Є! Є надія, що живий Ігор! http://www.unian.net/ukr/comments/314726 автор Яра в коментах написала: Боже, зроби так, щоб це було правдою.... Нехай живе... для діток своїх, для дружини... для безлічі прихильників.........
Сиджу з братом згадую його проекти... Маленьку Піггі... Для мене він як частина дитинства, юнацтва... В 90-х окрім ICTV і дивитись не було чого, а він такий веселий, запальний, креативний... Всією сім'єю чекали у неділю його передачу... А тут таке...
Хороша, позитивна і весела людина....шкода що так сталося....але значить саме так мало бути....смерть не вибирає нажаль...чи молода людина чи вже в віці....
я тільки що в новинах побачила, так шкода:no::no::no: і діток троє, напевне маленькі ще Такий талант, зажди з задоволенням дивилася його програми... гумор, стиль... а мова чого варта!
Ось вам і доля. Це прикро, не правильно, то трагедія для сім"ї, але то не означає, що так мало бути. То моя думка.
нажаль, дуже часто стається так,що від нас йдуть люди,які могли б ще так багато сказати,зробити,змінити....
Недавно дивилася по телевізору інтервю з ним і його сімєю...дітки такі файненькі.....мама була поруч, а вони постійно біля татка крутилися...
хай з Богом спочиває я вранці почула в новинах і досі вражена... страшенно любила дивитися його передачі на різних каналах вже багато років...
а я обожнювала "Не всі вдома" на плюсах, він вів цю передачу із Сашою Лозинською, яка стала потім його дружиною........ Така світла сім"я... Як же ж шкода (((((((