Добрый день! Мы с семьей собираемся переехать в Украину на ПМЖ ,а точнее в Львов...Жена говорит шило на мыло,я не согласен. Поговорим?
Кордон на замку (диви і взагалі відмуруються червоною цеглою), Клімат - сьогодні 33-34 у Львові. Починаються перебої з електрикою - цілий рік - (на секунди вимикають...) Дороги правда почали робити, але (основу стару зберегли) - на 2 роки хватить (ну два з половиною ) А далі по тексту...
А ну дайте - потягаємося, де краще... А поки: Тут в аптеках української не розуміють, а якщо щось сер'йозно - так і вмерти можна. Та й удавкою ззаду можуть...(Ви в полковника спитайте - він ледь вижив... )
Да ладно!!! Я родился в Ровно,мама в Хмельницком,раз в два года в Львов приезжаю....У нас сегодня НАЗНАЧЕННЫЙ губернатор снял выборного мэра!!!! А вам слабо? ---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ---------- Я кстати в прошлом году во Львове ребёнку детское питание покупал исключительно на русском.
Поки слабо, а як проффесор розправит плечі - то і парламент під ним ходитиме... То вас певно хотіли отруїти..
То вам просто повезло. Певно термін придатності вийшов... А Ви того.. по українськи добре читаєте? А то щось підсунуть... То як там у Вас в Барнаулі?
Логічно. А Ви прошу пана, за кого будете голосувати, як приїдете? ---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ---------- Бо, як за Янека, то життя буде таким, як в Барнаулі, або "краще", "вже сьогодні" Питається чого їхати? Точно - шило на мило...
То приїжджайте, а ми когось в Сибір відправимо... Якихось прогресивних соціалістів... ---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ---------- А толку. Після голосування ПРОТИВСІХ - маємо те що маємо (Кравчук)
Жизнь в Украине весьма политизирована,особенно в западной Украине....вот у меня вопрос: не через чур ли? Вы всё воспринимаете в штыки....порой без разбора лучше вам стало али нет....
Таки точно забагато. Маєте ще одну причину не їхати. До речі в Європу теж не їдьте - там ще більше бастують... Та я ж кажу - без розбору - ПРОТИВСІХ... Особисто мені ні гаряче, ні тепло. Але (за державу обідно) ---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ---------- Значком не помилилися? Росія однако в вогні! Лужков пенсіонерів в Крим спасає...(типу там холодніше. )