Привет всем Львовянам! Хотел бы познакомится с активными и интересными людьми ради совместного отдыха в этом прекрасном городе! заинтересованные пишите в личку или в тему)
А якби ви приїхали не один,то взагалі враження були б незабутніми. Чим ви цікавитесь..музеї, зАмки і т.д чи просто банально позависати в барах?
замки, архитектура, люди, интересные места )) буду ехать не один , а с девушкой. ---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ---------- Ахаха, я таким не увлекаюсь, я ровно отношусь к политике, политическим мероприятиям и всяким обществам, я обычный студент который хочет получить массу позитивных эмоций ) ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ---------- слышал про Криївку и Мазох )
Кстаті,а птічьках,як там харківський форум поживає? За мат вже банять чи це просто норма в спілкуванні?
Не банять.Там це норма у спілкуванні. Знаю 100% Карабіне, та здався вам той форум! Людина їде відпочивати у Львів. А як відомо, львів"яни гостинні і доброзичливі. Краще порадьте студентам як краще провести час
Криївка і Мазох це так,для старту. А,взнайте паролі до Криївки. А,не смію питати,але чи пан трохи розмовляє по українськи? Бо пароль і відповідь тільки на українській і бажано з галицьким акцентом.
А что бы вы лично посоветовали, я еду на 2-3 дня. ---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ---------- знаю, авжеж ) я ж не з Москви )
Якщо подивитися на інтерєр, забавки і т д., то раджу, а якщо смачно поїсти - то є місця і "смачніші". ІМХО.
ахахах. пасиб ---------- Додано в 08:34 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ---------- а где эти места?
" Ностальгія" - навпроти Мазоху, "Кентавр" - на Площі Ринок. А ще -це більше для вашої дівчини - "Львівська майстерня шоколаду"
Не слушайте их. Самое лучшее место - это забегаловка на Привокзальной напротив памятника Степану Бандере. Там можно взять пива и часами смотреть в окно на монумент предводителя.... ИМХО.