Ищу книгу!

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 25 кві 2009.

1. Островитяне, обращаюсь с помощью. Ищу книги Ю. Винничука (кроме "Легенды Львова", "Грифон", "Ги-ги-и") и М. Матиос "Нация". Гуглила, но не нашла, где можно скачать. На нашей Петровке таких нету. Может, кто даст ссылку, или какая-то добрая душа отсканирует? Отзовитесь, плиз! :sad: Мыло дам потом.

2. ostrov_Ursul

ostrov_Ursul New Member

Привіт шукаю дві книги:
    1 – Бартоша Папроцького "Ґняздно цноти"
    2 – Горобця "Незнайома Кліо"
    Поможіть хто може. Дякую

3. Forpost

Forpost Стоїк

в принципі як ви то собі уявляєте... по першому запиту майже все є в паперовому варіанті ,але тре платити.Мало вірогідно ,що хтось засканує 500 сторінок і виложить в неті.Нічого особистого.

4. Forpost

Forpost Стоїк

игигиг ...геральдикою підробляєте чи собі хочете замутити ? тримайте http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=105422

5. А, може, там не 500. Зрештою, 300 з лишнім сторінок "Молока з кров'ю" відсканували і виклали на Харківському форумі.

Не знаю щодо Львова, але у нас українських книг в продажу небагато (в основному навчальні і дитячі), столиця називається. Ну немає у мене можливості їздити по всьому Києву і ті книги шукати.

6. exacting

exacting Well-Known Member

Если кто увидит где в Одессе достоверно продаются книги Ильфа и Петрова - кроме Одесской плеяды, 12 стульев и Золотого теленка - буду премного благодарна. И оплюсую ;) И пиво с меня.

7. Forpost

Forpost Стоїк

я мав на увазі інтернет -магазини...

8. Forpost

Forpost Стоїк

ну чудаків в неті багато (гиги.... а посилання відкрите для вільного доступу,адмін прохлопав)...моя пропозиція лити фільми на ОСТРОВ, що взагалі тре дві кнопки тицьнути ,не знайшла підтримкм

9. А що тут такого, нащо реєструватися тільки заради того, щоб скачати книгу?

10. Fireball

Fireball Well-Known Member

А навіщо закривати? :scratch_one-s_head:
    Так залити фільм на якийсь сервак - дуууже довго, та й ненадійно. З книгами легше.

11. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

СРОЧНО!!!!ИЩУ книгу, где можно в ОДессе купить Кротов "Средняя Азия"????

12. ostrov_Ursul

ostrov_Ursul New Member

Дякую за силочку дуже допомогло.

13. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

СРОЧНО!!!!нужно 3шт.

14. ostrov_Ursul

ostrov_Ursul New Member

Просто глибоко цікавлюся геральдикою

15. Forpost

Forpost Стоїк

off