Шановні форумчани, допоможіть !!! Дуже потрібно взнати, коли іменини святкують Зоряни. Прочитав на "Дівочих посиденьках", що дівчата з таким ім'ям не мають іменин, оскільки ім'я Зоряна - язичницьке. Але у мене є знайома Зоряна, яка стверджує що знайшла десь в інтернеті, коли саме святкується це ім'я. Каже, що шукала дуже довго... але врешті решт знайшла. Проте, коли саме це свято - не хоче казати. А привітати її дуже хочеться... Можливо хтось з вас знає, коли святкують іменини Зоряни.
Зоряна, красивое имя - звёздное такое. Я первый раз его прочла в сказке Нечуй-Левицького и думала, что это автор сам придумал (не знала, что оно в природе существует). Поздравляю всех Звёздочек (Зорян), желаю им обязательно найти своих верных Звездочётов (любимых) и будьте счастливы.
Ну, взагалі то я знайшов в інтернеті аж дві дати святкування іменин у Зорян. Це 22 квітня (коли народився і батечко Ленін) і 14 листопада. Хоча моя знайома Зоряна, яка знайшла дату іменин в інтернеті, каже що це ні перша ні друга дата. Ось тому власне і питаюсь... Дякую всім, хто відгукнувся.
Всіх своїх тезок вітаю з іменинами,хоча сама не знаю коли у нас іменини! Я сама Зорянка,Зоряна,Зорька і т.д але мені це ім"я так не подобається! А всі говорять:Боже. яке гарне ім"я,а я бекаю ,тіко не Зоряна.Не називайте так
У Вікіпедії тепер офіційно пише, що іменини у Зорян святкуються 14 листопада. На момент створення цієї теми статті у Вікіпедії здається не було.
опа, тепер буду знати, що уменини у Зоряни 14 листопада. Донька у мене Зоряна Їй дуже подобається її ім'я.
А ми назвали малу так через тьощу... Хотіли спершу Ліля,та,як собі уявив ото тьощине: - ЛІЛЬКА!!! Аж перевернуло.: А "Зоряна" важко спаскудити. Правда,тьоща і то вмудряється згадити.Вимовою...