Островитяне, обращаюсь с помощью. Ищу книги Ю. Винничука (кроме "Легенды Львова", "Грифон", "Ги-ги-и") и М. Матиос "Нация". Гуглила, но не нашла, где можно скачать. На нашей Петровке таких нету. Может, кто даст ссылку, или какая-то добрая душа отсканирует? Отзовитесь, плиз! Мыло дам потом.
Привіт шукаю дві книги: 1 – Бартоша Папроцького "Ґняздно цноти" 2 – Горобця "Незнайома Кліо" Поможіть хто може. Дякую
в принципі як ви то собі уявляєте... по першому запиту майже все є в паперовому варіанті ,але тре платити.Мало вірогідно ,що хтось засканує 500 сторінок і виложить в неті.Нічого особистого.
игигиг ...геральдикою підробляєте чи собі хочете замутити ? тримайте http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=105422
А, може, там не 500. Зрештою, 300 з лишнім сторінок "Молока з кров'ю" відсканували і виклали на Харківському форумі. Не знаю щодо Львова, але у нас українських книг в продажу небагато (в основному навчальні і дитячі), столиця називається. Ну немає у мене можливості їздити по всьому Києву і ті книги шукати.
Если кто увидит где в Одессе достоверно продаются книги Ильфа и Петрова - кроме Одесской плеяды, 12 стульев и Золотого теленка - буду премного благодарна. И оплюсую И пиво с меня.
ну чудаків в неті багато (гиги.... а посилання відкрите для вільного доступу,адмін прохлопав)...моя пропозиція лити фільми на ОСТРОВ, що взагалі тре дві кнопки тицьнути ,не знайшла підтримкм
А навіщо закривати? Так залити фільм на якийсь сервак - дуууже довго, та й ненадійно. З книгами легше.