Шукаємо програміста для участі (можливе партнерство) в реалізації комерційного інтернет-проекту. Пишіть сюди, або мені в аську.
Відповідь: Інтернет-проект Воно то файно ...тре і собі відкрити гілку ... шукую працівників для роботи , яка буде приносити прибуток. Всі бажаючі в ПП.
Відповідь: Інтернет-проект Може якусь піраміду замутим... скільки для верхушки треба людей? Додано через 4 хвилини ресурси є,кадри є, лишилось, як кум каже КРЕАТІФ
Відповідь: Інтернет-проект Наскільки мені відомо є тема оффтоп)) всіх бажаючих потріпатись прошу туди) а тут прошу відповідати по темі. Дякую за розуміння)
Відповідь: Інтернет-проект - А правда , что євреи на вопрос отвечают вопросом ? - А кто вам такое сказал ? =))))))))))) На що ж так шифруватися. Питання по темі - а відповіді нема. Що за проект. Якого плану. Що тре робити.
Відповідь: Інтернет-проект чому я не розповідаю що за проект)) тому що креатив та ідеї зараз дорого коштують)) якщо хтось зацікавлений як програмість, можемо поспілкуватись в асьці, домовитись про зустріч і тоді обговорити деталі)
Відповідь: Інтернет-проект Якщо ідея є, треба викидувати на ринок,якщо будете слідкувати за тим сектором в якому лежить Ваша,то побачите ,що невдовзі хтось таку ж зреалізує,навіть не підозрюючи, що то придумали Ви
Відповідь: Інтернет-проект можливо у вас, але не у нас..... бачили б ви перелік моїх пропозицій, які спустили в каналізацію....