три дня назад поставив, додав Майкрософт чимало цікавих дрібничок, хтось користувався, чи побачив більшу швидкість ?? Бо я шото з швидкістю, ніби так само ((
про який приріст швидкості ви говорите? Швидкість завантаження сторінок залежить від вашого інтернет-з"єднання а не браузера. По моєму це все чистий розвод, коли кажуть , що той чи інший браузер швидкий. Особисто я юзаю кілька браузерів і не помічаю шоб якийсь був швидший, а якийсь повільніший.
От власне. Вже канули в минуле ти часи що апаратна частина компа не стягувала бровзера (якщо такі взагалі коли небуть були)... Приріст швидкості може бути від "приросту зручності" користування або від "натренованості" користування тим чи іншим бровзером. Ну наприклад в Опері можна дуже легко відключити показ картинок, чим не приріст швидкості (я знов про Оперу) ... в ІЕ для цього треба лізти (не знаю як в новій версії) в ... досить далеко.... Далі щодо швидкості, то поставив собі ось таку штуку (http://handycache.ru/) кешує переглянуть сторінки (один кеш на всі бравзери) не скажу що дуже прискорює але на дуже поганому інтернет з"єднані та при перегляді в основному одних і тих самих сайтів (наприклад форумів) ефект дає, також позволяє "вирізати" деякі непотрібні речі (що також трохи прискорює).... правда деколи незрозуміло підглючує
Це як майкрософт із кожною новою версією вінди каже шо вона ще швидша за попередню. З чого можна зробити висновок, що на 486 компі 1992 року виробництва віндовс ХР повинна працювати краще, ніж віндовс 3.1 А Вісту взагалі на калькулятори можна ставити
Категорично не згоден, швидкість завантаження сторінок дуже залежить від вміння браузера оптимізувати та декодувати сторінку, в іе 8 дуже багато зроблено для збільшення якості та швидкості сторінок, зараз зміни не дуже помітні поскільки приторможує інша складова браузера, не забуваємо що це бета, а реальну різницю побачимо у фіналі!
ІЕ в своїх розробках вже не диктує стандарти, а копіює лише трохи змінивши евні функції в конкурентів... крім того думаю всі веб-розробники в один голос скажуть, що при розробці сайту з ІЕ найбільше проблем.. то про які покращення може бути мова, якщо для ІЕ сайт тяжко зробити щоб він мав пристойний вигляд... Майкрософт вичерпує свій ентузіазм у всьому...і попередні версії ІЕ, і Віста тому наглядний приклад
Не погоджусь, колись коли юзав одночасно оперу та мозілу помітив що коли вертаєшся назад мозіла завантажує сторінку по новому, опера бере з кешу, можливо треба було по настроййках поритись, давно було, але мозілу зніс давно, тільки опера.