Гроші з неба

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем MARTINI, 9 січ 2013.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Чи падають вам гроші "з неба"? Вам щастить знаходити гроші? Може вигравати? Яку найбільшу суму ви знаходили чи отримували надурняк іншим способом? Буває, що гроші знаходяться у одязі при зміні сезонів? (наприклад весною залишаєш гроші в кишені зимової куртки, а потім їх знаходиш восени, коли знову ту куртку одягаєш)

• Подобається Подобається x 1
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О, в мене з тими "грошима з неба" пов"язана цікава історія. Якраз років 10 тому я була звичайною ученицею 11 класу, на той час сім"я наша мала дуже скромні доходи. То було десь за місяць до випускного. Батьки мали змогу заплатити лише за моє місце у ресторані, а самі піти на випускний не могли (бракувало суми в 130 грн, на той час то були шалені гроші). Це мене дуже засмучувало. Одного разу я йшла зі школи і побачила біля дому чорний гаманець. Підняла з наміром подивитися чи є там якісь картки, щоб віддати власнику. Там не було нічого, окрім...130 гривень, яких нам так бракувало. Завдяки цим грошам батьки змогли піти на мій випускний:)
    Моя мама - любителька різних лотерей, часто виграє по 5 - 10 грн, раз виграла десь близько 170 грн. А ще вона любить так заникати гроші, що знайти аж десь через півроку:)))
    Знову ж, то про мою маму:) То вона таке любить вчудити. Найбільше, що я в себе в одязі знаходила - 2 грн на маршрутку:)))

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я нераз знаходив...

А одного разу песик приніс...десь до 50...

Отойво

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене таке відчуття, що гроші мені все падають з неба.

Але не в сенсі, що я сиджу, нічого не роблю, а вони падають. Часто буває так - працюєш над чимось стараєшся, а в результаті - прольот, а тут бац і ні з того, ні з сього...зовсім не звідти прийшли гроші, де очікував. А бувало різне. Памятаю, був час, коли була ділема: їхати маршруткою (50 коп), чи купити батон (50 коп), бо одночасно одне ідруге не виходило.
    А ще я вірю в наступне: тре старатися у тОму, що тобі дається. Якщо ти стараєшся в малому, тобі дасться велике. І ще, мені ніколи не приходилося жити в режимі накопичення коштів. Звичайно, щось залишається на наступний місяць, але ніколи я не ставив цілі - накопичення. Я думаю, чим більше віддаєш грошей, тим більше приходить, а будеш зажимати відхід, буде обрізатися прихід. Я ніколи не жалію грошей на оплату праці, інколи ще додаю "зверху", бо мені мені подобається, коли хтось заробляє з моєї руки.

• Подобається Подобається x 4
  5. Novyzna

Novyzna Active Member

Ні, мені "з неба" гроші не падають. І лотереї і бяльше 10 грин. не вигравала, і на дорозі не знаходила. І з кишень пальто зазвичай вигрібаю все ще до закінчення сезону:)
    Але інколи мені "з неба" падають можливості ці гроші заробити. І це, мені здається, набагато ліпше.

6. MARTINI

Я, власне, чого відкрив тему...

Сьогодні вранці я шукав ручку, аби підписати документ. І поліз чогось до рюкзака, який вже давно в кутку припадав пилюкою. Відкривши "блискавку" на боковій кишеньці я дістав звідти... чималу суму грошей. Ну, так десь батькова пенсія за 2 місяці. Я досі в глибокому шоці. Як я міг про ці гроші забути... І головне ж, гроші сам заробив, але відчуття тепер такі, наче вони впали з неба :)

7. Novyzna

Novyzna Active Member

MARTINI, оу, ну тоді це дуже файний подарунок долі:)
    я от, насправді, як приходить зима і я дістаю теплі речі, то завжди мрію, щоб мені теж щось таке трапилося, але на жаль, на жаль...
    так що, MARTINI, я вас вітаю:)

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я раз загубив $1600.

Так настрій впав.... Але потім посидів, подумав, що єдиним місцем, де можуть бути загублені гроші - це мій дім. Але гроші не знаходилися, хоч стріляй. Та впевненість, що вони дома була міцна і тому я кинувся того ровера. За місяць, коли гроші побачили, що ніхто їх не шукає - самі знайшлися. Особливої радості це у мене не викликало, хоча було приємно.

