Когда в колледже Бет-Хана училась (это Днепропетровск), нас на практику языковую в Израиль возили. За 2 недели столько впечатлений. До сих пор флтки переглядываю - ностальгия мучает.
За 4 роки можна звикнути А взагали- то, дуже легко. Мені зараз на івриті навіть легше ніж українською ---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ---------- Тільки но помітила віршик у вашому підписі. Цікавенько
Навiть не знаю, що вiдповiсти. Я там тільки декілька разів була по 2 тижні. Влітку спекотно. Але всюди кондьори . жити можна. З точки зору безпеки - в нас така охорона була весь час, що не ми, а нас боятися требо було
а хіба це важливо, якою мовою легше? Голловне -поважати співрозмовника. Якщо зі мною розмовляють українською, я відповідаю українською. З такою ж легкістю переходжу на російську або іврит. З англійскою - складніше, але теж можливо. В інших випадках -шукаю перекладача. Й не треба, будьласка, шукати національний підтекст у моїх словах.
Ми в 21 строрiччi!!!! Люди! Ми вже живемо в глобальному свiтi! Рiдна мова повинна бути коханою. Але, нажаль, цього замало!!! Спiвпрацювати ми будемо iз европейцями та азiатами - а для цього мати гарну, бажано Мiжнародну освiту!!!!
Не зрозуміло, що поганого в тому, що я люблю заклад, в якому вчилась. або в тому, що хочу поділитись з народом фотками?
Якщо Ваші знимки вже десь викладені, можна вкласти в повідомлення тільки лінк на зображення, натиснувши кнопку Вставити зображення. Якщо ні, перейдіть в розширений режим редагування і натисніть кнопку Керування долученнями.
Простите, это Днепропетровст-то - "Жмеринка"? ---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ---------- Зараз спробую
http://www.mobus.com/tochka-zrenija/317750.html:crazyman: вот тут я выложила фотографии, кому интересно ---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------