Відтепер у Львові можна пройти процедуру ідентифікації на Яндекс. Горші . Нещодавно, я звернувся до знайомого з питанням щодо ідентифікації яндекс гаманця, він вже давненько користується ним- сплачує за інтернет послуги і таке різне. Був вражений, що мені не треба кудись їхать, щоб пройти цю процедуру! Дуже зручно, дякую!
Шановний(на), будь ласка, не змішуйте "грішне з праведним"...це інтернет плетежі в зручний для багатьох спосіб...
здається, що Ви окрім "кацапскій бізнес" нічого в цому не розумієте!( на форумі багато інших цікавих тем... висловлюйтесь там, будь ласка.
А що розуміти,ви прийшли сюди рекламувати кацапский бізнес,з кацапами зараз війна,люди бойкотують кацапскі товари ,ви рекламуєте ,значить ви ворог
Як модератор попрошу більше не тиснути кнопку скарг - їх вже зауважили. Також попрошу перечитати правила, згідно з котрими я вас можу попросити заплатити за рекламу кацапського бізнесу, в гіршому - забанити за спам. А як користувач вам кажу, що гроші мають національність, і підтримувати кацапський бізнес означає непряму зраду.