди і ні сюди,ви б бачили мого чоловіка.....
    Шо то за таке вар"яцтво, я теж не розумію?Колись ту ситуацію сфотографую покажу...

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Угу... І мали би клопіт з правоохоронними органами. Мінімум штраф, а по максимуму - дмвлячись скло якої лєксуси заліпите...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене під браму інколи залишають авто і хоть стріляй...

• Подобається Подобається x 1
  18. Locke

Аналогічна ситуація біля мого будинку. Також одне чмо паркує машину прямо на заасфальтованій доріжці, то щоби її обійти - треба лізти в болото. А з дитячим візком - то взагалі неможливо проїхати. Неодноразово мешканці робили зауваження, абсолютно жодного результату, ще й декого посилає на "цвірінь". То хіба можна з таким по людськи?
    Є ще один спосіб, але він дуже жорстокий. На гарно поліровану машину насипати крихти хліба. А пташки своїми кігтиками і клювиками зроблять свою справу.

Я дуже сумніваюся, що хтось не те що буде клеїти записки, але навіть закріпляти їх під склоочисниками, на випадково негарно припарковане авто. Переважно так поступають з нахабами, які систематично так паркують машини і нахабно реагують на зауваження мешканців.

19. Peri

Peri Well-Known Member

погоджуюсь!
    Додала б ще,що варто було б якось вплинути на **шумахерів**,які газують на всю під вікнами.А якщо,не дай Бог,з під"їзду в цей момент вибіжить дитина?

• Подобається Подобається x 2
  20. Locke

А це ми вже побороли. Після того, коли один шумахер вбив собаку і 5-річна дівчинка, що його вела на поводку дивом уціліла. Поділюся досвідом. Коли неподалік робітники ремонтували дорогу, за пляшку попросили їх зробити по обидва боки будинку "лежачих поліцейських" з асфальту. Хлопці навіть трохи перестаралися. Зробили такий асфальтовий валик, що при швидкості більшій 5км/год від машини залишиться тільки дах.

а де твій аватар? :)