Привіт,хто на колесах Вчора інспектор, що зупинив нас за проїзд під знак, що діє на вихідні, спочатку обшукав права, тоді взявся писати протокол, задумався, і запитав "а може не будемо писати?". Не отримавши відповіді, замахнувся ручкою над пепером, а тоді знову : "а може не будемо писати?" Але переконався, що важкої праці писання не оминути. І що тепер? Прийде квитанція на оплату штрафу? А в якому розмірі? (ми раніше не порушували, тож не знаємо алгоритму). І ще: автострахування тепер обов'язкове?
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм Автострахувуання не обовязкове поки що, А що до протоколу то залежно що вын там написав, а ви пыдписали протокол???? якщо просто поворот в недозволеному мысцы то 8грн.50коп
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм невідомо коли і чи взагалі прийде Вам повістка до суду. Мені річної давності ще досі не прийшла
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм а куди платити і з якою бумажкою? і чому тоді інспектор питає номер страховки?
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм Умо, то за порушення приходить повістка в суд? а я думала- квитанція на сплату штрафу...поясніть алгоритм, будьласка
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм моєму чоловікові запропонували підписати порожній протокол... можна тільки уявити, що пан Інспектор там міг дописати Тиждень минув, а листів немає...
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм -Заповнення протоколу -Передачі справи в суд -повістка з суду про розгляд справи -квитанція на оплату штрафу -оплата в банку!!
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм страховки не ато , а водія " Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів" http://dedal.ua/files/ogo.htm
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм Буває приходять і через рік!!! Суди завалені такими протоколами
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм спочатку повинен суд встановити, що ви дійсно порушили... а то мало що, ви може не згідні із цим, міліціонер придумав і тп. :D а тоді вже суд призначить суму до оплати, як правило, це в межах мінімального штрафу.. щоправда, крім штрафу потрібно буде заплатити за проведення судового процесу - це копійки,а ле разом зі штрафом вийде більше 10-ти грн. Тому часто легше дати менту 10 грн, ніж потім амти волокіту. Я іншої думки - краще більше заплачу за суд, але менту ніц не дам
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм Я теж! Знахабніли вони вже! Якби всі так поводилися, то може б вони дісно слідкували за пробками і аварійністю, а не стояли по кущах і заробляли гроші!
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм між повісткою і квитанцією якийсь пробіл то тре в суді з'являтися, та? сподіваюсь, та процедура не забирає багато часу ?
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм як не з"явитесь, то нічого страшного. Просто тоді штраф може бути ближчим до максимального в залежності, що Ви порушили і як то записали в протоколі + Ваші пояснення в тому протоколі
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм Так воно і є, але часто густо за дрібні порушення навіть не викликають (нема грошей на папір , марки і конверти) їх просто вирішують на користь водія, типу усне попередження, а до Вас нічого навіть не прийде!! В мене просто є знайома суддя , ото все вона і розказала!
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм Ще раз дякую за цінну інформацію! Ми заспокоїлися Дімон, ви дали лінк на проект закону. Його уже затвердили?
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм Нема за що. На рахунок закону на скільки я знаю він затверджений, але вводити обовязкове планують з 01,08,2007
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм О! хоч тут їм розуму не забракло у мене в житті був випадок. Коли з податкової прийшов лист, що щось я там не доплатила. Недоплата була в розмірі 25 копійок (!!!), а марка з конвертом і рекомендованим пересиланням вартувала втричі більше :D
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм А вони не вимагали морального відшкодування? Все-таки вони чекали на гроші, а Ви своєчасно не оплатили.
Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм вони неправильно нарахували і відповідно я неправильно заплатила, а потім вони перерахували :D Певно якби забагато мені нарахували, то вже б не повідомляли