Відповідь: Гроші еманація влади Пропоную внести в правила форуму поправку: заборонити вживання слова "еманація" - люди сприймають це як образу, що відразу видно з кількості дописів в цій темі:D
Відповідь: Гроші еманація влади гроші, як правило, еманація влади Ви б уточнили якої саме влади, бо влада як на мене різна буває політичної влади - так влади особистісної - частіше ні
Відповідь: Гроші еманація влади Особистністної найшвидше всього і не відходячи від каси Додано через 12 хвилин 2. тільки одн. Витікання, випромінювання, виділення чого-небудь звідкись. 3. Те, що витікає, випромінюється, виділяється звідкись http://www.slovnyk.net/?swrd=ЕМАНАЦІЯ
Відповідь: Гроші еманація влади ну не скажіть жінка може мати велику владу над чоловіком (або навпаки), брат над братом, друг над другом, батьки над дітьми (або навпаки) хіба джерелом тієї влади завжди є гроші?
Відповідь: Гроші еманація влади звісно що ні, але я і не старалася скласти вичерпний список я ж кажу: як правило гроші еманація влади і наводжу для прикладу винятки з того як на мене загального правила
Відповідь: Гроші еманація влади Як вчили нас в гірничо-політичному інституті, влада є трьох типів: політична (базується на силі держапарату), економічна (заснована на силі грошей), духовна, або особистісна (базується на психологічних можливостях/впливові людей). Тому гроші, це скоріше не еманація влади, а сама влада, один із її типів. Люди того досить часто не розуміють бо вживання слова влада у нас йде в контексті політичної влади, а насправді гроші це така ж сама влада, як і політична влада, можливо навіть сильніша в багатьох випадках.
Відповідь: Гроші еманація влади теорія то добре, але так виглядає на практиці, що політична і економічна влади мають одне джерело - гроші для себе розрізняю два найсуттєвішивіших джерела влади: гроші або особитсті якості якщо сказати одним словом - владу дає сила. це може бути сила грошей, сила харизми, а може як жіноча сила слабкості о... загадався Ніцше - добро - все що дає нам силу, зло - все що походить від слабкості
Відповідь: Гроші еманація влади Це просто тому, що ви напевно достатньо молоді і не памятаєте практики реалізації політичної влади в нашій країні і не цікавилися історією цього питання. Гроші це не найбільша цінність, яка є в людини. Найбільшою цінністю є все ж життя, здоровя, свобода і ще багато чого. За допомогою політичної влади все це можна забрати. Влада - це і є сила.
Відповідь: Гроші еманація влади в різні часи воно по-різному буває в наші часи політичну владу реально мають лише ті які є найбагатшими, а все решта як на мене вигадки для народу влада і сила для вас тотожні поняття?
Відповідь: Гроші еманація влади Зараз саме так. Зараз економічна влада панує над політичною. в політиці - майже на 100% так.