Нещодавно, спілкуючись зі своїм колегою, дійшов висновку, що населення України насправді має набагато меншу чисельність, аніж 49 мільйонів. Зрозумів це, коли товариш почав розповідати про свого сина. Повний текст
Відповідь: Ілюзія життя Славна стаття. Romulus, думаю, у нас з Вами інстинкт самозбереження працює добре. Єдине, що я не боксую з малим, а гуляємо з парасольками під дощем.... а коли живеш за межами України ще й з"являється голод за рідною мовою... переживання, що втрачаєш себе в цьому світі... Усе ж зробила ось собі нещодавно перевірку на предмет залежності, наклала карантин на півроку на практично усі улюблені сайти й обмежила нещадно час в он-лайні. ...згадалось - коліжанка розповіла про свого малого. привезли його з Детройту до Вашингтону в гості до близької родини поспілкуватись з ровесником-братиком. То сиділи вони в різних кімнатах і спілкувались між собою в якомусь чаті...
Відповідь: Ілюзія життя А ломки не було? Додано через 4 хвилини "Ілюзія життя" -недалека стаття ,як і сам автор
Відповідь: Ілюзія життя Ой, Сусіде, тут так кльово можна перекрутити слова Публіуса Терентіуса про подвійні стандарти в сторону вашого фривольного ходу думок "що не дозволено Юпітеру, те дозволено бику... тому будь обережний - ти ніколи не знаєш, хто перед тобою." На аватарі ж намальований потужний тур, а на нас з Вами можуть блискавки Зевса полетіти... От якщо трем в руках, обезводнення організму, тахікардію, безпричинне переживання та почуття вини за марно прожитий день можна назвати "ломкою", то була. На екран монітора навіть думалось вишиту серветку повісити :naci: - щоб не відволікав бездонним чорним квадратом. До речі, Оля у гілці "Бувайте!" констатувала феномен Ілюзія життя , оголосила про початок боротьби із інтернет - залежністю й попрощалась надовго. Тому через кілька днів було б цікаво дізнатися про її досвід. ____________________________ Принесіть мені пристрасті свої, - я перетворю їх в блаженство. З ритуалу Юпітера - Зевса в Містеріях.
Відповідь: Ілюзія життя Сантехніків ,бригадирів, може навіть начальників цехів .... щоб гарували на вас . А чудо в окулярах вміє хіба що гарно говорити і співати серенади.Ми консерваторієв нє заканчівалі ,нам нада аванс і зарплата вся до копейкі,иначє єто нє любовь
Відповідь: Ілюзія життя ага... а ще є наркомани, бандити, алкоголіки... і взагалі "по статістікє на 10 дєвчьонок - 9 рєбят";-)
Відповідь: Ілюзія життя Е, а бандюків дєвчьонкі уважают...ті бабло на них не жаліють,правда можуть троха покалічити ... но зато як миряться потім...
Відповідь: Ілюзія життя Недавно під псевдо бачила на знайомствах одного місцевого мільйонера. Чому він і ще немало успішних там? Може тому, що в неті не видко його авто, посади, родини і він розраховує на те, що цінуватимуть його не за $ успіхи?ІМХО) Певно є і такі. Але Ви не переймайтесь, - якщо людина захоче собі проблему знайти то їй і інтернету не тра
Відповідь: Ілюзія життя :radist: Чудовий допис! Більше б таких постів і на форумі надовше можна було б зависати. Єдине, в ім"я педантерії (занесли львівсьгу гвару у фейворітс ? я теж ) , то Ви, Сусіде, певно хотіли сказати "іронічної , розумної грецької культури, світлої та дотепної.. бо строгіша, моралізаторська римська була культурою грубих завойовників. це як, - до порівняння, - хитромудра софістка-гетера й гладіатор з мечем.. вже значно пізніше, в часи Імперії, римляни трохи підтягнулись у мистецтві otium"а... Чи не так ? А про грецькі містерії ой як хочеться поговорити, але не буду :shutup: Чи не симптоматично, що псевдо мавка з феєрії, яка стоїть наступна після містерії, але й в тому, й в другому - одне ж "сказка єсть, а в ней намйок, - добру молодцу урок.." А стосовно всього решта цікаво написаного Борою, Марійкою, Torro хотіла б додати, що нет є каталізатором нашої самотності, на мою думку. Не обов"язково у приватному житті, часом в соціальному. Або просто в якомусь космічному значенні. Це як "Люди-иии! Де ви-иии ? Ось я тут на світі білому петрушкую, такий хороший, проблемний, чемний-нечемний... і чим більше вас про це знатиме, тим більше сам я повірю, що живу на цьому світі.." Чи не так ? а стимулом тут трохи пошрайбувати собі в радість стало повідомлення Олі про те, що аж три дні а таки вона витримала..... :radist:
Відповідь: Ілюзія життя Так от, щодо ілюзії життя он-лайн . Це здається, що ілюзія, але насправді це точне відображення реального for sure в одному, - й там і тут так рідко можна зустріти справді глибоких й зацікавлених співрозмовників з широкими горизонтами. Не думаєте? P.S.Що стосується греків, римлян та містерій, то я встигла прочитати Вашу відповідь, Сусіде, за котру дякую. Є в нас невеликі розбіжності в поглядах, але суттєвіше те, що об"єднує: так, наш Котляревський - неперевершений. так, він багато знає. Про Jean Baudrillard, наприклад.. я не мала багато часу, але годинку присвятила пошукам.. Цей філософ вважав (минулого року помер), що ми втрачаємо властивість насолоджуватись реальним світом. В теперішньому світі домінують симульовані почуття й досвід.