Український інтернет-ринок розвивається дуже динамічно – за попередніми підрахунками, у великих містах близько третини населення є користувачами всесвітньої мережі. Повний текст
Відповідь: Інтернет по-львівськи З задоволенням прочитав статтю.Ця тема мене цікавить і окремі питання я піднімав на нашому Форумі.Приємно знайти однодумця на теренах нашого інформаційного простору.Пані Петрущак треба віддати належне ,що вона досконало розібралась в технічних питаннях і розставила всі крапки над "І".Будем чекати нових публікацій від Вас на тему українського інтернету.До зустрічі в неті ,а може і на нашому Форумі!
Відповідь: Інтернет по-львівськи як мінімум одного великого провайдера шановна Вікторія забула включити в статтю. Забула, чи свідомо не згадала?
Відповідь: Інтернет по-львівськи 2 bug - це якого ? Уар... Фарлеп, Айрбайтс, Уктелеком... так а хто ще на їх рівні у Львові ?
Відповідь: Інтернет по-львівськи ой на, піар так і пре аірбайтам ше тре ой як попрацювати щоб бути на рівні....при всій повазі - airbites не є провайдером першого рівня.
Відповідь: Інтернет по-львівськи Перепрошую, моє питання мало бути з Вашою цитатою ось так 2 bug - це якого ? Уар... Фарлеп, Уктелеком... так а хто ще на їх рівні у Львові ? Я думаю, що 1.5 тис користувачів це рівень але менше з тим, я забрав айрбайтс з питання, цікаво кого забули ?
Відповідь: Інтернет по-львівськи Провайдер специфічний, дорогий, надійний, комерційний і простим смертним інтернет продає хіба у виляді діалапу... не катить сюди ну ніяк
Відповідь: Інтернет по-львівськи гуртом і ніхто тобі не заважає домушну мережу розвести саме на ньому
Відповідь: Інтернет по-львівськи ситуація як раз навпаки - я простий смертний і юзаю АДСЛ інет від Світонлайн
Відповідь: Інтернет по-львівськи ніхто крім самих цін на інет те, що ти його юзаєш не значить, що ситуація навпаки, але не берусь нічого тобі доказувати. Я працював з усіма переліченими провайдерами, і те що кажу не пусті переконання, а обгрунтовані висновки, нажаль отак викладати їх я тут не можу, і не буду, бо нема змісту адже я не намагаюсь нікому нічого довести.