Привіт всім! Поможіть купити ІРС 19, Дуже-предуже треба, дякую. Всі аптечні довідки Львова обдзвонила нема
Під цією назвою вони в цілій Європі продаються. http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1149 В Чехії на рецепт.
І мені їх ,ох як треба..... В Україні не купите,це точно(обдзвонювала друзів і в Києві і на сході) немає,не випускають. В Росії немає,те саме........Їздили до друзі до Польщі.....немає,кажуть те саме... не випускають...Я в розпачі.....цілу зиму промучились.А минулої зими з ІРС - все було ОК. Як десь знайдете,маякніть мені в приват,але кажуть шо виробництво закрили,в інеті теж немає....Я шокована... Мені теж ну дууууже для малого. ---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- І.що його можна у Вас купити?
це аерозоль, в нас він раніш відпускався без рецепту, в Росії і далі так відпускається... обдзвонила всі аптеки- кажуть на складі нема і давно не поступав
Напишіть мені в ПП якщо звісно зможете замовити,і якщо ні,то теж напишіть будьте добрі... ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- Немає його в Росії,таксамо як і в нас. ---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ---------- І найприкріше,те,що альтернативи йому немає.
Капцями не кидайтесь, але воно вам дійсно тре? Просто в мене трохи песимістичне ставлення до імуномодуляторів: ефективність не доведена, а печінка то всьо хаває...
швидше друге ніж перше) в Москві можна знайти все... ---------- Додано в 07:35 ---------- Попередній допис був написаний в 07:34 ---------- дяка велика..
Тільки що пробігся по київських аптеках..уже в другій знайшов ваш ІРС-19...якщо ще актуально- звертайтесь- підкажу де саме та аптека знаходиться щоб Ваші знайомі не блукали по Києву..можу дати й телефон аптеки-запитав спеціально ---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ---------- Направду точно? А що я тоді 10 хвилин тому в руках тримав?
Шкода.Але дякую,що відгукнулись. І ще хочу запитати,як на Вашу думку,ліки європейські відрізняються?Бо кажуть...що те ,що в нас можливо підробка,а в Європі все ж таки контроль кращий.
Є така аптека у Львові - "Сальве"... Туди дзвонили? Скільки не замовляв у них специфічних ліків - все привозили, аби тільки була реєстрація на ті ліки.
Купляла мамі в Україні ІРС 19 - ефект був той самий. Аналогічно з Феністилом - завжди купую сюди. І взагалі купую багато ліків в Україні. А найбільше везу старого доброго бромгексину і гірчичників.
подзвоню дяка. ---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:55 ---------- Мамі стало краще, тому не терміново, але на майбутнє тре купити))) Немаю знайомих в Києві))