Інтернет-Магазин Deshevshe.net.ua у Львові - найкращий вібір комп"ютерної техніки

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем deshevshe lviv ua, 8 гру 2009.

?

До кінця 2009 року я збираюсь придбати

Голосування закрито 8 січ 2010.
  1. Ноутбук

1 голосів
    25,0%
  2. КПК

1 голосів
    25,0%
  3. Телефон

2 голосів
    50,0%
  4. Жорсткий диск

3 голосів
    75,0%
  5. Цифровий фотоапарат

2 голосів
    50,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. Назва нашого інтернет магазина говорить сама за себе: Deshevshe.Net.Ua. Можна лише додати що на сайті ви можете знайти більш ніж 10 тис найменувань комп'ютерної техніки по найкращих цінах в Україні. А наші кваліфіковані спеціалісти завжди запропонують найкращий варіант відповідно до Ваших вимог.

Дзвоніть нам за телефонами:
    (032) 260-28-65
    (032) 260-33-60
    (032) 260-26-83

або пишіть в ICQ :good:
    445081279 (Цифровая техника)
    419481360 (MP3, КПК, Мобильные телефоны)
    445081279 (Ноутбуки)
    310762149 (Организационные вопросы)
    492925907 (Фото и видеотехника)

чи завітайте до магазину для отримання консультації особисто
    ул. Ивана Франка, 37, магазин Deshevshe.net.ua

Якщо маєте якісь запитання, то пишіть на наш форум або запитуйте прямо тут , з радістю відповімо усім

Останнє редагування: 8 гру 2009
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вчора приїхали мої мишка, клавіатура і флешка :) Дешево і оперативно.

Взагалі, підтверджую щодо назви, вона справді відповідає дійсності. Купував раніше монітор , в "Дешевше" коштував 280 уо, тоді як в інших магазинах менше 320 ціни не було.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я там купувала якось цифрову мильничку у подарунок на весілля. Звісно, тому що було найдешевше :yes:

4. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

чи береться плата за доставку?
    заберу з магазину (не потрібно додому доставляти), але наразі потрібної речі у Львові немає, є в Києві (так сказали у вас).. так-от, чи ціна "київська" буде у Львові чи ні?

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:) порівняв з іншими магазинами. Дещо дешевше, дещо дорожче. Недавно брав два HD медіаплеєри в інших продавців, то в "Дешевше" один дорожчий, а іншого взагалі нема, є трохи слабший (500 Гб) за ціною в інших 1Тб. Правда в РОЗЕТЦІ ціни скачуть ледве не кожен день , а в HD system тех підтримка кульгавить
    І не можу розібратись тутечки. Сортування по цінах і по розмірах (наприклад ті ж плоскі телевізори) нема чи я чогось недобачаю?

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я позавчора лазив по сайту як по музею (ну чисто так, слюні поковтати :)) - телевізори були і плазми і РК.

До речі про підтримку, сподобалося те, що підтримка в онлайні практично цілодобово. Мене цікавили деякі питання, я "наобум" написав в аську (уже було далеко за 00 годину) вказану на сайті, і (о диво!) мені відповіли і проконсультували :)

Але коли шукав собі автомагнітолу, нажаль виявилось, що ними Дешевше не торгує... Рекомендував би вам розширити асортимент

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

я оплатив вартість товару зразу на сайті через вебмані. Коли замовив, мені передзвонили і на запитання про доставку, повідомили, що по львову коштує 15 гривень. Але треба було трошки зачекати, а мені не трепілося, тому я заїхав в магазин і забрав. Ніяких грошей крім тих, що я уже заплатив, з мене не брали.

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Во,во. Це якраз супер. А то не буду ще раз тикати пальцем на один саморозхвалений магазин, але інколи відповідали в аську тільки коли я на другий день знову починав маякувати"як там на рахунок закінчити вчорашнє замовлення?" Чомусь пригадалось як колись мені радіотаксі машину аж на другий день прислали (я тоді чемно їм подякував, і сказав що мене вже там давно нема, і я за час доїзду їхньої машини встиг зїздити додому, поспати і прийти на роботу зовсім в іншій стороні Львова) А один раз на уточнююче питання таку ахінею написали, що я подумав "Нічо собі техніка вперед рванула а я відстав"
    На "Дешевше" придивряюсь до РК телевізорів. Як переконаю себе, що дешевше лінь шукати то куплю.

