http://tikmusic.com.ua/content/blogcategory/14/50/lang,ua/ Увесь альбом не слухала, але пісня "Олені" ульотна мене так довго сміяло від неї :p Ця пісня записувалася з групою "Ляпіс Трубєцкой" Ось текст: Я хочу втікти в дрімучі ліси , Я втомився від міської , асфальтної краси. Мене задовбали трамваї і колії . Кондуктори , дебіли і профілакторії. В мене на канапі лежали дівчата , Вони хотіли кохання у мене забрати. А на столі лежить старенький килимок, Я проглядаю його крізь сигаретний димок. А там олені ,олені не бриті і не голені Дивні створіння в них з мозгів стирчать коріння. Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені ….. Я вчора розмовляв з директором Чукотки, Він просив , а я налив йому в стаканчик водки . Ми дивились в мікроскоп строєніє генів Я дивився на дівчат ,а думав про оленів. Там дівчата , де олені красиві не голені Дивні створіння без мозгів і без коріння. Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені ….. Я хочу втікти в дрімучі ліси , Я втомився від міської , асфальтної краси. Мене задовбали трамваї і колії . Кондуктори , дебіли і …… Олені , олені не бриті і не голені Дивні створіння в них з мозгів стирчать коріння Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені…..
Відповідь: Гурт "ТІК" детальніше не можу, бо сама не знаю. В першому повідомленні є посилання на їхню сторінку. Там напевно найдетальніше про ТІК.
Відповідь: Гурт "ТІК" ТІК - це абривіатура від Трезвость І Культура.. Скачав їх альбом "Літерадура".. Сподобалося.. Класна музика..
.... балдю від їхньої музики, новий альбом "тиХИЙ" просто бомба, сподобався кліп на пісню "свєту", особливо версія яка не пішла в ефір)))
ТІК - це взагалі суперова група!!! Згадала дешо з академії: Ми здавали релігієзнавство, і одна дівчина ну нічо незнала, то їй викладач каже:"розкажи мені якийсь вірш, шоб мав хоть 3 за шось поставити", вона каже :"незнаю...",викладач: "ну то може якусь пісню знаєш?", а вона:"Олені, олені не бриті і не голені..." Ото було смішно! І мені сподобалась!
А на Буковелі цих Оленів і Сосюру крутять дуже часто.Їдеш витягом догори - і хочеш-не хочеш - а вони з кожного динаміка з тобою разом .Слова вивчиш за два виїзди.Лізуть в голову самі