9. MARTINI

в мене часто при зміні сезонів знаходяться гроші в кишенях, ну там 20-30 грн... Колись давним давно я пам"ятаю у своєму гаманці знайшов 100 доларів. Це тому, що я гаманці не люблю. У мене двічі в житті крали гаманець в громадському транспорті, з тих пір я їх практично не ношу. Хіба коли мені подарують новий гаманець, то я його пару днів ношу, а потім фобія, що його вкрадуть, чи він десь мені з кишені випаде, бере гору і я залишаю його вдома, поки наступний гаманець хтось не подарує :) В мене гроші все в кишенях джинсів. А якщо я їх покладу в гаманець, або скажімо у внутрішню кишеню куртки, чи ше в якесь нестандартне для мене місце, то велика ймовірність, шо я просто забуду про них. Готівку взагалі маю не часто. Я вже досить давно дуже активно користуюся платіжними картками, навіть коли в кишені готівка, я за звичкою все одно в супермаркеті чи на заправці розраховуюся карткою.

Так щоб знайти гроші на вулиці, то було хіба в далекому дитинстві, коли я ще був ближче до землі і мав кращий зір :) Знаходив декілька разів карбованець чи три. То мама казала, що я маю щастя на загублені гроші. Але вже дуже давно подібного не було. В лотерею не вигравав бо не граю :) В карти завжди програвав ті гроші, які батьки видавали на обід в шкількій їдальні :)

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я одного разу на Червоної калини копнув якийсь зімнятий папірець пішов далі до привата на Кос-Анатольського, за 5 хв. вертаю назад і знов мені попадає під ноги той самий папірець, ходять люди постійно і мені якось не дуже хотілось нагинатись, я його знов копнув і пішов в 97 будинок до мами. Там я був десь 45 хв. купив в будці воду, і ше тре було йти до сєльпа. Іду і шо б ви подумали? Знов під ногами той самий папірець. Ну тут я вже не полінився.... Коротше, то було 50 евро.

• Подобається Подобається x 6
  11. Іспанка

В мене останнім часом те саме. Якось зручніше і спокійніше мати в гаманці якийсь мінімум готівки, а в магазинах розраховуватися карткою. При тому є можливість прослідковувати операції через Приват 24. Це зручно, як на мене.
    А мені щастить інколи, хоча нечасно граю. Вигравала 3,5 ,10 гривень максимум.
    О нє, карти то не моє, тим більше на гроші. То гра не для таких бльондинок як я (я навіть мастей не розрізняю:))) ).

12. MARTINI

А ми в сєку грали на перервах або на задніх партах :)

13. Іспанка

о_О то що за біда?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, тема: гроші з неба, а не з землі!:)))

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, але все одно якось дивно....купа народу волочисі і ніхто ніц. Чи ніхто не видів?

16. Іспанка

Та там люди так ходять, що могли й не побачити. Або ті гроші призначалися саме Вам. Може, у Вас в той момент була якась особлива потреба в них? Бо мені найчастіше трапляється знайти гроші чи додаткова можливість заробити саме в часі отакої наглої потреби, коли більше нізвідки ти їх взяти не можеш...

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Н.Ю, ну не знаю....

18. MARTINI

Не здивуюся, якшо зараз знайдеться хтось, хто скаже "я загубив на сихові 50 євро" :)

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йшли в поліклініку із внуком. Точніше я йшов, а внук їхав. Позаду йшли його мама і тато.
    Зирк, лежить дві гривні. Я піднімаю і весело до дітей: - А ми із Даніком дві гривні знайшли!!!
    Невістка нахиляючись: - Ну і що? А ми двісті... :)))
    Це я про поганий зір...

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А ше був один смішний випадок. Шось я купував на Санті в продуктовому, даю продавчині 20 грн а решти мало б бути 10 чи 12 грн, вона дає решту, я гроші в кишеню, товар до пакета і пішов. Зустрів кулєгу, пішли вмазали по 100, а потім тре було повторити, я в кишеню (бо там решта з 20 грн) дістаю з кишені....прес бабла!!! І тут до мене дійшло,..коротше, я хоч і рагуль, але я пішов назад в магазин, приходжу, а там сидит дівка заплакана..,вона аж засяяла і вже лізла цілюватисі як я їй вернув майже 200 грн. Вона дала мені решту не з 20 грн а як з 200.

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)