8. вільний_слухач

дякую за відповідь, але мені б хотілося почути "офіційну", ну тобто від представника магазину...
    чому питаю, бо мав випадок
    замовив певну річ там (вже казав, відразу сказали що у Львові немає, хоч на сайті у них був цей товар і мав певну ціну... до прикладу, 100 $.. в інших він вартував 105 $)
    чемно перепитав ще раз скільки буде вартувати у Львові.
    - 100$.
    Така була відповідь. Замовив. Передзвонив сам (хоч і взяли мій номер телефону) за декілька днів. Сказали що вже є, можете приїжджати. Приїхав на Франка і, о чудо!)), мені говорять
    - З Вас 120$...
    - ????
    - 110 $ за товар + 10 $ за доставку..
    - ????
    - Ну бо за ці три дні товар подорожав, а 10$ - ну ми ж Вам його з Києва доставили..
    Попросив керівництво, книгу скарг, підняв невеликий "кіпіш",... дійшли до того, що віддали за 105 $)) (типу 110 і невелику знижку зробимо, і на диво не вимагали за доставку)
    Тепер скажіть, нащо мені було псувати собі нерви, якщо і так міг то купити за 105 $ в інших ?
    а ви кажете "дешевше"... фіг там, звичайні ціни інтернет-магазину (не плутати зі звиклими магазинами).. є дешевші варіанти, ніж вони, тому свій вибір на них не зупиняв би...
    гугліть і буде Вам щастя)).. по багатьох позиціях є кращі варіанти.. хоча дещо і в них справді дешевше (тільки питайте про кінцеву ціну, а не про ціну з прайсу чи сайту :) )

P.S. всі ціни навів умовні

• Подобається Подобається x 5
  9. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

По прайс уа завжди можна знайти хто на ДАНИЙ момент продає дешевше.
    Таким чином брав свій процесор у Києві. ТОму що коли його практично нестало у місті наша одна комп. канторка ДУЖЕ відома у Львові підняла на нього ціну на 25$. Мотивуючи це тим що на інших фірмах його нема в наявності. :crazy:

Останнє редагування: 11 гру 2009
  10. syavych

syavych копач

МФУ, лазерний, кольоровий, не громадний (для дому). До 4000грн. Що порекомендуєте/маєте?

11. mxa

mxa Well-Known Member

Купляв у них декілька разів. Завжди беруть гроші за доставку у Львів. Не завжди у них дешевше, досить часто можна знайти у Львові в магазині аналогічний товар і дешевший. Найбільше не сподобалось те що не вміють продавати, швидше відпускають товар, як на складі. Також не сподобалось те що коли прийшов за своїм комунікатором щоб його забрати, він чомусь стояв на прилавку, його включали, і не правильно настроїли при першому включені.

12. Ціни на сайті виставлені мінімальні - київські - без врахування доставки по регіонам. Але при доставці товару з Києва компанія несе видатки, які не компенсує заробіток. Тому і виникає така потреба як додаткова оплата за доставку

nobody is perfect. Але по кожному запиті можливий діалог, і принаймні ми (магазин Дешевше) можемо запропонувати не гіршу ціну, (якщо інформація про меншу ціну дійсно не пусті балачки)

Дешевше - це інтернет магазин - тому ми працюєм в швидкому режимі замовлення-видачі товару. Якщо хочеться поспілкуватись - це можна зробити в будь-якому роздрібному магазині чи на базарі - там менше замовлень і більше часу на балачки. P.S. Товар такий самий

Налаштуванням коммунікоторів наші продавці не займаються - це можна зробити в брендовому салоні, де ще й GPRS налаштують, і кавою пригостять. Але за різницю в 1000 грн я сам собі каву куплю, і все налаштую :)

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

я б порадив звернути увагу на принтер SAMSUNG CLX-3175N

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Доброго дня ! На жаль не бачу номера замовлення в вашій скарзі тому важко надати "офіційну" відповідь.
    Взагалі ми інтернет магазин тому раджу робити замовлення через корзину сайту - найкращий варіант, там фіксується ціна, потім менеджер наберає вас фіксує сумму за доставку(іноді якщо товар є у Львівських постачальників, або ви постійний кліент/ або нам дозволяє прибуток) - доставка буде безкоштовна, хоча інколи це просто неможливо. Наприклад МФУ вартістю 120 доларів з дуже великими габаритами або тіж самі колонки 5+1 коштують 60 доларів а доставка інколи перевищує 70 грн. У нас заробіток на таких речах не дозволяє відправляти їх безкоштовно. Тому що це буде збитково для компанії.
    Далі з приводу підвищення цін, таке інколи буває(причини різні - ріст цін у постачальника, дефіцит, наприклад була ціна закупілві 105 доларів стала 110, тому що у того постачальника у якого були по 105 вже закінчились - вимушені брати в іншому місці і тп), і тому коли кліент дуже скаржиться нам простіше віддати в мінус 5 уе аніж сваитися і псувати собі і іншим нерви.

