Інформація від Вуйка Стефка

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Вуйко Стефко, 28 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Інформація
    для контролюючих органів українські Засоби Масової Інформації.

Те,що з цего форуму "Хтось"(?) загрожуючи видзвонює телефоном по-відомим для багатьох місцях моєї попередньої праці (видно за мою ідейну підтримку діючого президента України п.Ющенка та за підтримку міцної демократичної позиції Олега Тягнибока,яко кандидата в президенти України),то це елементарне порушення прав і свобод людини в Україні,і як наслідок подібного - вбивство за переконання українця на Україні,в м.Одесі!
    Подібні погрози по-відношенні до мене було чути і раніше,на донецькому форумі "Восток-Запад",де не витримуючи дискусій Ті самі,що і тут,що і на Львівському форумі почали страшити Тих,хто висказувався за незалежність України від російського диктату,який реально і потаємно існує нині.
    Такі справи по-прушенні Прав Людини - справа Міжнародної Амністії (International Amnesty),про що не слід забувати!
    P.S.
    До п.Кертіса(з його подачі інформації на ЛФ про відкриття цего нового форуму я включився частково тут в дискусії):
    -Вас,п.Кертіс,сьогодні тут "за кого" держать на квадратному метрі українського інформаційного простору,раз "Степанич" модератором і у Львові,і в Одесі діє цей функціонер,ярий противник нинішньої діючої влади і діючого(!) президента Ющенка ?
    Можете не відповідати!
    Я відлучаюсь від форуму за неадекватні дії форумних діячів.
    З пошаною до українського дискусанта на форумі,
    незаангажований Вуйко Стефко з власною позицією галицького українця.
    Шануймося і шануймо Україну Неньку!

Копія:
    http://central.in.ua/cs/forums/ShowThread.aspx?PostID=7923#7923

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Паранойя (др.-греч. παράνοια «безумие») — психическое расстройство....характеризующееся подозрительностью и хорошо обоснованной системой сверхценных идей, приобретающих при чрезмерной выраженности характер бреда. Эта система обычно не меняется; она была бы совершенно логична, если бы исходные патологические идеи были правильны.
    :sad:

3. Вуйко Стефко

Реакція деяких(??):

Україна - земля створена для щастя
    http://www.ostrovforum.net/showthread.php?p=73481#post73481
    Норман:
    Невже пан думає, що він написав щось смішне?
    Вуйко Стефко:
    A Невже пан думає, що він написав щось смішне?
    Те,що з цего форуму "Хтось"(?) загрожуючи видзвонює телефоном по-відомим для багатьох місцях моєї попередньої праці (видно за мою ідейну підтримку діючого президента України п.Ющенка та за підтримку міцної демократичної позиції Олега Тягнибока,яко кандидата в президенти України),то це елементарне порушення прав і свобод людини в Україні,і як наслідок подібного - вбивство за переконання українця на Україні,в м.Одесі!
    Baм смішнo?

НаСекундуЗагляну:
    Хахахахаха
    Норман... ты не то лечить собирался..
    Тут элементарная мания преследования по политическим мотивам.

4. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

Весеннее обострение, йододефицит. ИМХО.
    Степанычу эпикриз данного пациента, наверняка известен.

5. kertis

kertis миється в бані

:scratch_one-s_head:Я тут до чого?)

6. Norman

Norman Guest

Я ж казав, у чувака хвороба))))

7. kertis

kertis миється в бані

Надо таки Степаныча позвать...

8. Дальневосточник

Пригашали на этот форум? А ведь ни одно доброе дело не остается безнаказанным... :preved:

9. Weiss

Weiss Well-Known Member

Что-то я не фига не понял. Кто кому звонил? Какие квадратные метры? Kertis расскажите, кого Вы там во Львове на квартиру/квадратные метры кинули? :))

10. kertis

kertis миється в бані

Думаете я чота понял?))) Я никого не приглашал и никого не кидал...

11. Дальневосточник

Разрешите вас пригласить на один очень интересный и динамично развивающийся форум.
    http://ostrovforum.net/
    С Уважением, Кертис.
    :o

12. Вуйко Стефко

Ага,Степанич вам скаже...Він і для СБУ і для Amnesty Inernational тако-о-ого нагородить...Шурік нехай сховається.
    Подібні дєятєлі,вже отравлення Президента зробили хохмою,ще й лохом хочуть охрестить його.
    Тільки "під клятвою"(?) на вірність Україні-Неньці Такі можуть дати правдиві показання.
    Ну во...буде клятва - буде і правда.Хто звонив?кому хто дорогу перейшов?кому рублів бракує на Україні?
    Це я питаю,і не жартуючи,як Оті "жертівники" котрі знищили Українця в себе на Вітчизні!
    Законом Прав господаря в Себе вдома,питаю?
    Думаю зрозуміло і не агресивно це роблю!

13. kertis

kertis миється в бані

:o ну вас да, а до него руки не дошли)))
    А шо.. разве вам тут плохо?)

14. kertis

kertis миється в бані

Лично я, ничего против этого не имею. Пан Ющенко, к сожалению просрал все мои надежды и чаяния.

15. Luna

Luna Guest

Пан Стефко...а Ви ще не зовсім...пішли?:) Лишайтеся, хто ж нам розповість все цікаве про галичан...Мені дуже шкода, що йдете... Хоч Ви й лаєте нашого Нормана, а він все поривається Вас - та все ж таки, хлопці, не сваріться, то дурниці))

16. Вуйко Стефко

[​IMG]То-то ви йод,Вергунка п'єте,напевно ще з донецького форуму.Все рильце в йоді.До процесу якогось готовитесь,чи шо? Шлангом будете на ньому,чи як?

17. Luna

Luna Guest

Вуйко, Як вирішили йти - то йдіть, а я к ні - то чого...сваритеся, як баби на базарі?

18. Вуйко Стефко

Шановна пані Луно!
    Я лише в своiй інформативнiй сторінці вільного Інтернету на форумі,і не більше!
    Проти п.Кертіса абсолютно нічого не маю! Інші -це інша справа.

19. Вуйко Стефко

...з цего форуму "Хтось"(?) загрожуючи видзвонює телефоном по-відомим для багатьох місцях моєї попередньої праці...

20. Luna

Luna Guest

Вибачте, я дуже рада за пана Кертіса....Може скажете, що Вам зробили ВСІ інші?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)