пізно , таких хитрожопих ми бачили, посадити на вічне увязнення, в країні достатньо ще розумніших ніж вони, але які не були і не є членами злочинного угрупування
Я б може і дав їм шанс,якби вони вийшли ще як тількі Янукович міняв конституцию,а так щурі втікають з тонучого пароплава,і нема їм віри а ні на йоту
Воно то так...але краще нехай вони самі Яника зіллють ніж має дійти до війни...Наразі все надиво мирно, крім дурних штурмів і спроб завалити ілліча все більш менш нормально... Хіба беркут побив купу журналістів іноземних ЗМІ....для чого
Та нехай,але віри їм нема,то люди які як вітродмух,шукають тількі кормушку поглибше, а на людей вони плюють як завжди
Мене особисно непокоїть чи дійде до своїх місцевих районних пі№№№в....Тих хто розкрадав гроші на дороги, тих хто брав хабарі (а хто не брав)....ну Ви мене розумієте ))
А для цього треба щоб податкова перевірила всіх міністрів і їх родину,всіх депутатів та їх родину, та всіх чиновників та їх родину,як казав мені один знайомий фінансист,- гроші безслідно не зникають,вони завжди залишають слід