давайте трошки поностальгуємо?.... як виглядав наш форум раніше: жовтень 2004 року... жовтень 2005 року... жовтень 2006 року...
Відповідь: історія нашого форуму... та вже кілька разів і форум падав (з відповідним зниканням повідомлень), і просто "лежав" через ніч - "на профілактиці".... Та ж очевидно, що то будуть зміни!
Відповідь: історія нашого форуму... Я зареєстрована була ше з березня 2006-шось мені тут сподобалося....Я,правда під іншим ніком була... Досі цікаво,не приїдається,як інші...
Відповідь: історія нашого форуму... В силу обставин,форум став для мене вікном у світ.Дуже радий,що я тут...Дякую Вам всім,що Ви є!
Відповідь: історія нашого форуму... Пупере, а чи має форум день народження? може би ми спекли всі разом великого торта?
Відповідь: історія нашого форуму... Я завжди думав над питанням: чим форум є хороший. І прийшов до висновку - то не форум, а люди, які сюди заходять - ось основна цінність. Заберіть 20-30 найактивніших і форум буде мертвим... при тому, що зареєстровано більше тисячі учасників...
Відповідь: історія нашого форуму... А краще зустрітись за філіжанкою кави... такий собі флеш моб: домовитись в якійсь кафешці на котрусь годину... уявляєте з періодичністю 1 хв заходить людина і замовляє каву... і так людей сто
Відповідь: історія нашого форуму... вересень ніби..... але ліпше знає пан адмін... вгадати твій нік?...
Відповідь: історія нашого форуму... А я на форумі з квітня 2005. Завдяки форумлянам навчилася багатьом комп"ютерним секретам. Форумляни для мене стали ніби близькими родичами. Порозмовляти з якими мене час від часу дуже тягне. Одне хочеться, щоби форум більше не "гавкав". Бо за моєї пам"яті він робив вже три рази це....
Відповідь: історія нашого форуму... нажаль, дату народження форуму зараз не згадаю, але місяць - січень 2004
Відповідь: історія нашого форуму... то в січні робимо велику гулянку ? Треба поставити в календарі подію!
Відповідь: історія нашого форуму... я?!!! ні!!! я на форумі з’явився за місяць до позаминулих парламентських виборів.....
Відповідь: історія нашого форуму... Цілком із Вами погоджуюся. Насамперед форум є хорошим через ось цих людей. Проте, досвід одного відомого серед нас форуму :naci: показує, що і роль арбітра не слід применшувати :shy:
Відповідь: історія нашого форуму... Уже ближе! Теперь НАДО с датой определиться. Предлагаю 23 сичня! Почему? - это мой день рождения в мае! Какие ещё есть предложения? Может голосонём?