ГРУЗІЯ розриває всі дипломатичні відносини з Росією, оскільки остання визнала незалежність Абхазії та Південної Осетії. Про це в суботу заявив заступник міністра зовнішніх справ Грузії Грігол Вашадзе Повний текст
Відповідь: Грузія спалює мости Ага. Росіяни вже скаржаться, що змушені пити вітчизняне "порошкове вино". А ведмеже хутро Грузії ні до чого - там є барашькі !
Відповідь: Грузія спалює мости Грузії буде краще, бо Грузія розірвала відносини з Росією, а Росія розірве з багатьма провідними країнами вимушено, з ВТО, з НАТО.... Росія стане закритою країною, як ПН. Корея, чи Монголія.
Відповідь: Грузія спалює мости Моя бабуся колись казала: - Від дурного рви полу,але втечи! Так що Міхо правильно робить.
Відповідь: Грузія спалює мости Росія НІКОЛИ не опиниться в ЖОДНІЙ ізоляії, доки пів-Європи гріється її газом і їздить на їх бензині. І жодна Грузія, Україна... не стане тому причиною. Старенька Європа хоче затишку і тепла, щоб кості взимку вигрівати, і к чорту, що прийдеться поступитись принципами. Своя сорочка дороже к телу. Памятаймо це!
Відповідь: Грузія спалює мости Та не зійшовся світ клином на Росії. Зрештою,Росія(Московія) - це кілька областей. Все решта - окуповане.
Відповідь: Грузія спалює мости Грузія, Україна, США, Прибалтика, Німеччина, Франція, Італія, Японія....ну-ну...
Відповідь: Грузія спалює мости Світ не на Росії зійшовся, звісно. А на нафті і газі. Заради того і перед арабським терористом чи перед русскім міратворцем зуби треба поскалити, бо холодно буде, як шо не то.
Відповідь: Грузія спалює мости Пів-Європи. Не думаю, а знаю, бо там живу. Не робімо собі ілюзій. Реальність простіша, ніж ми її бажаємо.
Відповідь: Грузія спалює мости Як де. В Альпах і сьогодні сніг. В Ніцці снігу і взимку нема. Франція нагадує Україну, лиш південніше розташована.
Відповідь: Грузія спалює мости Ну от... без рос. газу обійдуться так само як обходилися 10-15 років тому назад....
Відповідь: Грузія спалює мости Ви такий мрійник, як наш ВАЮ. Йому в очі плюють, а він каже, шо то Божа роса і ЄС з НАТО вже скоро. То Ви французам скажіть, що без газу обійдуться заради якоїсь там Грузії, то здогадайтесь відповідь.
Відповідь: Грузія спалює мости Та при чому тут Грузія? Невже ви думаєте, що Європа така недолуга і поставила свою безпеку залежною від російського газу? Я просто думаю, що для Європи відмовитись від рос. газу - не є велика проблема.
Відповідь: Грузія спалює мости Це зараз найголовніша проблема Європи - енергетична безпека. Все робиться для того. Та потрібен час. І потрібно терпіти всі бздури Путіна, якого тут просто НЕНАВИДЯТЬ!