Викладаю обіцяні фотки з понеділкового святкування дня Св. Патрика, яке цього року відбулося у клубі Gas Station. Можливо хтось скаже, що зараз не час веселитися (організатори зізналися, що чули від декого такі дорікання), але на це можна відповісти, що і у найскрутніші та найважчі часи продовжували діяти театри, а музиканти давали концерти, щоб підтримати дух людей. І саме у такі моменти особливо гостро відчуваєш, що треба жити зараз, а не незкінченно відкладати все на потім. Але годі про серйозне, на нас чекають музика, танці, конкурси та дуже багато пива 1. Вечір почався виступом гурту Freigeist з міста Кременчуг. 2. 3. Потім настало невелике затишшя. 4. Після якого вже почалися танці та конкурси костюмів. 5. І пиво, пиво, пиво))) 6. Дівчата з школи ірландського танцю Юнікорн після виступу. 7. 8. Потім я теж пішов за пивом, а мій фотік на деякий час експропріювала lar_a, так що далі буде трохи фоток, зроблених нею. 9. Треба буде записатися на майстер-клас, щоби навчитися робити такі психоделічні фотки 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Тут повернувся з бару і фотік знову повернувся до мене. Присутній на святкуванні фотокореспондент тим часом отримав додатковий трилисник на маківку. 17. 18. Та-та-та-танці! 19. 20. Почався турнір з арм-рестлінгу. 21. 22. 23. Участь у турнірі взяв навіть один з офіціантів Гас-Стайшену (в синій сорочці). 24. ДАВА-А-А-А-А-А-АЙ!!!! 25. Дівчата не відставали. 26. 27. А це вже чоловічий фінал. 28. 29. Радість чемпіона. 30. Приз переможцю. 31. І заохочувальний приз переможеному. 32. 33. Запекла боротьба у жіночому фіналі. 34. Вітання переможниці. 35. А далі знову танці. 36. Танці. 37. bjern та bjernhona, найкрутіше фото вечора 38. А далі мене розвезло від втоми і я вирішив трохи присісти. 39. 40. Танці час від часу переходили у бійкоподібну штовханину, обійшлося без травматизму 41. На сцені вже виступали Oh My Guts з Одеси. 42. 43. Окремої уваги заслуговують таблички на дверях туалетів. На перший погляд це - жіночий туалет. Однак, якщо вчитатися уважніше, то таки ні - чоловічий. Табличка на жіночому зроблена аналогічно. Кількість пов'язаних з цим конфузів за вечір можете собі уявити 44. А це вже сам туалет. Зазвичай цю тему обходять увагою, однак я вважаю, що це вкрай несправедливо, адже унітази та пісуари як справжні трудівники асинізаційного фронту заслуговують на власну частку визнання та поваги. Після кількох кухлів пива це розумієш особливо чітко. 45. Звільнившись від зайвого вантажу, можна ще трохи потанцювати. 46. 47. Та взяти участь у змаганнях з присідання з діжкою пива на плечах. 50 літрів, між іншим. 48. Переможець присів (і привстав теж) 38 разів та отримав звання кандидата у кандидати у майстри спорту. Ось така була гулянка. Оригінал публікації...