Я не хочу!

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

У жахливій країні живемо. Уже вкотре в цьому переконуюся. Для прикладу візьму один-однісінький день мого життя – п’ятницю. Повний текст

2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Я не хочу!

ага... ви тільки забули додати, що кожен має свою роботу робити
    чи то наприклад моя робота слизькі тротуари піском посипати?
    чи то я обіцяла те і се перед виборами як наші політики?
    звісно кожен має щось робити, але кожен на своєму місці на яке його ніхто примусово не ставив, лише він сам себе. дехто ще й дуже сильно до свого місця дерся. ну то прапор в руки!

• Подобається Подобається x 3
  3. Аврора

Аврора Active Member

Коли для міської влади сніг взимку - це надзвичайне стихійне лихо, то може варто покликати військо на підмогу? А ще колись сніг у Львові не лежав кучугурами до весни - його скидали у Полтву. Пригадую, що цілими ночами двірники алюмінієвими баліями притягували його до каналізаційних люків.А на ранок сліду від снігопаду не залишалося, і вулиці були чисті. Де ж ті балії, чи люки забились?
    Як би то змусити міську владу щоденно користуватись міським транспортом? Хоч би тим якось наблизитись до народу?

• Подобається Подобається x 1
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А не краще, коли кожен робить свою справу: вояки - військову, двірники - двірничу, читачі... :)
    Якщо не помиляюся вуличний сніг заборонено "зливати" у сточні води. Дозволяється вивіз у спец-місця.
    Міську валаду у міський транспорт?
    Пам'ятаєте з анекдоту:
    -Єзді, как всє, купі сєбє автобус...

• Подобається Подобається x 2
  5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ги, та який же дурень буде державні гроші на місто витрачати ? А ви знаєте скільки коштує обслуговування лексуса ? А ви троутари, тротуари ... =)

Коли вже на ЛГ буде статьття "А Я от взяв і зробив ... " бо воно навіть на критику не змахує ... так ...посереднє ниття.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А сядьте, й напишіть (статтю). Потім скажете:"А Я от взяв і зробив..."

7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

правильно, ви робите свою роботу, а я свою
    місто прибирати не моя робота
    річ не у відсутності відповідальності, а в тому що кожен має робити свою роботу і відповідальність в цьому якрах полягає.
    а що ви пропонуєте? давайте я буду робити чиюсь роботу, а хтось мою? чи я маю робити і свою чужу? у мене знаєте здоров’я не вистачить ;)

п.с. і що в той час будуть робити прибиральники коли меншканці міста раптом прозріють і почнуть самі прибирати вулиці?

• Подобається Подобається x 3
  8. Vova

Vova New Member

правильно, ви робите свою роботу, а я свою
    місто прибирати не моя робота
    річ не у відсутності відповідальності, а в тому що кожен має робити свою роботу і відповідальність в цьому якрах полягає.

Існує думка - якшо не я то хто. Відповідальність полягає перш за все в тому, щоб не бути байдужим. А коли не байдужий - тоді думаєш як щось зробити, щоб не було так зле. І я думаю що відриватись від роботи для прибирання вулиць не обовязково - ваше і моє завдання контролювати як громада роботу тих хто за це відповідає.
    ???

9. coolzak

coolzak Well-Known Member

треба щоб ввести як у канаді-бюджет міста за рахунок податку з нерухомості-тоді кожен відчує відповідальність через кишеню

а де твій аватар? :)