Дивилась кілька серій... Не сподобалось. Якщо є хоч один нормальний жарт на серію - то вже добре. А лікаря, який інтернів курує, вони під Хауса косять, нє? Не дуже вдало... Всьо ІМХО.
Ніколи не бачила Хауса, але для мене Биков узагальнений типаж лікаря в принципі. Маю багацько знайомих лікарів - їм зазвичай притаманний гумор в купі з цинізмом. Така собі здорова реакція на нездорові умови праці. Але, що не дуже подобається у фільмі це те, що троха переграють - деякі сюжети за вуха притягнуті.
Ну там ще відносини Биков - головна лікарка дуже схоже, що скомуніздили з Хауса - Кадді. Хоча, наполягати не буду, не вникала. Кілька серій глянула - не зацікавило - забила.
Це якась пошесть. Вже певно штук 5-ть російський серіалів намагаються мавпувати Хауса. З останнього це реклама чергової дурні на медичну тему і у головній ролі "агент_нац_безпеки". Для образу шибка_умнага дохтора йому ще й почепили окулярки які пасують як корові відомий пристрій. Щодо "ітерів". Глянув заради Охлобистіна. Як і передбачав навіть його талант не витягує цю чергову мильну маячню з потугами на гумор.
"Інтернів" сприймаю, як пародію на всі фільми про докторів. Досить весело. Моя мама-- лікар і каже, що деколи такі ситуації трапляються і в житті, а особливо з інтернами.
интересно в чем ? сериал комедийный без малейшей претензии на серьезность, комедия пародирующая Хауза ? да ну ... где в хаузе ботаник, мажор, дуб , где в Хаузе линия доктор-медсестра ? кстати у Охлобыстина есть роль врача до этого где он практически такой же (какой фильм не помню, наткнулся случайно) Думаю что Хауз так или иначе повлиял на Интернов, но никак не сделал их своей пародией ... Сериал - супер ... ---------- Додано в 02:13 ---------- Попередній допис був написаний в 02:11 ---------- как, необычно ... особенно для комедийного сериала ))))
100%. Мені, до речі, інтерни все ж більше подобаються, ніж Хасу. Хоча перші сезони Хауса дивилась на одному подиху))
+ Тупі жарти... а ще мені не подобається, що стосунки між парами дуже вульгарні, як на мене... Порівнювати з Хаусом не можна, але якшо і поставити поруч, то Хаус набагато цікавіший!
Хаус і Інтерни, то різного жанру серіали. Там і інший стиль.. Їх не можна порівнювати) А взагалі серіальчик непоганий, як насіння серії ідуть) Є і дурні жарти і прикольні. Але загалом все досить гарно зроблено
Спершу цей серіал, щось взагалі не міг дивитися ну не подобався він мені, ну ніяк, але далі просто деколи заходився від сміху акторської гри "Охлобыстина Ивана Ивановича" Рекомендую до перегляду.
Мабуть єдиний нормальний російський серіал, в першу чергу завдяки нормальному не тупому гумору. Я цей серіал уже декілька разів передивлявся, і дивився би ще. Жаль що не виходят нові серіїх, дуже би хтів подивитися
кстати Клиника очень хороший сериал кто не смотрел - рекомендую ... вот с кого Интернов слепили, но не дословно конечно ... http://seasonvar.ru/serial-247-Klinika-1-season.html