Я дивна людина...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Бійцівська Рибка, 27 тра 2010.

1. Часто ловлю себе на думці, що я трохи дивна порівняно з однолітками. :crazy: Майже не слухаю музику. Більше часу люблю проводити вдома. Весь час вигадую різні історії. Мислю якось по-іншому.

А ви вважаєте себе в чомусь дивним?

• Подобається Подобається x 14
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я вупше глюк.

• Подобається Подобається x 7
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тільки через це ти себе вважаєш дивною? Якщо так, то я теж дивна, бо в класі тільки ми з сестрою одягалися не так як всі, музику слухали не таку як всі, не мало подружок серед однокласниць,, більше товаришували з хлопцями, ніколи не підтримували щось типу урок зірвать , не палили і алкоголю не пробували..та багато чого такого , що можна було б назвати дивацтвом.Насправді це просто ОСОБИСТІСТЬ.

• Подобається Подобається x 11
  4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Та ні... людина як людина...

• Подобається Подобається x 7
  5. Ні, відчуття дивності насправді важко пояснити. Воно в душі. Ти ніби розумієш, що якийсь не такий, хоча важко сказати, чому.

• Подобається Подобається x 2
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не накручуй себе..нормальна ти людина:)

• Подобається Подобається x 5
  7. Дивний не значить ненормальний. Просто не такий.

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

"Не такий" ще не дорівнює "дивний". Я теж ніби ніколи не належала до більшості, але і дивною себе не вважаю. Мені так комфортно.

• Подобається Подобається x 6
  9. Coffe13

:nea: так діло не піде... Краще так: " Я якраз така... то вони не такі, от най і мастять собі голову, кому щось не подобається ":girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 9
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кожна людина є по-своєму дивна....

• Подобається Подобається x 15
  11. Romko

Умгу...вони так кажуть...знаю...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

я, я, я дивний :))) Я теж не слухаю музику, вірніше рідко слухаю і під настрій... і часом люблю голосно а то іншим не подобається.... А ще вві сні розв'язую математичні задачі а потім просинаюсь і записую розвязок.. а ще багато чого. Отже нас мінімум двоє... диваків. Нє?

• Подобається Подобається x 9
  13. Coffe13

Чим, до прикладу, дивний Мих?

П.С. Ромко, про дриглі ні слова :ireful1:

• Подобається Подобається x 12
  14. Romko

А кубіт в мініюбках на кулях?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  15. Правда чи прибрехали? ;)

Якийсь він незвичний, не такий, як інші форумляни, ІМХО.

• Подобається Подобається x 3
  16. night

night Well-Known Member

Я вважаю себе трішки іншою ніж всі. Люблю багато працювати. Весь час маю щось робити. Якщо не зайнята то відразу впадаю в хандру. Лежання на дивані не для мене. Терпіти не можу жіночі колективи з розмовами про чоловіків, одяг і салони краси. Моя хобі це автоспорт і айкідо, люблю стріляти. Що також не досить жіночно для більшості. У відносинах ціню простоту. Не прагну чути слів "люблю", "буду з тобою вічно" і т.д. Друзів в мене нема. Так як в дружбу я не вірю.Список можна продовжувати ще довго. Так що кожний з нас дивний, інший по своєму. Але в цьому і весь шарм, унікальність кожної людини. Звичайних людей багато а дивних мало і в цьому щось є :) От така от в мене "дивна" філософія.

• Подобається Подобається x 12
  17. Picasso

Чесне слово.
    От дожився що люди інколи не сприймають серйозно. Нє? :)
    А ще я не вірю в шаманство, гороскопи і щось подібне, але по своїх снах часто можу сказати наступні/близькі події в житті. Що саме дивне то саме відбувається і в моєї мами. Нам сняться онакові сни до певних подій

ще раз і з перекладом для тих хто в танку?! Ніц не зрозумів

18. Coffe13

А так?

П.С. Ромко, а там не спідниця :dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Всі ми "дивні", бо всі ми "різні". І це класно, якщо тільки "дивина" не виходить за рамки, коли людина шкодить собі або оточуючим. Тоді дивака треба зупинити.

Чи були у мене дивні випадки? :)) Так.

Кілька років тому проектував вкрай складне обладнання, де проходять багаторівневі фізичні процеси. Ломав голову з місяць - рішення нуль, а потім якось мені то все приснилося, я вві сні "полистав" те, що я побачив - потім проснувся, на роботу не пішов, а креслив і записував до вечора все, що "побачив". :)))

Коли за два роки зробили обладнання вагою майже 5 тон - насоси, десятки (!!) термосенсорів, півтора десятка (!!) датчиків тиску, електромагнітні та дистанційно керовані клапани і вентилі, тощо, а керували всім цим пара комп"ютерів та купа мікропроцесорних контроллерів західноукраїнського, до речі, виробництва) - і ввімкнули вперше - воно одразу ось так взяло і запрацювало, і налагоджування було дуже простим і швидким. :)))

20. Picasso

А знаєте, ця картина в мене асоціюється з оповіданням "Гуттаперчевый мальчик". Сумна історія про цирк, яку я прочитав в дитинстві і чомусь в замальовках була оця картинка.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

я так розумію що мені по праву першості висвітлення на ЛФ пора патентувати отую штуку, не знаю як правильно назвати, ну коли щось реальне сниться. Нє? :)))

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)