Інтернет пейджери

Тема у розділі 'www', створена користувачем MARTINI, 24 лис 2006.

?

Якою системою пошуку Ви користуєтесь

Голосування закрито 4 тра 2007.
  1. Alltheweb

0 голосів
    0,0%
  2. All

0 голосів
    0,0%
  3. Metabot

0 голосів
    0,0%
  4. Черепаха

0 голосів
    0,0%
  5. Punto

0 голосів
    0,0%
  6. Апорт

0 голосів
    0,0%
  7. Рамблер

6,3%
  8. Google

84,4%
  9. Яндекс

25,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цікаві та корисні плагіни для Miranda IM

Miranda - мабуть найпопулярніший замінник ICQ
    Секрет успіху - у простоті і надзвичайній гнучкості в налаштуванні.
    Кожен може зробити з Miranda те, що потрібно саме йому з допомогою плагінів, яких на офіційному сайті можна знайти сотні й тисячі. Власне, через те, що їх уже там так багато, а сайт англомовний, пропоную відвідувачам полегшити одне одному життя і поділитися власним досвідом, які саме плагіни до Miranda вони використовують і які функції вони забезпечують.

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Цікаві та корисні плагіни для Miranda IM

Miranda IM - Компактный клон Аськи. Включает в себя многопользовательскую поддержку и прочие полезности, включая отправку SMS-сообщений. Расширяется плагинами.
    О плагинах, т.е. расширениях для программы. Их очень много, начиная с плагинов для проверки почты, или, к примеру, плагином для подключения к сети MSN и заканчивая плагином для изменения стиля отображения сообщений.
    http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=177 -русский языковой пакет для Miranda IM 0.6. Обновлены переводы ядра и большинства модулей которые поставляются с программой.Закачайте руссификатор и не партесь с English

3. Forpost

Forpost Стоїк

правила спілкування через інтернет-пейджер.
    Щоб спілкування через інтернет-пейджер було приємне і приносило користь, знавці онлайнового етикету, що створили веб-сайт Etiquette Hell, пропонують скористатися кількома простими порадами. Ось деякі з них.

– "Постукаєте, перш ніж увійти". Починайте спілкування з "вступних" питань, наприклад: "Ти не зайнятий?", "Ти не проти поговорити?".

– Будьте лаконічні. Не варто писати ціле есе, якщо можна передати суть справи парою слів.

– Будьте обережні. Навряд чи варто писати в повідомленні те, що ви, виходячи з міркувань конфіденційності, ніколи не зважилися б надіслати електронною поштою або у звичайному листі. Усе, що ви напишете, може бути скопійовано і розіслане іншим користувачам.

– Спілкуйтеся легко. Інтернет-пейджер не замінить спілкування на серйозні теми при особистій зустрічі. Не варто затівати в он-лайні довгого з'ясування стосунків із друзями, критикувати колег і вичитувати підлеглих.

– Обережніше з онлайновим жаргоном. Не варто зловживати специфічними абревіатурами. Скорочення на кшталт "ІМХО" або "Сабж" доречні в тематичних чатах і форумах, де всі співрозмовники налаштовані "на одну хвилю". Спілкуючись по "асьці" із тіточкою із Самари, краще усе-таки використовувати літературну мову.

– Будьте виразні. Там, де це доречно, намагайтеся передавати свої емоції за допомогою "смайликів". Пам’ятайте, що одержувач повідомлення не бачить вашої міміки і не чує ваших інтонацій.

– Намагайтеся друкувати грамотно. Спілкування по "асьці" – це, звичайно ж, не контрольна з граматики, однак повідомлення, написане без помилок, завжди створює гарне враження.

– Використовуйте попередження "Відсутній" і "Зайнятий". Якщо ви йдете або не хочете, щоб вас турбували, краще залишити відповідну "записку". Можна відійти від використання стандартних повідомлень і написати щось більш інформативне й відповідне до ситуації.

4. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Інтернет пейджери

Один з найуживаніших ICQ( в простонародді Аська), але вона має деякі недоліки,хоча би уже тим що є самою популярною,на теренах бувшого СНГ на другому місці за популярністю стоїть МеїлРу .Агент.Менш популярними є Skype(я його Скіппі обзиваю),MSN та AIM(AOL) -месенджери.Ще є пару маловідомих з англійським інтерфейсом.Почати можна з будь якого ,всі більш менш ефективно процюють, начинаючи з дозвону по дюал -апу.Я би радив Skype.,ось посилання на російськомовну версію http://www.skype.com/intl/ru/download/

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дякую. Перечитав, ще раз переконався - не подобається мені тоте Скіппі. :o Всюди абонплата, тарифи всякі... Тим всим я вже давненько і без Skype користуюся, і безкоштовно.:D :D :D
    А в принципі тим Мих цікавився, я лише намагався дати йому відповідь.:)

6. Forpost

Forpost Стоїк

Так зацікавили,і вже в друге !!!!!!!!!!!!!!!Посиланячко дайте будь ласка!