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Так було одного разу - через логістичні проблеми постачальника(постачальник робив відправку своєю логістикою) ми кліенту везли штатив тиждень ! І віддали по собівартості, хоча реально в мінус для себе. Наче не скаржиться і більш менш задоволений ))

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

І ще одне, друзі !!! Ви пишете типу можна знайти дешевше і тд. Ми завжди відкриті до розмови, тому не виключайте можливість усної розмови з менеджерами по телефону. У нас досить гуманна цінова політика тому думаю що в біільшості випадків підемо вам на зустріч !!

• Подобається Подобається x 1
  13. syavych

syavych копач

А чим він відрізняється від Samsung CLX-3175/XEV? :)

П.С. А взагалі до друкарок-гнусмасів ставлюсь дещо байдуже, але в даному випадку просто немає альтернативи :sad:

14. В дорожчому є Ethernet

Останнє редагування модератором: 15 гру 2009
  15. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Зверніть увагу на HP Color LaserJet С1215. ІМХО, достойний апарат.

16. syavych

syavych копач

Хех, принтерів достойних багато є, але просять саме МФУ, а їх вибір скудненький. Крім вказано вище гнусмаса є ще хіба що HP Laser Jet Color CM1312, але він на штуку дорожчий і суттєво габаритніший.

17. вільний_слухач

хочете номер замовлення, чіткі ціни ??(бо писав приблизно, щоб не робити вам антиреклами, але самі напросились)
    маєте свіжий випадок..
    шукав акустику Edifier С2 2.1.. зайшов на Ваш сайт, але він чомусь "висів", хоча чат працював. Поспілкувався в онлайні з супортером Pavel. Зкинув мені посилання, але нагадав що не можу глянути, бо чомусь висить сам сайт (головна відкривалась, а далі ніяк). Тоді він назвав ціну 65$ + 40 грн за доставку (не з Києва, а сказав що є на складі у Львові, можна хоч сьогодні забрати).
    Сказав що прийду завтра. Залишив свій номер телефону. Передзвонив з "закритого" номеру пан Юрій і сказав що все є, приходьте. Прийшов, ніхто на Франка і не чув про замовлення, ні слуху ні духу. Ніякого Юрія, ніякої акустики. Edifier С2 взагалі у Львові нема, є в Києві і ціна буде 77 $. За 65 + 40 може бути тільки Edifier С1, а мене ця акустика не влаштовувала. Знов зайшов у чат, вже спілкувався з супортером alex, сказав розбереться. Передзвонили, чуть не накричали, чого не приходжу за акустикою Edifier С1. Сказав що такої не замовляв. *та шо таке, ми під Вас спеціально привозили, зараз піднімемо статистику чату, там вам чітко вказали про С1* - майже зривались на крик. *Обов"язково передзвонимо!!* (фіг там, не передзвонили, бо немає такого в статистиці, чітко замовляв С2)
    послав)))...
    більше справи не хочу мати з таким магазином...

отож, самі напросились на "офіційне замовлення"
    а тепер побажання (хоч і не буду у вас нічого вже брати)
    1)якщо говорите ціну, то говоріть КІНЦЕВУ, а не без податку, без доставки, без різної фігні
    2)телефонуйте з нормального номера, щоб можна було в телефонному режимі одразу все виясняти
    3)ціну за доставку хоч десь вказуйте і адекватну, а то зі складу у Львові перевезти на Франка - 40 грн, а з Києва привезти - 3 $ (бо тепер зайшов на сайт, знайшов ту акустику, там вона 74$, а на Франка сказали 77$)

• Подобається Подобається x 1
  18. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Свого часу, шукав ноутбук купити для себе. Знайшов в неті, почитав, підійшло, перевірив характеристики на офсайті. Подзвонив в дешевше.нет, сказали що такого не то що нема, а не існує взагалі, почали пропонувати інші ноути. Закінчилось тим що купив на розетка.ком.юа. Мало приємних емоцій залишилося від спілкування з дешевше.нет. П.С - не антиреклама, а особисто пережите

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Та й ціни не відповідають назві.

19. Varvar

Varvar Well-Known Member

ги-ги ... і ця тема мабуть оплачена цим магазином .....

