Особливості реєстрації на надеяких регіональних українських форумах, або: Чому мене на форумі міста В. знають по Логіну, як "Суходристальник В-кий"? З циклу: «Помилки інших сайтів не повторюємо.» Люблю заходити на нові для себе громадські /типу регіональних/ українські сайти. Заходиш так собі гарнесенько на сайт, пробігаєш оголошення форуму : - краса і різноманітність тематики спілкування в наявності! Швидесенько реєструєшся і відразу починаєш спілкуватися з народом - спочатку побічно, а потім віртуально - тет-а-тет - персонально. Лєпота! Отож, звичайно, так хотілося, щоб було саме так і при реєстрації на форумі міста В.. Але… Заходжу 6-го листопада 2012 року у якості "гостя" на сайт В., «клічу» на транспорантик "реєстрація" - "вивалюється" найпростіша анкетка первинна на 5 усього питаннячок: пароль /не менше АЖ ОДНОГО знаку/ і підтвердження пароля, адреса електронна один раз /необов'язково/, номінація "придумай логін" і іноземне слівце, - "вгадай яке". Ну, думаю, все типу простіше простого: три хвилини роботи, - і ти зареєстрований. Лєпота! Ага! Тримай кишеню ширше! Лєпота є, та є з величезним знаком мінус! І який розумник з цього форуму оце, певне, з бодуна придумав - таку анкету реально? Там дві позиції: "вгадай слівце іноземне" /доведи, що ти - не кіборг місцевий/ і, друга позиція, - "придумай логін з нелогічним сенсом" - непрохідні навіть з усіма можливими "теле-Знавцями"… Тільки іноземне слово по літерах я розгадував одинадцять разів і кожного разу одна-дві /з одинадцяти!!!/ іноземні літери були невпізнанні усією моєю сім’єю, разом з моєю жінкою – викладачем англійської мови Національного Університету! Особливо потішно було під наглядом комп'ютерної програми Форуму призначити ЛОГІН. Я визначаю логін - ВОВАН, Програма мені – мовляв, є такий. Я пропоную - ВОВАНН, КОМП мені - такий СХОЖИЙ є. Я варіюю послідовно: ВОВАНЧИК, ВОВАНИЩЕ, ВОВЧИК - "Є схожі Логіни», - спокійно кожного разу констатує КОМП сайту… Йшла вже 22-а хвилина реєстрації… У серцях включаю уяву і називаю для Логіна передбачуване /на той нервовий момент/ прізвище того комп'ютерного Генія, який винайшов цю програму реєстрації на форумі міста В. : СУХОДРИЩЕНКО, бо, реєструватися на цьому форумі і, вибачте за такий негідний підбір слів, /а баби - заткніть вуха!!!/ і "сухо дристалити" - одно і те ж, тому що однозначно - і те і інше ФІЗИЧНО неможливо виконати! ЕПІЛОГ. Як ви вже мабуть здогадалися, що розумний комп'ютер Форуму міста В. -- Логін "СУХОДРИЩЕНКО" - теж забракував, як такий, який, мовляв, на щось або когось там в регіоні схожий. Я ж, врешті-решт, на останніх нервах зареєструвався на цьому форумі під логіном "СуходрИстальник В-кий". Читайте тепер мої кореспонденції під цим екзотичним Логіном на сайтах регіону! ************************************** Володимир Озерянко
Хитромудра аж занадто капча (розпізнавання літер і цифр на картинці) мене й самого дратує. А от щодо боротьби зі схожими ніками-вованами я цілком солідарний з "форумом міста В." Уявіть, що на форумі в тих самих темах активно спілкуються юзери з ніками ВОВАН85, ВОВАН58, ВОВАНН, ВОВАНП, ВОВАНХ ітд ітп. Зручно їх ідентифікувати, дискутувати з ними? Навряд. Тому на ЛФ ми теж закликаємо відповідально підходити до вигадування свого ніку, просимо придумати щось оригінальне, не беручи за основу жіночі та чоловічі імена. Беріть врешті за основу прізвище своє чи мами, казкового або кіношного героя тощо. Правда, ми не мучимо новачків при реєстрації. Просто якщо так сталося,що зареєструвався схожий нік, то ми до юзера звертаємося з проханням придумати щось більш оригінальне.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ То у Верховній Раді спілуються по прізвищах і прити , чи за якоїсь партії, а в інтернеті значна більшість опонентів відповідають на ЗМІСТ СКАЗАНОГО! Я зараз, не ображайтеся, Вашого логіну і не пам'ятаю, і не дивився на той логін... А Вам воно треба -мій логін? Тобно я змалював реальну ситуацію, що іноді заважає роботі в інтернеті. Дякую.