ІГОР ПЕЛИХ

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Toyvo, 8 тра 2009.

1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

http://www.proua.com/news/2009/05/08/100327.html#bigf
    :cry: Слів немає...

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доля................... є доля...

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дуже шкода...Пригадалось, Ольга Бура теж колись так загинула..

4. Liona

Liona кавоманка зі стажем

не передати, як шкода :sad: Молодий, талановитий, веселий..... і троє діок з дружиною :sad:(((( невимовно шкода :sad:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нагадали.....

6. Liona

Є! Є надія, що живий Ігор!
    http://www.unian.net/ukr/comments/314726
    автор Яра в коментах написала:
    Боже, зроби так, щоб це було правдою.... Нехай живе... для діток своїх, для дружини... для безлічі прихильників.........

7. Princess

Princess Well-Known Member

таки ні, пишуть, що опізнали :cry:

8. Liona

ой-ой-ой....... як шкода... як шкода.... ((((

9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Сиджу з братом згадую його проекти... Маленьку Піггі... Для мене він як частина дитинства, юнацтва... В 90-х окрім ICTV і дивитись не було чого, а він такий веселий, запальний, креативний... Всією сім'єю чекали у неділю його передачу... А тут таке...

10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хороша, позитивна і весела людина....шкода що так сталося....але значить саме так мало бути....смерть не вибирає нажаль...чи молода людина чи вже в віці....

11. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

я тільки що в новинах побачила, так шкода:no::no::no: і діток троє, напевне маленькі ще

Такий талант, зажди з задоволенням дивилася його програми... гумор, стиль... а мова чого варта!

12. Зануда

Зануда така зануда

Ось вам і доля. Це прикро, не правильно, то трагедія для сім"ї, але то не означає, що так мало бути. То моя думка.

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

нажаль, дуже часто стається так,що від нас йдуть люди,які могли б ще так багато сказати,зробити,змінити....

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Недавно дивилася по телевізору інтервю з ним і його сімєю...дітки такі файненькі.....мама була поруч, а вони постійно біля татка крутилися...

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

хай з Богом спочиває :sad:

я вранці почула в новинах і досі вражена... страшенно любила дивитися його передачі на різних каналах вже багато років...

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дуже шкода...що тут скажеш.Ніхто не застрахований від випадку.....Життя таке мінливе.

17. Шкода. Як жаль, що раніше не знала про нього.

18. illia

illia Well-Known Member

в шоці....
    дуже мені симпатична людина була. так ніби друг близький. дуже жаль. печаль у серці...

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми завжди чекали "Галопом по Європі.."Класний був ведучий, суцільний позитив.

20. Liona

а я обожнювала "Не всі вдома" на плюсах, він вів цю передачу із Сашою Лозинською, яка стала потім його дружиною........ Така світла сім"я... Як же ж шкода :sad:(((((((

а де твій аватар? :)