7. Samojlovu4

А осьдечки і посиланнячко будь-ласка: www.voipstunt.com
    І прохання поділитися згодом своїми враженнями... :D

8. Samojlovu4

Правда не знаю, чи з Україною воно буде так файно працювати, як з Європою. Наприклад, українського вхідного номеру воно вроді не виділяє... :sad:

9. Samojlovu4

От лише не розумію, чому ви це називаєте інтернет-пейджер? Маю на компутері домашній номер телефону, приймаю і роблю дзвінки по всьому світу. До чого тут пейджинг? Хіба лише то, що ще й СМСи висилати можу...
    Як на мене, це хронічний випадок інтернет-телефонії. :D:D:D

10. Samojlovu4

Та то все зрозуміло, Новий Шрек. Я лише твердив, що особисто не використовую Скіппі. Коротше, ніхто з моїх рідних у Львові, куда я частенько дзвоню, не має компутера взагалі.:sad: Тому відеотелефонія від Скіппі не для мене. Те ціле Скіппі надає, звичайно, можливість дзвонити також через Інтернет на звичайний домашній телефон, але це я теж не використовую, тому що їхні скіппівські тарифи і абонплати мене не влаштовують.:sad:

А влаштовують мене тарифи вищеназваної програмки VStant, за допомогою якої я і видзвонюю вже довший час по світу... А проти вашої Скіппі я в принципі ніц не маю.:)

Ну, надіюсь, тепер ми вже нарешті порозумілись.:D :D :D

11. Forpost

Forpost Стоїк

правила спілкування через інтернет-пейджер.
    Щоб спілкування через інтернет-пейджер було приємне і приносило користь, знавці онлайнового етикету, що створили веб-сайт Etiquette Hell, пропонують скористатися кількома простими порадами. Ось деякі з них.

– "Постукаєте, перш ніж увійти". Починайте спілкування з "вступних" питань, наприклад: "Ти не зайнятий?", "Ти не проти поговорити?".

– Будьте лаконічні. Не варто писати ціле есе, якщо можна передати суть справи парою слів.

– Будьте обережні. Навряд чи варто писати в повідомленні те, що ви, виходячи з міркувань конфіденційності, ніколи не зважилися б надіслати електронною поштою або у звичайному листі. Усе, що ви напишете, може бути скопійовано і розіслане іншим користувачам.

– Спілкуйтеся легко. Інтернет-пейджер не замінить спілкування на серйозні теми при особистій зустрічі. Не варто затівати в он-лайні довгого з'ясування стосунків із друзями, критикувати колег і вичитувати підлеглих.

– Обережніше з онлайновим жаргоном. Не варто зловживати специфічними абревіатурами. Скорочення на кшталт "ІМХО" або "Сабж" доречні в тематичних чатах і форумах, де всі співрозмовники налаштовані "на одну хвилю". Спілкуючись по "асьці" із тіточкою із Самари, краще усе-таки використовувати літературну мову.

– Будьте виразні. Там, де це доречно, намагайтеся передавати свої емоції за допомогою "смайликів". Пам’ятайте, що одержувач повідомлення не бачить вашої міміки і не чує ваших інтонацій.

– Намагайтеся друкувати грамотно. Спілкування по "асьці" – це, звичайно ж, не контрольна з граматики, однак повідомлення, написане без помилок, завжди створює гарне враження.

– Використовуйте попередження "Відсутній" і "Зайнятий". Якщо ви йдете або не хочете, щоб вас турбували, краще залишити відповідну "записку". Можна відійти від використання стандартних повідомлень і написати щось більш інформативне й відповідне до ситуації.

12. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Подивись на свій будинок з космосу

Ось посиланнячко
    http://www.icq.com/ рекомендую ICQ 5.1 плюс русифікатор при потребі в російському секторі нету або зразу русифіковану bigmir)net ICQ

