Отже ми знаходимось в львівській маршрутці! Ми пасажири! Ліземо всі, штовхаємось, вибачаємось, перевозимо свій вантаж! Обираєм сценарій і продовжуєм гру Наступна людина, що напише буде водієм! Поїхали...
Під'їжджаю до зупинки. Ні. Тут я зупинятися не буду. Хоча місця в салоні вдосталь, але на зупинці надто багато літніх людей. От зараз зайдуть і скажуть: "Посвідчення" і тільки займуть місце. Халявщики. Та й взагалі ці пасажири вже надто оборзіли. То тут їм зупинися, то там... А ще - не пали, не вмикай попсу, давай здачу. Забули, хто тут господар. Думають, що це маршрутка для пасажирів. А дулю - то пасажири створені для маршруток. Я їм покажу, хто тут господар. От наступного разу зупинюся метрів за 50 до зупинки, або ж після. Причому біля калабані. Нехай пробіжаться трошки, спорт корисний для здоров'я. Та й водії не кращі. Обурюються, що підрізаю, що зупиняюся часом в лівій смузі і підбираю пасажирів, то поворот не ввімкнув, то ще щось... Зовсім знахабніли. Ні, так далі не можна. З цим давно пора щось робити. Давно пора закріпити на законодавчому рівні, що маршрутка має перевагу перед усіма без винятку транспортними засобами.
А я вам як сценарій ,шось типу того,правда там пошляку забагато,але прикольно вийшлоhttp://www.anekdot.ru/id/406269/
Буває зайде три людини і більше брати немає куди, а як виконати план?. Пора вводити нові тарифи: до 70 кг - 2 гривні, від 70-140 -4 гривні, від 140 і вище - 6 гривень. Для зручності в підрахунку вартості замість першої сходинки вмонтувати електронну вагу з автоматичним вибиванням чеку, який компастує водій після отримання грошей за проїзд.
А 25 коп. не маєте? Звідки я на вас усіх здачі наберу. Так. Одна передала, а решта пасажирів? Зараз передасте? Ви знали, що їхатимете в маршрутці, можна було гроші приготувати і тримати в руці. Ах, у вас руки зайняті сумками - то в зубах тримайте!
Всі ви так кажете, що до першої зупинки. А мені план робити. Жіночко, або передавайте гроші, або виходьте. Не затримуйте.
А шо вам мої торби мішають,нашо ви їх сунете,там може яйця...А ви шофер не милосердний,скільки там до тої зупинки 2 хвилини.Пішком тяжко,бачите шо з шувару ледве лізу.Візьміть бабку.Га!!!
Тут тільки ще сумок не вистачало! Ану забирайте сумки з проходу? Куди? А куди хочете, туди і забирайте. (Далі тихо звучить нерозбірлива фраза, але з уривків слів можна здогадатися, що це ненормативна лексика). ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ---------- Сиділа би ти бабко вдома...
А шо с ти синочок думаєш мені є кому принести....Та ви всі молоді тіки їсти любите,і шоб саме смачне,свіже, а піти купити ....то ледве з роботи прийшли,сил нема, а в бабки є?....ото ходю мучусь 20 кільо помідорів,жибисти мали на зиму внучєта закрутку,20 кільо синеньких,жибисти мали ікру.....та ше кавуна бичите захтілоси тим малолітнім засранцям:Бабцю купіть кавуна,тай купіть.... самі всьо з"їдять і ней би бабці вкраяли кусочок,так нє....егоїсти-дармоїди.Та ну вас, всі ви такі - дармоїди. ---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ---------- Бо на тотій зупинці "Шувар" тотой шофер тікіно востанні двері відкриває,то ти доцю в того водія си спитай.... а я видиш й но так ледве сі впихнула....
А ти мені писка не закривай...в нас тутка демократія,свобода слова,хочу говорю,хочу мовчу скільки хочу,во всьо... ---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ---------- в самий раз би було,якби бабка зустріла в автобусі ще одну бабку і позатим репліка: Ой!!!! Зенцю,моє вітанєчко,як си добрала,а шо файного с ти купила? Хто буде Зенця?
Демократія в них (цвірінь його цвірінь). Говорити їм ся хоче. З самого рання рознервують, а мені потім цілий день їздити. То чийсь чоловік має щастя мати таку сварливу бабу вдома...
Ты еще заставь нас упасть и отжаться, твое счастье что ты крутишь баранку в демократическом городе, у нас в Донецке тебе эту баранку уже бы на голову надели