Стільки в нас *серйозних* тем,що і собі захотілося створити таку.Що наштовхнуло на такі роздуми - скажу в процесі спілкування. Який,на Вашу думку,може бути ідеальний мужчина?Які риси зовсім не пасують такому мужчині? До спілкування на цю тему запрошую і самих мужчин(ну дійсно,дуже цікава Ваша думка).Сподіваюся,що і прекрасна стать не залишиться байдужою в розмові. Шановні модератори,чи у відповідному розділі створила тему?
По моєму ідеальних мужчин,не існує,так,як не існує ідеальних людей взагалі.... Існують порядні,добрі,виховані,відповідальні чоловіки...... А ті що "замальовоються " під ідеальних,то франти.....не справжні..... Справжні - у наш час це рідкісні чоловіки,віддані єдиній коханій жінці,але й вони можуть бути не ідеальні ( у своєму світі),особливо в побутовому житті. Я знаю лише одного наближеного до ідеалу чоловіка,це МІЙ...
Ну навіть не знаю кому більше повезло. Вам бо маєте такого чоловіка чи йому бо його жінка так про нього не то шо думає, а навіть в голос говорить А по темі - скільки жінок - стільки і ідеальних думок про ідеальних чоловіків. Кожній треба шось інше . Я от вчора почув від одної панянки шо вона б ніколи не зустрічалася з молодшим. Вот вам і один з критеріїв ідеальності
Але,чомусь останнім часом бачу,шо більшість панянок (знайомих) мені заздрять,а одна навіть око поклала на мого.....Ото так!!!! Але йому то по-барабану...
І певно ніхто не здогадується шо хороший хлоп то поняття не ізольоване і самодостатнє, а лише частина складної системи "7я" і жеби він був такий лапочка і трудяга і супермен то йому окрім вроджених хороших якостей би дуже треба мати біля себе файну кобіту для якої він би був лапочка і трудяга і Zорро
100% Про себе,не буду,це в темі "Філософія жінки"(де розкривається жіноча мудрість з усіма таємницями...)
Так само, як і в попередніх дописах, можу сказати, що для мене ідеальний - мій А якщо в загальному, то не терплю підкаблучників, хоча так само і не терплю сімейних диктаторів. Для мене чоловік має бути із сильним характером, волею, тобто він для мене повинен бути і опорою, і захистом, але одночасно я маю бути рівноправним партнером у сім"ї. Чоловік має радіти моїм успіхам на роботі, а не обмежувати моє життя так званими трьома "К"(кухня, діти, церква), хоча домашній затишок ми цінимо обоє. Це тільки деякі з рис ідеального для мене чоловіка. Чесність у стосунках, порядність - це по замовчуванню. а, і ще..повинен вміти робити смачнющу каву і по неділях приносити її мені в ліжко, причому за власним бажанням
О!!!!!!!!!Над цим питанням боролись мудреці-філософи світу,і таки не дійшли висновку,звідки така розбіжність,проте,ті фактори,що зближують чоловіка і жінку теж часом є загадкові і не зрозумілі для стороннього ока.
може видамся максималісткою,та думаю,що майже в кожному мужчині є задатки ідеального.Що,хто і як допомагає розкритися цим талантам?А що,хто - навпаки?Якщо говорити про дитинство майбутнього мужчини,то хто більший має на нього вплив - батько чи мати?Чому?
Конєчно шо є. Я си навіть думаю шо чіткіше ніж в жінок. Зрештою думаю шо ви собі ліпше уявляєте ідеальну жінку ніж її уявляю я. І причина в тому шо ми всі мусимо до чогось стрєміться. Всі ми хочемо бути майже ідеалом. І хочемо ми того так само сильно як і знайти ідеальну пару (а може і сильніше). Тільки от критерії ідеального чоловіка внас і вас будуть дещо різні. Ну але раз в нас така пянка то без проблем моя "крапка бачення" ..... отут би мало бути многа букафф... але все шо я хтів сказати шойно olya_d сказала. Видите як критерії співпали. Аж би не подумав. Можу тіки троха перефразувати ту ж саму думку. Має вміти приймати рішення і нести за них відповідальність. Має деколи вміти прийняти рішення жінки яке різниться від його якшо то для неї з непонятних нашому розуму причин є важливо і навіть якшо деколи неправильно. ---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ---------- Я си то при нагоді обовязково почитаю бо жуть як цікаво
Ну,це вже навіть талант,таке вміти.....або природня схильність бачити "ситуацію з середини" ,щоб зрозуміти потребу жінки.Не багатьом вдається,чесно.....Якщо ми про одне і теж говоримо Вміння зрозуміти жінку навіть в силу її "заангажованості"направду заслуговує оплесків.
Кажуть єден дурень задасть стіко питань,що і 10 мудрих не подужают відповісти.то про себе ліричний відступ. ми тут вже почали який має бути,а що може собі дозволити такий мужчина?Якщо тільки одні *мусить*то скоро,на мою думку,він з *ідеального* перетвориться на ....ну не знаю,але ви мене зрозуміли.
Так,так....саме на підкаблучника,або альфонса,або франта,або....(точно не власного над собою)Такі якості мають бути беззаперечні,природньо-невимушені.Во так,намолола...посеред ночі.
Просто інколи чоловік, навчений досвідом, приймає рішення, якого хоче жінка, бо прийнявши своє рішення і заборонивши жінці щось зробити, може приїхати з роботи і побачити, що все ним заборонене зроблено ) Тому чи не краще вже одразу зрозуміти потребу жінки? Час від часу хоча би... ---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ---------- А то вже залежить від сім"ї, в якій виховується хлопчик.
Воно то оплесків конєчно шо заслуговує, але чи то завжди добре. Деколи ліпше шось зробити чи не зробити тому шо і сам так захотів а не тому що поняв шо жінка так хоче . Тоді тіпа "гармонія" Я просто мав на увазі шо не треба бути впертим як осел в своїх рішеннях. Бо чоловік який вже утвердився як особистість і може таки оті рішення приймати не повинен мішати приймати рішення жінці. Бо жінка без власної думки рано чи пізно стане такому чоловікові не цікава. То зворотня сторона отої взаємодії в складній системі "7я".
Ото ви вже загнули . Ідеальними не народжуються. Людина себе сама виховує на прикладах і помилках своїх і чужих. Тому більшість рис характеру (а особливо тих шо мають великий вплив на сімейне життя) є набутими і підгледіними в своїй сім'ї і сім'ях знайомих. То набуте і самовиховане, але ніяк не природнє. ---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ---------- 100% правда Хотя і я не правий. Від вродженого характеру тоже багато залежить. Але бачення сімї точно набуте. Просто в хороших і не дуже людей ото враження по різному складається.