HTC HD7 на Windows Phone 7 OS

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Jmylia, 22 тра 2011.

1. Jmylia

Jmylia New Member

Пропоную обговорювати тут цей телефон, а також Операційну Систему Windows Phone 7 OS, її перспективи та як вплине співпраця Майкрософту з нокією.
    Сам по собі телефон гарно виглядає, приемний дизайн, серед усіх HTC він мені сподобався найбільше, дуже зручна підставка. Дизайн операційної системи теж не підкачав. Але функціонал - не зовсім те що може задовольнити компьютерних маньяків таких як я, а от користувачам яким треба відправляти СМС(наявна Українська клавіатури після розблокування телефону), дзвонити, часто перевіряти пошту/твіттер/соц мережі та час від часу виходити через стандартний браузер в інтернет телефон буде в самий раз.
    Думаю якщо Нокія правильно представить телефон, то звичайному користувачу він буде дуже цікавий, зрештую це ліпше за Симбіан, який відходить у минуле.

Хтось вже користувався на форумі телефоном чи цією ОС - як ваші враження?

Останнє редагування модератором: 22 тра 2011
  2. syavych

syavych копач

При чому тут HTC до Нокії? :dntknw:

3. Jmylia

Jmylia New Member

Ця тема планувалась як обговорення конкретно цього телефона, фірми HTC та її продуктів і ОС під якою працює цей телефон.

Цікаво на форумі є володарі цього чуда техніки? Було б цікаво послухати їх відгуки...

а де твій аватар? :)