13. Forpost

Forpost Стоїк

http://www.icq.com/Родина ICQ - Израиль. Еще десять лет назад все "живое" общение в Сети происходило на площадках чатов. Усмотрев свободную нишу, четверо молодых компьютерщиков из Израиля создали программу для прямого, без помощи веб-браузера, моментального общения компьютерных пользователей. Основанная ими для коммерциализации разработки компания получила название Mirabilis, а сама программа, первая версия которой была выпущена в ноябре 1996 года, была наречена ICQ (созвучно с английским I seek you - "ищу тебя"). ICQ моментально стала хитом: уже через полгода, причем без особых маркетинговых усилий со стороны разработчиков, число пользователей первого в мире интернет-пейджера перевалило за 800 тыс., а уже летом 1997 года сеть ICQ превратилась в самое крупное сообщество Всемирной Паутины. Еще через год Mirabilis была куплена за $287 млн компанией AOL, хотя у нее был собственный интернет-пейджер - AOL Instant Messenger (AIM). Число его пользователей к началу 1998 года составляло около 10 млн, поскольку он входил в состав популярного тогда Netscape Communicator.
    После поглощения Mirabilis термин instant messenger перешел в собственность AOL, а семейство интернет-пейджеров стало стремительно размножаться. Сейчас существуют десятки мелких сетей, но рынок поделен между тремя гигантами в лице AOL (ICQ и AIM), Yahoo! (Yahoo! Messenger) и Microsoft (NET Messenger). Масштабы сегодняшних IM-сообществ несравнимы с серединой 1990-х годов: одно только содружество AIM насчитывает более двухсот миллионов пользователей. IM-клиенты (интернет-пейджеры) перебрались с рабочих столов компьютеров в карманы и портфели - сегодня они работают и в мобильных устройствах, в том числе и сотовых телефонах. А темпы роста этого рынка по-прежнему впечатляют: согласно опубликованной AOL статистике, в прошлом году число сообщений, переданных пользователями ICQ и AIM, удвоилось по сравнению с предыдущим годом.
    Лидер рынка ПО Microsoft включилась в гонку интернет-пейджеров довольно поздно, но в итоге создала одну из главных альтернатив "аське" - MSN Messenger. Популярность "говорилки" от Билла Гейтса легко объясняется тем, что она "вшита" в ПО Microsoft, которым пользуется большинство предприятий в мире.Так что выбирать Вам!

14. MARTINI

Я рекомендую Міранду.
    скачати можна тут

15. Forpost

Forpost Стоїк

Samojlovu4 интересовался вообще-то Аськой.Но не вкус и цвет товарища нет.

Последнее время мир фанатов ICQ разделился на три части:
    Те, кому пофигу на тормоза и рекламу выбрают ICQ Lite и Rambler ICQ.
    Те, кто ценит удобство и эргономику сразу "из коробки" - QIP.
    Ну а те, кто привык копаться с оф-сетом, его возможностями и настройками предпочитают Miranda.

Сегодня обновилась последняя. Теперь Miranda IM 0.6 доросла до Alpha Build 4. Не стоит пугаться слов Alpha и Build - программа вполне стабильна. Просто это Miranda :)

Скачать Miranda IM 0.6 Alpha Build 4 - Freeware, En, 1мб http://files.miranda-im.org/builds/miranda-v06a3w.zip

Скачать русификатор для Miranda 0.6 http://miranda-im.org/download/feed.php?dlfile=1632

16. Forpost

Forpost Стоїк

Miranda IM - Компактный клон Аськи. Включает в себя многопользовательскую поддержку и прочие полезности, включая отправку SMS-сообщений. Расширяется плагинами.
    О плагинах, т.е. расширениях для программы. Их очень много, начиная с плагинов для проверки почты, или, к примеру, плагином для подключения к сети MSN и заканчивая плагином для изменения стиля отображения сообщений.
    http://addons.miranda-im.org/details...iewfile&id=177 -русский языковой пакет для Miranda IM 0.6. Обновлены переводы ядра и большинства модулей которые поставляются с программой.Закачайте руссификатор и не партесь с English

17. Corbie

Corbie Аморальний соціопат

Качай Міранду http://miranda.org.ua/
    минимум глюків проте й наворотів мінімум

18. Forpost

Forpost Стоїк

ICQ 6 Preview рекомендуем! http://freesoft.ru/?id=9496
    Тестовый выпуск (preview) самой новой версии популярнейшей программы для общения в сети в реальном времени ICQ, или просто Аська.
    Что нового в ICQ 6 Preview: Новый дизайн, Экстра-быстрые сообщения, Групповое общение (чат), Простой доступ к непрочитаным сообщениям, Новый интерфейс для голосовых звонков.
    В финальной версии добавится много новых функций, таких как более простая работа с SMS, новые статусы, установки, работы с историей сообщений и т.д., а также другие функции о которых авторы пока не сообщают.

ВНИМАНИЕ! Как выяснилось, чтобы все работало, нужно иметь аккаунт тестера, регистрации выдают в ограниченом количестве на странице программы, либо нужно просто получить приглашение от такого пользователя с таким аккаунтом (желающие дать приглашение пишите сюда в комментарии, надеюсь вас не замучают просьбами)

19. MARTINI

Аська надто громіздка і ресурсоємка, навантажує процесор і гальмує комп. Тому набагато раціональніше юзати Міранду чи Квіп. Ці проги можу давати на порядок більше функцій, при цьому споживаючи на порядок менше ресурсів. Особливо актуально для тих, у кого комп"ютери на суперсучасні, а куповані 4-5 років тому.

20. Forpost

Forpost Стоїк

Протестуй свого провайдера!

Власне сабж ось http://www.hot.ee/vp/speed2.htm?37408
    Моє тестування :
    Результат измерения скорости соединения с Internet
    Ваша скорость соединения в данный момент 327.2 kbit/s, что в байтах составляет 40.1 килобайт/сек

а де твій аватар? :)