Добрий день користувач даного форуму. Я вас прошу дати відповідь на питання, що стосується інтернет магазину. Дякую за увагу думаю, що це буде цікаво всім. 1) Ви купуєте через інтернет магазин ? 2) Чи пітходить вам доставка інтернет магазину ? 3) Куда ви звертаєтесь на рахунок гарантії ? 4) Яке ставлення до вас і швидкість обслуговування через інтернет магазин ? 5) Чи влаштовують вас Ціни ? 6) Що ви купляєте через інтернет магазин ? 7) Які способи оплати вам підходять ? 8) Скільки разів ви купляли через інтернет магазин ? 9) Ви би оцінили якщо в кожному місті було представництво того інтернет магазину ( це звичайний магазин з виставкою + з власним складом ) ? 10) Якщо ціни в інтернет магазині були дешеві але доставка платна до дому ( доставка проводиться до 2 годин ) як ви би ставились до того ? 11) Скільки часу вам мають задзвонити з моменту замовлення через інтернет магазин ? 12) Якщо інтернет магазин є Авторизованим сервісним центром по всій продукції яку він продає ваша оцінка йому ? 13) Що ви хотіли бачити у інтернет магазині ?
Я думаю то не проблема буде )) Зараз головне набрати відповіді на питання. Цікаво просто думка людей на рахунок інтернет магазину.
коротко дане "опитування" можна описати як "краще бути багатим і здоровим, ніж бідним і хворим" всі питання риторичні, адже коню зрозуміло що всі хочуть аби сервіс в інтернет-магазині був якнайкращий, телефонували якнайшвидше, доставляли якнайоперативніше, способів оплати шоб було якнайбільше, асортимент якнайширший і гарантія працювала якнайгарантованіше. Чого ви ще сподівалися отримати від того опитування?
Люба відповідь буде корисною ) ---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- А якщо то все по пунктах написати а ? Це просто дослідження проводжу я.
1) Ви купуєте через інтернет магазин ? ТАК 2) Чи пітходить вам доставка інтернет магазину ? безкоштовна доставка підходить 3) Куда ви звертаєтесь на рахунок гарантії ? Хочу звертатись у СЦ і щоб на період ремонту мені надавали аналогічний товар (по закону) 4) Яке ставлення до вас і швидкість обслуговування через інтернет магазин ? Хочу щоб було швидко і якісно, і щоб менеджери не тупити 5) Чи влаштовують вас Ціни ? хочу щоб було дешево 6) Що ви купляєте через інтернет магазин ? усе 7) Які способи оплати вам підходять ? в основному вебмані, можна карточкою, можна готівкою курєру 8) Скільки разів ви купляли через інтернет магазин ? дуже багато 9) Ви би оцінили якщо в кожному місті було представництво того інтернет магазину ( це звичайний магазин з виставкою + з власним складом ) ? мені пофік, мене то мало має цікавити... 10) Якщо ціни в інтернет магазині були дешеві але доставка платна до дому ( доставка проводиться до 2 годин ) як ви би ставились до того ? купив батарейку за 20 і ще 50 заплатив за доставку чи ви про що? 11) Скільки часу вам мають задзвонити з моменту замовлення через інтернет магазин ? щоб я не забув, що я там щось замовляв 12) Якщо інтернет магазин є Авторизованим сервісним центром по всій продукції яку він продає ваша оцінка йому ? а що це міняє? 13) Що ви хотіли бачити у інтернет магазині ? тестдрайв, 14 денний манібек,
