Во Львове вообще актуальна такая тема как Home Theatre Personal Computer? Для тех кто не знает, это концепция построения домашнего кинотеатра на основе компьютера. Для этого обычно используется компьютер специфичной конфигурации в элегантном маленьком корпусе с экраничком и пультом (как правило). У меня есть такое чуство, что HTPC пользуется популярностью всюду. кроме Львова. Кто-то сделал себе дома такое? кто-нить хочет чтоб у него такое было? http://www.youtube.com/watch?v=supmIAX9LC8
На відео розмір "Home Theatre Personal Computer" явно переважає здоровий глузд. Таке "чудо" може змайструвати собі кожен хто в стані зєднати свій ПК з ТВ через ТВ-аут або HDMI. Якщо мислити в бік практичності та зручності тоді, на мій погляд, є сенс брати собі ПОПКОРН. popcorntv.ru/products/
HD Tank нельзя сравнивать. В HTPC используется все же PC, то есть полноценная ОС, может быть хорошая звуковая карта и т.д. То есть в данном видео это обычный HTPC корпус. Преимущества по сравнению с сетевым медиаплеером типо того же попкорна думаю объяснять не надо.
Якщо не важко все ж пояність для чого HTPC повноціннна ОС ? Крім того зважте на ціну попкорна та HTPC. Як на мене у HTPC можливо перетворити будь-який ПК який в змозі "тягнути" 1080 контент.
Грубо говоря да. То есть основа концепции HTPC как раз то, что в качестве мультимедийного сердца вашего домашнего центра развлечений выступает писюк. Преимущества перед HD Tank'ом повторюсь очевидны - быстрее, больше функций, всегда можно доставить кодеки и пр., возможность дальнейшей модификации. Кроме того, это лайфстайл. Чуствуете разницу?
ІМХО, в основі "Home Theatre" має стояти побутовий пристрій, для користування яким не потрібно освоювати комп`ютерну грамоту. Купив собі Popcorn C-200. Крім мене і дружини ним успішно користується 8-річна дитина у якої відтворення мультиків з стаціонарного компа на телевізор викликають певні труднощі.
Супер. Я получил ответ на свой вопрос. Дело в том, что я занимаюсь уже давно тем, что связано с компьютерной техникой и был удивлен, что по Львову практически нет заказов по HTPC, теперь вижу. Менталитет. Львовянин даже не понимает в чем прикол HTPC =) Ребята, это ж ну как вам сказать... Полет творческой мысли. Я понимаю, что китайский HD Tank будет вам показывать мультики, но вы не сделаете на его базе действительно сложный красивый и многофункциональный медиацентр, который будет вас радовать не только функциональностью но и дизайном и своей концептуальностью.
Конкретніше у чому "быстрее" ? "больше функций" - вертаюсь до свого запитання. Для чого розважальному центру повноцінна ОС ? Яких фунцій Вам не вистарчає на попкорні що присутні у ПК "Home Theatre"? Стосовно кодеків. Який контент (що присутній у великій к-сті в ІНЕТі) не в змозі відтворити ПОПКОРН ? Модифікація. У попкорна можливо замініти ХДД більшої ємності. Цього досить. Крім того він буде виконувати функцію "сториджа". Апгрейт на ПК актуальний по відношенню до перегляду фільмів лише за пару років тому як на мене це дуже сумнівна перевага. ---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- Це з успіхом робить мій домашній ПК . Стосовно модингу я консерватор. Це певно єдина перевага (?) HTPC.
Повторюсь, вы дали мне ответ, спасибо. Тему можно закрывать. Попкорн решает, красота отдыхает =) Кармелюк, вы действительно разницу не видите?
Про смаки звісно не сперечаються ... ТОбто єдина перевага HTPC це зовнішній вигляд ? Якщо так тоді .. Incredible Hand Carved Wooden PC Case Mod Це не HTPC. Людина просто мала натхнення та вільний час
2Trooper Що зробиш, якісь приземлені та практичні люди пішли сьогодні, певно криза замучила. Якщо серйозно, ІМХО, запропонований Вами варіант цілком має право на життя, у нього буде свій покупець, проте товар має нішевий характер, як наприклад годинники "Ролекс". До речі медіа танки на сьогодні також не є популярним ринковим товаром, його, переважно, купують люди, які здатні оцінити можливості, закладені у нього, і ... банально налаштувати його після купівлі.
И ноутбук серии павилион от HP сделан в китае и хд танк макстро там же. Только разница уж очень разительная. Это примерно как и Богдан Ступка украинец и Виктор Янукович тоже.
Не судіть по собі. Вам подобаються піраміди, антиквари, міні дисплеї, т.д. т.п.? Поставте і забудьте. Людина хоче ящик (не з під патронів) і пульт до нього. Сателітку підключити, інтернет, камеру, телефон. Бажано понтів побільше (але в середині). Думаю модернізмом вже перехворіли. Далі тільки ергономічність та мініатюризація. Та й чим тепер відрізняються Home Theatre Personal Computer від персонал компутер увиз ейчдіемай або попкорн? Лінуксом, чи що? На мінідисплеї ніхто дивитись не буде з відстані 3-х метрів...
Я ж никак не пропагандирую определенный подход и даже ничего не предлагаю. Просто искал ответ на вопрос, почему во Львове у нас никто не заказывал HTPC. Ответ нашел - потому что это понты. Значит на востоке Украины понты гоняют, а во Львове нет. Все стало ясно.
ні "это лайфстайл". Власне платити за галстук 1к $ у.е. це понти хоча і це можна віднести до питання статусу. Ви навіть не уявляєте наскільки ці персонажі споріднені Підсумовую. HTPC це зовнішній вигляд вашого ПК і тільки.