Ищу сослуживца

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Leksiy, 17 лют 2010.

1. Leksiy

Leksiy New Member

Доброго всем времени суток. Меня зовут Алексей. В 1997 – 1999 гг. служил в Одесской области. Был у меня очень хороший друг из Львова, а я потерял его контакты. Помогите найти Олега Глушко. Буду очень признателен.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ім"я та прізвище - це все , що Ви знаєте про цю людину? Трохи проблемно буде знайти... У телефонному довіднику 70 номерів на прізвище "Глушко", із них 7 мають ініціали на О. Пробуйте таким чином шукати http://daily.lviv.ua/?module=lviv_hb

• Подобається Подобається x 1
  3. victorys

victorys позитивчик :)

Пробувати звичайно можна, авось і на родину якусь натрапиться, але шанси також невеликі, бо телефон міг бути зареєстрований на іншу фамілію (на приклад дідуся чи бабусі проживаючої у цій квартирі). У мене така ситуація, тож за фамілією в довіднику мене не знайдеш :pardon:

Може маєте контакти із іншими колєгами з армії? Можливо він (ваш друг) ще з кимось товаришував і в того когось збереглись якісь дані про вашого приятеля? Пробуйте!

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Спробуйте пошукати на odnoklassniki.ua чи vkontakte.ru - якщо він там зареєстрований, ще й з фоткою, то можете по прізвищу, імені та фотці знайти ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. victorys

victorys позитивчик :)

Справді хороша порада! :good:
    А якщо вже і там не буде, то залишається передача "Жди меня"...

6. Locke

Locke невиправний реаліст

Пошукайте на сайті http://www.nomer.org/allukraina/
    Там я знайшов принаймі 3 різних Олега Глушко, які підходять по віку. Вводите Глушко Олег і там де населений пункт - Львів і тиснете кнопку Найти - буде 8 результатів.

7. Leksiy

Leksiy New Member

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

То ви уже про наш форум не забувайте, і однополчан своїх приводьте :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)