1) Ви купуєте через інтернет магазин ? - раз в 2 міс. 2) Чи пітходить вам доставка інтернет магазину ? - всюди ж по різному. якщо річ невелика і можна купити в моєму місці, то волію сама по неї поїхати в магазин чи на склад, ніж платити кур'єру. 3) Куда ви звертаєтесь на рахунок гарантії ? - сервісний центр виробника товару, рідко - в магазин 4) Яке ставлення до вас і швидкість обслуговування через інтернет магазин ? - якщо відповідають на питання довше, ніж доба - це забагато. якщо товар приходить пізніше, ніж зазначено на сайті, то погано. 5) Чи влаштовують вас Ціни ? - так, дещо є дешевше, ніж в тих самих магазинах, якщо купувати приходячи з вулиці в магазин 6) Що ви купляєте через інтернет магазин ? - ровер, ліжко, ел. і побутову техніку частково, книжки, ось сьогодні чорнило до принтера брала. 7) Які способи оплати вам підходять ? - онлайн банківський переказ, оплата готівкою при відборі в магазині. 8) Скільки разів ви купляли через інтернет магазин ? - 10-15 9) Ви би оцінили якщо в кожному місті було представництво того інтернет магазину ( це звичайний магазин з виставкою + з власним складом ) ? - живу в великому місті, тому бажано, щоб був, якщо товар невеликий і можна самому забрати. якщо меблі, то все одно, бо тоді оберу кур'єра. 10) Якщо ціни в інтернет магазині були дешеві але доставка платна до дому ( доставка проводиться до 2 годин ) як ви би ставились до того ? - а буває безплатна? не зустрічала. якщо самому забирати в магазині - то безплатно. доставка додому кур'єром - 7-20 доларів залежно від габаритів. доставка поштою десь 2-5 доларів. якщо доставка додому + ціна товару = дешевше, ніж в магазині, то замовляю. і байдуже через скільки часу привезуть - через 2 год чи добу. якщо терміново щось треба купити, то надіятись на інтернет-магазин не буду, а піду в звичайний магазин, бо всяке буває. 11) Скільки часу вам мають задзвонити з моменту замовлення через інтернет магазин ? - нашо? не хочу, щоб мені дзвонили. є мейл. хіба щось дуже термінове. а так нашо? замовляю, оплачую, отримую лінк на сторінку зі статусом замовлення (типу - готується до висилки, пішло до кур'єра, кур'єр в дорозі до мене), чекаю кур'єра. ніхто нікому не дзвонить. хіба що кур'єр, щоб домовитись коли буваю вдома. 12) Якщо інтернет магазин є Авторизованим сервісним центром по всій продукції яку він продає ваша оцінка йому ? - якщо ціна така сама, як в конкуренції, і відгуки ок, то куплю швидше в ньому. 13) Що ви хотіли бачити у інтернет магазині ? - швидкі відповіді на питання, вибір способу доставки, нижчі ціни, онлайн стеження на переміщення товару
1) Ви купуєте через інтернет магазин ? так 2) Чи пітходить вам доставка інтернет магазину ? так 3) Куда ви звертаєтесь на рахунок гарантії ? серв. центр 4) Яке ставлення до вас і швидкість обслуговування через інтернет магазин ? хочу, що телефонували відразу, але не вночі. 5) Чи влаштовують вас Ціни ? Так 6) Що ви купляєте через інтернет магазин ? в основному побутову техніку 7) Які способи оплати вам підходять ? різні. Майже всі. 8) Скільки разів ви купляли через інтернет магазин ? багато 9) Ви би оцінили якщо в кожному місті було представництво того інтернет магазину ( це звичайний магазин з виставкою + з власним складом ) ? мені байдуже 10) Якщо ціни в інтернет магазині були дешеві але доставка платна до дому ( доставка проводиться до 2 годин ) як ви би ставились до того ? мені б це не сподобалось 11) Скільки часу вам мають задзвонити з моменту замовлення через інтернет магазин ? хочу, що телефонували відразу, але не вночі. 12) Якщо інтернет магазин є Авторизованим сервісним центром по всій продукції яку він продає ваша оцінка йому ? мені байдуже 13) Що ви хотіли бачити у інтернет магазині ? більше відгуків від інших покупців
Виглядає, що мова про інтИрнет магАзин сільгосп техніки..? Навіть заглядати на сайт подібного не буду. Най далі буряки сапають. Тільки Львівхімсільмаш, думаю, дасть Авторизацію ТАКому магазинові. Нє?