Інтерактивний курс "Еліта нації"

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Iriska, 27 кві 2010.

1. Iriska

Iriska Well-Known Member

У Львові, розпочинається другий цикл занять "Еліта нації".
    Місце проведення: Львівський інститут менеджменту, м. Львів, вул. Ліська 16.
    Початок проекту: 28 квітня о 17.00
    Мета: передання і утвердження у слухачів системи знань про елітотворення та лідерство, формування національної гідності української молоді та гартування патріотичного духу на сучасному етапі розвитку України.

Формат інтерактивних занять:
    1) експерт з заздалегідь узгодженої теми заняття виступає у якості медіатора;
    2) перед заняттям подається матеріал для опрацювання слухачів, що дозволяє інтенсифікувати обговорення, створює умови для фахового росту, забезпечує демократичну атмосферу спілкування.
    3) після викладу основних тез теми медіатор проводить бліц-опитування і переходить до практичної частини заняття - рольової гри або інших інтерактивних інструментів;
    4) неформальне спілкування під час кави-перерви дозволяє у невеликих групах обмінятись досвідом та безпосередньо у медіатора отримати відповіді на індивідуальні запитання;
    5) загальна тривалість заняття – 1,5-2 год.

Науковий керівник проекту «Еліта нації» – Кухта Б. Л., к. філос. н., проф., відомий політолог, завідувач кафедри гуманітарних дисциплін ЛІМу.

До участі у циклі інтерактивних занять запрошуються:
    • активісти студентського та учнівського самоврядувань Львова та районів Львівської області;
    • керівники молодіжних громадських і припартійних організацій;
    • працівники органів місцевого самоврядування.

Збір заявок і формування групи слухачів здійснює Управління у справах сім`ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації на паритетних засадах.

За детальнішою інформацією і анкетою на участь звертатись у ПП
    З.І. Курс - безкоштовний

2. volk

volk Well-Known Member

Янукович з Азаровим запрошені, я сподіваюся? ;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Iriska

Iriska Well-Known Member

Свій до свого... по своє...
    ТЕМИ ІНТЕРАКТИВНИХ ЗАНЯТЬ ДРУГОГО ЦИКЛУ
    «ЕЛІТА НАЦІЇ»

№ з./п. Тема заняття Медіатор Дата заняття
    1. Роль і місце політичної еліти в суспільному розвитку Кухта Б. Л., к. філос. н., проф. 28 квітня 2010 р.
    2. Психологічне тестування учасників 5 травня 2010 р.
    3. Правові аспекти життєдіяльності еліт Миронюк В. М., к. г. н., викладач ЛІМу 12 травня 2010 р.
    4. Плюралізм понять національна еліта: соціонічний аспект Пивоваренко О. А., президент Соціонічної академії, викладач ЛІМу 19 травня 2010 р.
    5. Процеси державотворення в Україні Пинзеник В. М., д. е. н., проф. 26 травня 2010 р.
    6. Тенденції розвитку України і провідних країн світу Мальський М. З., д. е. н., проф., декан факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка 26 травня 2010 р. (дата буде змінена, але наразі інформації нема, не передбачувані обставини, які вимушені були внести зміни присутності В. Пинзеника з 5-го травня на 26-те). Уточнення подам, коли буде інфа.
    7. Проблеми формування національної еліти Кухта Б. Л., к. філос. н., проф. 2 червня 2010 р.
    8. Проблеми соціалізації Української молоді. Фурса М. В., канд. філос. н. 9 червня 2010 р.
    9. Залік у формі співбесіди з презентацією есе Кухта Б. Л., к. філос. н., проф. 16 червня 2010 р.
    Заняття відбуваються у Львівському інституті менеджменту, вул. Ліська 16, ауд. 305, о 17.00

З.І. Щодо Вашого сарказму, volk, то Вам пряма дорога в Данєцк... І з таким кругозором... впевнена, що власне Ваша особистість не буде цікава ні ЛОДА, ні ЛІМу... Тому будьте спокійні... Вас не потурбують...

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого це? Питання волка дуже слушне, як на мене....

5. volk

volk Well-Known Member

Тій еліті би дати лопати в руки, і відправити в села, жити згідно ними прийнятих рішень.
    Можете бути впевнені, я не прусь в еліту нації. Це як виховання, - воно або є, або немає, і для того щоб вчити когось бути елітою, треба як мінімум самому бути елітою. 20 років - малий час, але ці 20 років повторюють історію набагато більшого періоду часу, нажаль. Нічого нового. Хтось вчить українця культури, а українець думає про сало. Все буде як завжди. Лузери будуть повчати лохів як мало би бути, якби нас не продали як худобу ті, кого ми обрали.
    На рахунок кругозору. Я голосував "проти всіх" в обох турах виборів, тому що така еліта мене не влаштовує, точніше не мене особисто, а моє бачення майбутнього моєї країни і моїх дітей. Але потенційні Ваші слухачі вибрали "менше зло", бо "треба ж було когось обирати". Сталося так, як я й казав: проблема влади знову стала проблемою народу. Вчіть, вчіть населення державотворенню, тільки почніть з Донецька, куди мені, не зрозуміло якого милого, пряма дорога. З Вашими більшовицькими замашками швидше Вам дорога у Пітер.

