Ілюзія життя

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Нещодавно, спілкуючись зі своїм колегою, дійшов висновку, що населення України насправді має набагато меншу чисельність, аніж 49 мільйонів. Зрозумів це, коли товариш почав розповідати про свого сина. Повний текст

2. mavka

mavka Well-Known Member

Відповідь: Ілюзія життя

:)
    Славна стаття.

Romulus, думаю, у нас з Вами інстинкт самозбереження працює добре. Єдине, що я не боксую з малим, а гуляємо з парасольками під дощем....

а коли живеш за межами України ще й з"являється голод за рідною мовою... переживання, що втрачаєш себе в цьому світі... Усе ж зробила ось собі нещодавно перевірку на предмет залежності, наклала карантин на півроку на практично усі улюблені сайти й обмежила нещадно час в он-лайні.

...згадалось - коліжанка розповіла про свого малого. привезли його з Детройту до Вашингтону в гості до близької родини поспілкуватись з ровесником-братиком. То сиділи вони в різних кімнатах і спілкувались між собою в якомусь чаті... :)

3. Forpost

Forpost Стоїк

А ломки не було?

Додано через 4 хвилини
    "Ілюзія життя" -недалека стаття ,як і сам автор

4. mavka

mavka Well-Known Member

Ой, Сусіде, тут так кльово можна перекрутити слова Публіуса Терентіуса про подвійні стандарти в сторону вашого фривольного ходу думок
    "що не дозволено Юпітеру, те дозволено бику...;) тому будь обережний - ти ніколи не знаєш, хто перед тобою."
    На аватарі ж намальований потужний тур, а на нас з Вами можуть блискавки Зевса полетіти...

:) От якщо трем в руках, обезводнення організму, тахікардію, безпричинне переживання та почуття вини за марно прожитий день можна назвати "ломкою", то була. :) На екран монітора навіть думалось вишиту серветку повісити :naci: - щоб не відволікав бездонним чорним квадратом.
    До речі, Оля у гілці "Бувайте!" констатувала феномен Ілюзія життя , оголосила про початок боротьби із інтернет - залежністю й попрощалась надовго. Тому через кілька днів було б цікаво дізнатися про її досвід. :)

Принесіть мені пристрасті свої, - я перетворю їх в блаженство.
    З ритуалу Юпітера - Зевса в Містеріях.

• Подобається Подобається x 2
  5. Forpost

Forpost Стоїк

Сантехніків ,бригадирів, може навіть начальників цехів .... щоб гарували на вас . А чудо в окулярах вміє хіба що гарно говорити і співати серенади.Ми консерваторієв нє заканчівалі ,нам нада аванс і зарплата вся до копейкі,иначє єто нє любовь

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Зооветеринарів забули згадати "незлим тихим словом".

7. sslonn

sslonn Well-Known Member

ага... а ще є наркомани, бандити, алкоголіки...
    і взагалі "по статістікє на 10 дєвчьонок - 9 рєбят";-)

8. Forpost

Forpost Стоїк

Е, а бандюків дєвчьонкі уважают...ті бабло на них не жаліють,правда можуть троха покалічити ... но зато як миряться потім...

9. bora

bora Well-Known Member

Недавно під псевдо бачила на знайомствах одного місцевого мільйонера. Чому він і ще немало успішних там? Може тому, що в неті не видко його авто, посади, родини і він розраховує на те, що цінуватимуть його не за $ успіхи?ІМХО)

Певно є і такі. Але Ви не переймайтесь, - якщо людина захоче собі проблему знайти то їй і інтернету не тра:)

10. mavka

mavka Well-Known Member

:) :) :radist:

Чудовий допис!
    Більше б таких постів і на форумі надовше можна було б зависати. Єдине, в ім"я педантерії (занесли львівсьгу гвару у фейворітс ? я теж :) ) , то Ви, Сусіде, певно хотіли сказати "іронічної , розумної грецької культури, світлої та дотепної.. бо строгіша, моралізаторська римська була культурою грубих завойовників. це як, - до порівняння, - хитромудра софістка-гетера й гладіатор з мечем.. :) вже значно пізніше, в часи Імперії, римляни трохи підтягнулись у мистецтві otium"а... Чи не так ? :) А про грецькі містерії ой як хочеться поговорити, але не буду :shutup: :) Чи не симптоматично, що псевдо мавка з феєрії, яка стоїть наступна після містерії, але й в тому, й в другому - одне ж "сказка єсть, а в ней намйок, - добру молодцу урок.." :) :)

А стосовно всього решта цікаво написаного Борою, Марійкою, Torro хотіла б додати, що нет є каталізатором нашої самотності, на мою думку.
    Не обов"язково у приватному житті, часом в соціальному. Або просто в якомусь космічному значенні. Це як "Люди-иии! Де ви-иии ? Ось я тут на світі білому петрушкую, такий хороший, проблемний, чемний-нечемний... і чим більше вас про це знатиме, тим більше сам я повірю, що живу на цьому світі.." Чи не так ? :)

а стимулом тут трохи пошрайбувати собі в радість стало повідомлення Олі про те, що аж три дні а таки вона витримала..... :) :radist:

11. mavka

mavka Well-Known Member

Так от, щодо ілюзії життя он-лайн . Це здається, що ілюзія, але насправді це точне відображення реального for sure в одному, - й там і тут так рідко можна зустріти справді глибоких й зацікавлених співрозмовників з широкими горизонтами. Не думаєте?

P.S.Що стосується греків, римлян та містерій, то я встигла прочитати Вашу відповідь, Сусіде, :) за котру дякую. Є в нас невеликі розбіжності в поглядах, але суттєвіше те, що об"єднує:
    так, наш Котляревський - неперевершений. :)

так, він багато знає. Про Jean Baudrillard, наприклад.. я не мала багато часу, але годинку присвятила пошукам.. Цей філософ вважав (минулого року помер), що ми втрачаємо властивість насолоджуватись реальним світом. В теперішньому світі домінують симульовані почуття й досвід.

а де твій аватар? :)