Ідеальний мужчина

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 6 кві 2010.

1. Peri

Peri Well-Known Member

Стільки в нас *серйозних* тем,що і собі захотілося створити таку.Що наштовхнуло на такі роздуми - скажу в процесі спілкування.:)

Який,на Вашу думку,може бути ідеальний мужчина?Які риси зовсім не пасують такому мужчині?

До спілкування на цю тему запрошую і самих мужчин(ну дійсно,дуже цікава Ваша думка).Сподіваюся,що і прекрасна стать не залишиться байдужою в розмові.

Шановні модератори,чи у відповідному розділі створила тему?:)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

могуч, колюч і вонюч.:)

• Подобається Подобається x 3
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

По моєму ідеальних мужчин,не існує,так,як не існує ідеальних людей взагалі....
    Існують порядні,добрі,виховані,відповідальні чоловіки......
    А ті що "замальовоються " під ідеальних,то франти.....не справжні.....
    Справжні - у наш час це рідкісні чоловіки,віддані єдиній коханій жінці,але й вони можуть бути не ідеальні ( у своєму світі),особливо в побутовому житті.
    Я знаю лише одного наближеного до ідеалу чоловіка,це МІЙ...

• Подобається Подобається x 10
  4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А по темі - скільки жінок - стільки і ідеальних думок про ідеальних чоловіків. Кожній треба шось інше :). Я от вчора почув від одної панянки шо вона б ніколи не зустрічалася з молодшим. Вот вам і один з критеріїв ідеальності :)))

• Подобається Подобається x 5
  5. poetka

Але,чомусь останнім часом бачу,шо більшість панянок (знайомих) мені заздрять,а одна навіть око поклала на мого.....Ото так!!!! Але йому то по-барабану...

• Подобається Подобається x 1
  6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

І певно ніхто не здогадується шо хороший хлоп то поняття не ізольоване і самодостатнє, а лише частина складної системи "7я" і жеби він був такий лапочка і трудяга і супермен то йому окрім вроджених хороших якостей би дуже треба мати біля себе файну кобіту для якої він би був лапочка і трудяга і Zорро :)

• Подобається Подобається x 2
  7. poetka

100%
    Про себе,не буду,це в темі "Філософія жінки"(де розкривається жіноча мудрість з усіма таємницями...)

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так само, як і в попередніх дописах, можу сказати, що для мене ідеальний - мій :)
    А якщо в загальному, то не терплю підкаблучників, хоча так само і не терплю сімейних диктаторів. Для мене чоловік має бути із сильним характером, волею, тобто він для мене повинен бути і опорою, і захистом, але одночасно я маю бути рівноправним партнером у сім"ї. Чоловік має радіти моїм успіхам на роботі, а не обмежувати моє життя так званими трьома "К"(кухня, діти, церква), хоча домашній затишок ми цінимо обоє.
    Це тільки деякі з рис ідеального для мене чоловіка. Чесність у стосунках, порядність - це по замовчуванню.

а, і ще..повинен вміти робити смачнющу каву і по неділях приносити її мені в ліжко, причому за власним бажанням :)

• Подобається Подобається x 9
  9. poetka

О!!!!!!!!!Над цим питанням боролись мудреці-філософи світу,і таки не дійшли висновку,звідки така розбіжність,проте,ті фактори,що зближують чоловіка і жінку теж часом є загадкові і не зрозумілі для стороннього ока.

10. Peri

Peri Well-Known Member

може видамся максималісткою,та думаю,що майже в кожному мужчині є задатки ідеального.Що,хто і як допомагає розкритися цим талантам?А що,хто - навпаки?Якщо говорити про дитинство майбутнього мужчини,то хто більший має на нього вплив - батько чи мати?Чому?

11. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Конєчно шо є. Я си навіть думаю шо чіткіше ніж в жінок. Зрештою думаю шо ви собі ліпше уявляєте ідеальну жінку ніж її уявляю я. І причина в тому шо ми всі мусимо до чогось стрєміться. Всі ми хочемо бути майже ідеалом. І хочемо ми того так само сильно як і знайти ідеальну пару (а може і сильніше).
    Тільки от критерії ідеального чоловіка внас і вас будуть дещо різні.
    Ну але раз в нас така пянка то без проблем моя "крапка бачення" :)

..... отут би мало бути многа букафф... але все шо я хтів сказати шойно olya_d сказала. Видите як критерії співпали. Аж би не подумав. Можу тіки троха перефразувати ту ж саму думку. Має вміти приймати рішення і нести за них відповідальність. Має деколи вміти прийняти рішення жінки яке різниться від його якшо то для неї з непонятних нашому розуму причин є важливо і навіть якшо деколи неправильно. :)

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

• Подобається Подобається x 4
  12. poetka

Ну,це вже навіть талант,таке вміти.....або природня схильність бачити "ситуацію з середини" ,щоб зрозуміти потребу жінки.Не багатьом вдається,чесно.....Якщо ми про одне і теж говоримо;)
    Вміння зрозуміти жінку навіть в силу її "заангажованості"направду заслуговує оплесків.

13. Peri

Peri Well-Known Member

Кажуть єден дурень задасть стіко питань,що і 10 мудрих не подужают відповісти.то про себе ліричний відступ.:)

ми тут вже почали який має бути,а що може собі дозволити такий мужчина?Якщо тільки одні *мусить*то скоро,на мою думку,він з *ідеального* перетвориться на ....ну не знаю,але ви мене зрозуміли.:)

14. poetka

Так,так....саме на підкаблучника,або альфонса,або франта,або....(точно не власного над собою)Такі якості мають бути беззаперечні,природньо-невимушені.Во так,намолола...посеред ночі.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Просто інколи чоловік, навчений досвідом, приймає рішення, якого хоче жінка, бо прийнявши своє рішення і заборонивши жінці щось зробити, може приїхати з роботи і побачити, що все ним заборонене зроблено :haha:) Тому чи не краще вже одразу зрозуміти потребу жінки? Час від часу хоча би...

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

А то вже залежить від сім"ї, в якій виховується хлопчик.

• Подобається Подобається x 4
  16. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Воно то оплесків конєчно шо заслуговує, але чи то завжди добре.
    Деколи ліпше шось зробити чи не зробити тому шо і сам так захотів а не тому що поняв шо жінка так хоче :). Тоді тіпа "гармонія" :)

Я просто мав на увазі шо не треба бути впертим як осел в своїх рішеннях. Бо чоловік який вже утвердився як особистість і може таки оті рішення приймати не повинен мішати приймати рішення жінці. Бо жінка без власної думки рано чи пізно стане такому чоловікові не цікава. То зворотня сторона отої взаємодії в складній системі "7я".

17. poetka

Ну який Ви все ж молодець...Я не натішуся:good:
    Цікаво,чи Ваша жінка вважає Вас ідеальним?

18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Точно нє. Я си ше троха холостяк. :)))

• Подобається Подобається x 1
  19. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ото ви вже загнули :). Ідеальними не народжуються.
    Людина себе сама виховує на прикладах і помилках своїх і чужих. Тому більшість рис характеру (а особливо тих шо мають великий вплив на сімейне життя) є набутими і підгледіними в своїй сім'ї і сім'ях знайомих. То набуте і самовиховане, але ніяк не природнє.

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

Хотя і я не правий. Від вродженого характеру тоже багато залежить. Але бачення сімї точно набуте. Просто в хороших і не дуже людей ото враження по різному складається.

20. poetka

+100 Згідна
    Я мала на увазі вроджені,простіше - генетичні якості чоловіка -ВІДПОВІДАЛЬНОГО і т.д.

а де твій аватар? :)