---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

А, он воно що!
    Не надійтеся мене там бачити.
    Відбір в еліту починається з психологічного тестування, це дуже правильно. Я радив би почати з сертифікату з психдиспансера і довідки про відсутність судимостей.

Останнє редагування: 29 кві 2010
    • Подобається Подобається x 5
  6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ви мене заспокоїли... принаймні буде й надалі спокійно і без таких глупих заяв. Ви навіть не знаєте про йде мова, а вже робите власні висновки, які навіть не мають грунту.
    Нема з ким сперечатись, абсолютно при чому. Просто нема. Людина заклилилась на своєму примітивному рівні розвитку і вважає що це верх айсберга... Якщо у Вас визначення Еліти заключається виключно у розмірі гаманця... то звиняте, але це тільки частка, це фінансова еліта. А щодо лопат... то повірте, на певному відрізку свого життя тримали і орудували, от Вам тільки ніях не сприйметься, що вони пішли далі, а Ви далі з лопатою...

7. volk

volk Well-Known Member

Ви мені вибачте, але я не уявляю собі, про яку еліту взагалі йдеться. Ви написали, що "розмір гаманця" - це ЛИШЕ фінансова еліта. Якщо теперішніх людей з гаманцем Ви вважаєте елітою, то Янукович з Азаровим, про яких я почав, політична еліта точно. Табачник - культурна еліта. І т.д. Чим людина далекіша від конкретної справи, від "лопати", тим вона елітніша.
    От Д.Донцов (єврей! - зверніть увагу на мій попередній допис) вчив українців, що таке еліта, на пальцях розжовував. ( Д. Донцов "Дух нашої давнини" ), наприклад. Думаю, він дав досить чітке визначення. А яку еліту будуть готувати на тих курсах мені не ясно. Судячи з Вашого тону, пролетарсько-буржуазну, українського зразка.
    І, може, краще було-б для цієї України, щоб хтось з них залишився при лопаті, так би мовити.
    Є хороше російське прислів'я :"На безрыбьи и рак-рыба". Вони пішли далі... і маємо те, що маємо. Натомість бачу в "еліті" бувших червоних директорів і комсомольців. Останній час ще щмаркатих триндунів, які взагалі в житті нічого не бачили, а вже - еліта.

А взагалі, ймовірніше за все, відбір потенційних кандидатів в українську вітку нижнього масонства. Це я про Вашу "вершину айсберга".

8. Iriska

Iriska Well-Known Member

А хто сказав, що якщо Ви прослухаєте цей курс, то одразу будете вважатись елітою?!

По моєму понятті політичної еліти, вони хоч і приймають політичні рішення, організовують процес і контроль виконання, обоє глючать в останньому пункті - відповідальність за ці рішення. Вони її скидають на виконавців, тому поки не будуть готові нести самостійно відповідальність за власні прийняті рішення - як на мене, не є тою елітою. Посада не дає лавр, треба ще доказати вартісність займати цю посаду.

Цей тон задали Ви самі, наступним текстом:

Вибачте, але мені це нагадує відповідь дитини в школі на питання з ким він хоче сидіти за партою - з власним папугою... Для Вас це смішно, жартівливо і т.д. А для мене - це просто Ваша бліда спроба "блєснуть", от тільки не в тему...
    А тестування - будуть соціонічні тести і тести Айзенка. Що боїтеся?!

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Наздавався їх свого часу... Нічого страшного...

10. volk

volk Well-Known Member

Тоді ЩО дасть мені той курс? Типу, поговорити? Я зайнята людина, і хочу чітких заяв - що, як і для чого.

Дуже добре! От тому й треба запросити на ці курси всю нашу "еліту", починаючи з Януковича. Фактично, я озвучив Ваші побажання, - Ви за це образилися?

Та ніби-то якраз в тему.
    Люди з поганим почуттям гумору в мене викликають співчуття. Чи можуть вони бути елітою?
    А тест Айзенка російською?о_О

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

12. Найдите общее начало для трех следующих слов.
    (….)ВОЗ
    (….)ГЮС
    (….)РАЗДЕЛ
    Відповідь:
    12.ВОДО.

Що таке "водогюс"?

От-така еліта.

Ой, боюся, за ту майбутню еліту.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і то теж тре вміти...

12. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

+ за допис, а то все ніяк не могла здогадатись хто ж то "еліту нації" збирається кувати. :)

13. matvej

matvej Well-Known Member

Більшовизмом таки тхне. "Бу"м еліту дєлать". З іншого боку - це його-таки наслідки.

14. volk

volk Well-Known Member

Пані продемонстрували плюралізм.
    Вибачайте, що прочитав Ваше оголошення. Але слід було попередити, що коментарі не приймаються.

Майбутній еліті...

а де твій аватар? :)