ідентифікація гаманця

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем NIKIITA, 6 чер 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. NIKIITA

NIKIITA Member

Відтепер у Львові можна пройти процедуру ідентифікації на Яндекс. Горші .
    Нещодавно, я звернувся до знайомого з питанням щодо ідентифікації яндекс гаманця, він вже давненько користується ним- сплачує за інтернет послуги і таке різне. Був вражений, що мені не треба кудись їхать, щоб пройти цю процедуру! Дуже зручно, дякую!

Останнє редагування модератором: 8 чер 2015
    • Тупо Тупо x 1
  2. Forpost

Forpost Стоїк

на гілляку

Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  3. NIKIITA

NIKIITA Member

Будь ласка, не змішуйте "грішне з праведним"...це інтернет плетежі в зручний для багатьох спосіб...

Останнє редагування модератором: 8 чер 2015
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  4. NIKIITA

NIKIITA Member

Шановний(на), будь ласка, не змішуйте "грішне з праведним"...це інтернет плетежі в зручний для багатьох спосіб...

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Кацапский бізнес

• Подобається Подобається x 1
  6. NIKIITA

NIKIITA Member

та до чого тут це? не треба вплутувати політику! у бізнесу немає національностей...

• Не подобається Не подобається x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Є,і це кацапскій бізнес

8. NIKIITA

NIKIITA Member

здається, що Ви окрім "кацапскій бізнес" нічого в цому не розумієте!( на форумі багато інших цікавих тем... висловлюйтесь там, будь ласка.

• Тупо Тупо x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

А що розуміти,ви прийшли сюди рекламувати кацапский бізнес,з кацапами зараз війна,люди бойкотують кацапскі товари ,ви рекламуєте ,значить ви ворог

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Як модератор попрошу більше не тиснути кнопку скарг - їх вже зауважили. Також попрошу перечитати правила, згідно з котрими я вас можу попросити заплатити за рекламу кацапського бізнесу, в гіршому - забанити за спам.

А як користувач вам кажу, що гроші мають національність, і підтримувати кацапський бізнес означає непряму зраду.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)