я люблю спати....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 3 чер 2008.

?

ви сонько?

1. так!!!

41,3%
  2. ні.

10,6%
  3. буває...

28,8%
  4. про сон я тільки мрію.........

19,2%
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не знаю, як хто, а я би спав чим довше -- тим ліпше.... [​IMG]
    особливо, якщо тиша і зранку сонечко у вікно світить....

8 годин -- невиспаний...
    9 -- "більш-менш"....
    10 -- класно!...
    11 -- просто супер виспався....

я сонько, є на форумі ще соньки?.... [​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: я люблю спати....

І я - сонько! :) Сплю до 12:00 мінімум. Хіба якщо встати треба раніше, то встану..
    Зараз по півночі, а вже 4 людини за соньків проголосувало.. Так, ми любимо поспати.. Бо пізно лягаємо!! :)

• Подобається Подобається x 14
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Пупере,ви такий не один:) я теж дууууууууже люблю поспати..на жаль останні кілька місяців через роботу і написання диплому змушена спати дуже мало,постійно ходжу невиспана:sad: :sad: з нетерпіння чекаю відпустки,коли зможу валятися в ліжку аж до обіду:) для мене,щоб нормально виспатися і почуватися суперово,треба спати не монше 9-10 годин-тоді я просто літаю..зараз сплю по 4 години на добу,відчуття такі,ніби мене кожної ночі каток переїжджає:sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 8
  4. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А я не можу поспати подовше ,хоч дуже люблю це діло.Я можу до пізна сидіти та зранку люблю тоді подовше поспати.А мені так не вдаеться.Мала зранку встае і все.Сну як не бувало до пізнього вечора.Навідь коли ляже в обід мені треба щось за той час робити.

• Подобається Подобається x 8
  5. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А мені просто не спиться...:sad: Часом до 2 часом до 4 години,а потім в 7 як по будильнику....:sad: І нічого не сниться....

• Подобається Подобається x 6
  6. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Бідненька.:no: Це дійсно погано.Адже кажуть щоб людина дійсно відпочила окрім того що вона мае спати мінімум 8 годин,ій треба бачити хорощі сни але не дуже довгі.Всього так би мовити в міру:)
    А взагалі в Вас наскільки часто так бувае?

• Подобається Подобається x 2
  7. Coffe13

Буду надіятись то скоро минеться.Буває останні три тижні

• Подобається Подобається x 2
  8. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Я теж так вважаю.В мене такий період теж був.Все змінюеться.Так само і в житті бувають чорні та білі смуги

9. duncan

а я знаю рецепт для сну!!!

10. Coffe13

Дякую

Додано через 1 хвилину
    який?

11. duncan

треба наїстися.... [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Пупере,то рецепт явно не для дівчат:shutup: :shutup: а то ми з такими рецептами скоро всі колобками станемо:ninja: :ninja:

• Подобається Подобається x 4
  13. Coffe13

:D :D :D

• Подобається Подобається x 3
  14. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Теперь понимаю, зачем же я полчаса назад выпила чаю с печеньем со сгущенкой - для того, чтобы лучше спать (а не потому, что жуткая сладкоежка ;))

А мне и становиться не надо :D

А вообще спать могу сутками, но я все-таки сова и последнее время, пока не работаю, ложусь в 4-5 утра и встаю в 3-4 дня, при этом прекрасно себя чувствую. Недостаток только один - когда собираюсь позвонить кому-то из друзей, оказывается, что все уже спят :sad:

• Подобається Подобається x 10
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я можу спати по 3-4 години на добу, а можу й 18 годин проспати.Все залежить від справ.

• Подобається Подобається x 4
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

О, як це класно!!! Наїшся чогось тепленького (я переважно їм щось "друге"), розслабляєшся, очка повільно закриваються, відчуваєш, як на тебе накочується хвиля солодкого сну з присмаком того "другого".....А якщо я не поїм перед сном, то зранку змучена і настрій не дуже.
    Я страшний сонько. Але останні три роки не висипаюся, ще жодної ночі добре не спала - малому не спиться...Ото я вже мрію про той час, коли буду довго спати!

• Подобається Подобається x 7
  17. Аме

Аме New Member

Нє, багато спати- то не для мене) якшо більше 7-8 годин, тоді як сонна муха, хочеться далі завалитись в ліжко і спати цілий день, ніч, день і так далі. Пересипати шкідливо, мозок занадто довго відпочиває і стає лінивим)

• Подобається Подобається x 5
  18. nastinka

nastinka відсутня

а в мене поспати немає нагоди :sad:
    зранку на 8-30 навчання і до 13 або далі,
    потім біжу на роботу на 16-30 і до 21
    а потім йду з друзями гуляти - як кажуть на сочок)) справді ми п'ємо сік))
    прихожу додому о 24-00 може й далі завалююсь спати
    6 ранку я бігаю до 7
    потім до 8 сідаю вчу щось на пари
    і знову йду вчитись....
    отакий розклад
    і саме обідне, те що вихідних на роботі у мене нема(

• Подобається Подобається x 7
  19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я люблю поспати :) От сьогодні випровадили нашого татка на роботу, прилягла подивитися телевізор і заснула - красота :radist: Трішки виспалася. Взагалі, я себе добре почуваю, якщо сплю регулярно по 8-9 годин в добу. Але останнім часом чомусь не вдається рано лягти спати. Ми з чоловіком завжди були совами, але доводиться вставати рано на роботу, а ввечері хочеться поспілкуватися (особливо мені, бо сиджу тепер вдома), подивитися разом якийсь фільм, щось вдома треба зробити і тому виспатися не дуже вдається.

• Подобається Подобається x 9
  20. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Я теж не люблю багато спати, 5-7 годин вистарчає (сова, яка безсонням не хворіє), тому що як довго спати - можна все життя проспати ))) відісплюсь вже краще на другому світі... А от щодо тривалості сну у людей - тут підхід виключно індивідуальний, все залежить від здатності організму, а саме скільки йому необхідно часу на самовідновлення працездатності та сил. Серед шанувальників тривалого сну є ті, котрі просто насолоджуються серіалами снобачення, а також і такі, у яких є можливі порушення у показах крові, ЦНС тощо.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)