Всім Доброго дня. Таке запитання чи доводилось комусь мати справу з переглядом телеканалів через IPTV. В мене телевізор Самсунг Д5500 2011 року, в ньому є можливість перегляду IPTV однак є тільки декілька стандартних російських тай все. Може комусь відомі якісь цікаві плейлісти які можна ввести ???
IPTV ---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ---------- Я користуюсь ось таким https://www.i-ghost.net/ref/id/44037 там є ОТТ канали близько 100 каналів і ХД також є. реєструєшся скачуєш на флешку свій персональний ключ . послуга платна -можна дивитись погодинно або по місячну плату.
Береш любий плейлист конвертуєш його онлайн для самсунга на флешку і пробуй *В генераторі виділиш весь генерований текст ,вставиш в блокнот і збережеш в .xml В мене нема смарта щоб перевірити,якщо запрацює скину лінк на плейлисти Файл перейменуєш (забереш .мр3)
ForkPlayer 2.5 для смарт тв Samsung LG Sony Philips Panasonic Mag250 AuraHD DUNE 800 каналів безкоштовно Надіслано з мого SM-J105H