Нещодавно на горизонті вітчизняної музичної культури з'явився гурт "Відверта розмова", головною метою якого стало завоювати як омога більше прихильників та дарувати приємну музику і хороший настрій. Восени 2009 р. відбулись перші репетиції. До гурту увійшли: Олексій Греку - вокал Дмитро Чернишенко - гітара Валерій Луценко - бас Олена Мороз - клавішні Олексій Каплінський - ударні. Просимо оцінити нашу творчість http://vkontakte.ru/audio.php?gid=18422301
Даже если региться не нужно, проще нельзя ? Вы хотели чтобы Вас услышали, или послушали. дайте музыку )))
Випрвився Музика вже тут, просто не відразу розібрався з навігацією ))) Переглянути вкладення 6155 Переглянути вкладення 6156 Переглянути вкладення 6157
Вы полагаете? Если сейчас я сижу на деревяном стуле, то я автоматически могу считать себя жуком-древоточцем?
якщо це Вам допоможе, то вокаліст з Одеси, барабанщик з Криму, басист з Дослідницького(Київська. обл.) гітарист(я) з Гребінок(київська обл.), але займаємось музикою, репетируємо безпосередньо в Києві і гурт зібрався також в Києві.
Наше фото Переглянути вкладення 6160 Ось ми у всій красі )) Шкода, тільки без барабанщика фоткались((
[OFFTOP]куме ,респект,музика забирається на швидкості 5Мбіт\сек[/OFFTOP]щодо композицій- свіжо,а бек- вокальчик можна було б дошліфувати, або окремим треком дописувати,ІМХО