Особисто купував там ноут десь рік тому. Все було нормально. Лише одне зауваження. Тоді був час коли курс гривні стрімко падав. Домовлявся перед обідом сказали, що у гривнях будуть по курсу 6,10 рахувати. Після обіду ближче до того як доставляти передзвонили сказали що курс змінився - 6,25, я погодився але "уламав" на безкоштовну доставку (-20грн). Трохи неприємний момент, бо на момент коли замовляв міг купити долари по 6,15, якби не сказали, що у них по 6,10, небагато, але як то кажуть "на пустому місці". Але добре хоч передзвонили попередили і перепитали чи буду брати.
    п.с. курси приблизні, точно не памятаю.

20. ВАу як ви нагло брешете, але в час ІТ можзна все легко і просто довести - у мене є хісторі спілкування з вами в он лайн допомозі, ловіть:

16:26:08) cl_373_1_19@hermes.ntaxa.com/xmpphp: цікавить Edifier С2 у Львові

(16:26:14) Paul: дивлюсь
    (16:27:08) cl_373_1_19@hermes.ntaxa.com/xmpphp: в мене чомусь ваш сайт висить... але чат працює
    (16:27:14) Paul: сайт ппрацюэ
    (16:29:24) cl_373_1_19@hermes.ntaxa.com/xmpphp: що там з акустикою?

(16:30:14) Paul: дивлюссь
    (16:32:56) Paul: Колонки Edifier C1 2.1, SAT: 2x8 Вт, 120 - 20000 Гц, динаміки: 3"+3/4"; SUB: 18 Вт, 50 - 240 Гц, динамік: 6.5"; дерево Black - є така, не влаштує ?
    (16:33:03) Paul: просто тут з-роблю знижку на доставку
    (16:33:21) cl_373_1_19@hermes.ntaxa.com/xmpphp: яка ціна?

(16:33:42) Paul: 65 уе + 40 грн доставка
    (16:34:23) cl_373_1_19@hermes.ntaxa.com/xmpphp: підходить... платити в львівському магазині чи як?
    (16:34:23) Paul: http://deshevshe.net.ua/acoustic-edifier/edifier_c1_black.html
    (16:34:28) Paul: ага
    (16:34:37) Paul: якщо влаштовуэ то коли бюажаэте забрати ?
    (16:35:13) cl_373_1_19@hermes.ntaxa.com/xmpphp: хоч завтра якщо вони є...
    (16:35:25) Paul: э ваш номер телефону будь ласка

А тепер по факту, шановний я вам:
    1. Написав чітку модель
    2. Запитався чи влаштує вона вас
    3. ДАВ ЛІНК НА КОНКРЕТНУ модель !!!
    4. Різниця в ціні між цими акустиками 10 доларів(це вас чомусь не здивувало ?! ), систему С2 ми взагалі купуємо дорожче аніж 65 доларів ...
    Тому якщо ви не вмієте читати то прохання навчитись.
    По факту:
    Ми привезли ту акустику про яку ми з вами домовились і я вам це юридично довів тільки що, якщо хочете хісторі можете проглянути з нашого серверу, ви відмовились від товару без якихось причин, доставили нам уйму непримємностей, вкрали мій час а також час наших працівників.

ви спілкувались зі мною особисто, мене звати павло і я вам дзвонив і думаю всім цілком зрозуміло чому досить на підвищених тонах! Ви пишете немає ніякої статистики а от вона є, шановний, а чіткого замовлення тааки немає і не було з вашого боку.

Щасливо вам, надіюсь інші магазини вміють читати думки, на відміну від нас, і коли ви замовляєте одне вони думають що це інше на справді ... Успіхів )

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

- така ціна була тому що ми з ввами говорили в п"ятницю ввечері і щоб приввезти колонки треба було ккурьеру на машині їхати спеціально за ними в інший кінець міста - візьміть таксі з Франка на Південний і назад, зайдіть, випишіть там товар, і привезіть його назад на франка міннімум 40 грн це буде коштувати, тому я назвав вам повністю адекватну ціну.

І ще одне друзі чітке замовленняя це замовлення по ссайту. Сайт наш за 3 місяці останніх не працював менше однієї години, тому в 99,99% випадків все справно працює і чітке замовлення це замовленняя з номером.

Всіх з наступаючими святами ! :)

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

Дякую за позитивний відгук !
    Повірте на курсі всі втрачають крім нашої чемної влади яка на цьому дуже добре заробляє )))

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)