Інтернет по-львівськи

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Український інтернет-ринок розвивається дуже динамічно – за попередніми підрахунками, у великих містах близько третини населення є користувачами всесвітньої мережі. Повний текст

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Інтернет по-львівськи

З задоволенням прочитав статтю.Ця тема мене цікавить і окремі питання я піднімав на нашому Форумі.Приємно знайти однодумця на теренах нашого інформаційного простору.Пані Петрущак треба віддати належне ,що вона досконало розібралась в технічних питаннях і розставила всі крапки над "І".Будем чекати нових публікацій від Вас на тему українського інтернету.До зустрічі в неті ,а може і на нашому Форумі!

3. Forpost

Forpost Стоїк

кіко коштує мо я замовлю

4. Forpost

Forpost Стоїк

чуть з крісла не впав

5. bug

bug Well-Known Member

як мінімум одного великого провайдера шановна Вікторія забула включити в статтю. Забула, чи свідомо не згадала?

6. bug

bug Well-Known Member

на рахунок досконало - я б не стверджував так категорично :)

7. Lion

Lion Well-Known Member

2 bug - це якого ? Уар... Фарлеп, Айрбайтс, Уктелеком... так а хто ще на їх рівні у Львові ?

8. bug

bug Well-Known Member

ой на, піар так і пре :) аірбайтам ше тре ой як попрацювати щоб бути на рівні....при всій повазі - airbites не є провайдером першого рівня.

9. Lion

Lion Well-Known Member

Перепрошую, моє питання мало бути з Вашою цитатою ось так

2 bug - це якого ? Уар... Фарлеп, Уктелеком... так а хто ще на їх рівні у Львові ?

Я думаю, що 1.5 тис користувачів це рівень але менше з тим, я забрав айрбайтс з питання, цікаво кого забули ?

10. bug

bug Well-Known Member

Svitonline aka Golden Telecom.

11. Lion

Lion Well-Known Member

Провайдер специфічний, дорогий, надійний, комерційний і простим смертним інтернет продає хіба у виляді діалапу... не катить сюди ну ніяк

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гуртом ;) і ніхто тобі не заважає домушну мережу розвести саме на ньому ;)

13. bug

bug Well-Known Member

ситуація як раз навпаки - я простий смертний і юзаю АДСЛ інет від Світонлайн

14. Lion

Lion Well-Known Member

ніхто крім самих цін на інет

те, що ти його юзаєш не значить, що ситуація навпаки, але не берусь нічого тобі доказувати. Я працював з усіма переліченими провайдерами, і те що кажу не пусті переконання, а обгрунтовані висновки, нажаль отак викладати їх я тут не можу, і не буду, бо нема змісту адже я не намагаюсь нікому нічого довести.

а де твій аватар? :)