Грандіозні мрії....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем viltis, 5 лют 2008.

1. viltis

viltis Well-Known Member

В кожної людини є мрії...Є мрії "земні" --тобто, це навіть не мрії, а швидше бажання : здати сесію, поїхати на море, купити новий холодильник..

А є мрії... майже нездійсненні, але такі близькі, що ти навіть часами забуваєш, що це просто мрії, а бачиш їх так реально у снах, уявляєш все, до найменшої дрібниці....Єдине, що вони майже нездійсненні.Моя знайома називає їх "мріями ідіотки"...каже, що нема толку мріяти, якщо знаєш, що воно нездійснене.

А я маю такі мрії. Їх є дві. Вони обидві пов"язані з моїми професіями. Вони почали жити в мені вже дуже давно. Я бачила їх втілення, але , на жаль, в інших країнах.

Я вже почала про них не дбати, запхала їх в темний ящик душі, щоб не ятрили...і тут...почитала тему Натагідри "Про дитячі майданчики". Так мало треба, щоб допомогти. Наталя , на жаль, не звязувалась зі мною....але, вона дала мені поштовх, до моєї мрії....Дякую

А у Вас є такі "нездійсненні" мрії?

• Подобається Подобається x 4
  2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: Грандіозні мрії....

Скільки хочете! Нездійсненних мрій - хоч греблю гати! Здійсненних от -значно менше:sad:

3. viltis

viltis Well-Known Member

Але я помітила, що більшість з ним ми самі робимо "нездійсненими", бо вони вимагають досить сильно попотіти нажд їх здійсненням ...а нам ліньки ...от і кажемо, що вони недосяжні...

4. natty

natty Well-Known Member

Надю, дуже гарна тема!
    Та мрій скільки хочеш...Не уявляю собі як можна жити і нічого не хотіли, ні до чого не прагнути...Мрії дають поштовх діяти...але, на жаль, не всім. Дехто свідомо перетворює їх на ілюзії, самообман...Типу сидиш собі на дивані, плюєш в стелю і мрієш про те, щоб стати принцесою якоїсь невеличкої європейської держави. Я особисто за мрії-стимули...і за людей, які мають сміливість намагатися їх втілювати. Хай навіть мрія як така не здійсниться, зате ми стаємо трошечки ближчими до неї.

П.С. - Стережіться повітряних замків. Ці будівлі найлегше будуються, але найтяжче руйнуються. (недослівно Отто фон Бісмарк)
    І ще, одне з улюблених: "Це неможливо!" - сказала Причина. "Це нерозважливо!" - сказав Досвід. "Це безглуздо! " - відповіла Гордість. "Спробуй!" - прошепотіла Мрія...

• Подобається Подобається x 8
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Спочатку хотіла написати, що у мене є такі мріїї"мрії ідіотки" . але подумавши , виявила, що не такі вони вже й ідіотичні.Все в наших руках.:)

• Подобається Подобається x 7
  6. viltis

viltis Well-Known Member

Я розкажу про одну мрію, Натті, ти її напевно зможеш зрозуміти..

Я все життя займаюсь танцями.Спочатку естетичне виховання, основи хореографії, потім народні, з 6 років бальні...В юнацькому віці --брейк, модерн і т.д. Так як людям треба дихати, щоб жити. Мені так треба танцювати. Не обов"язково на змаганнях...просто...в клубі, на диско, вдома.
    В свій час танці вернули мені життя і можливість нормально ходити. Після важкої травми ( не пов"язаної з танцями)...лікарі сказали, щоб я не мріяла про підбори, танці і т.д....а я мріяла, плакала на змаганнях ( брат танцює, тому я їх постійно відвідувала), розробляля ногу (вона в мене ломана-переломана була), тренувалась сама....А потім , щоб я зовсім не здуріла, мама домовилась, щоб я допомагала в клубі, викладати для дітей. Зараз я вже працюю тренером 5 рік...і працюю не заради грошей,як би то не звучало, а заради дітей....

Але, бачу в яких умовах їм доводиться тренуватись.....( я не лише про наш клуб)...Була закордоном, бачила їх танцювальні школи ---світло, затишно, душ, басейн, танцювальна бібліотека, відеотека...великий екран, щоб дивитись змагання ...маленьке кафе, щоб мамусі не сумували ..
    Так почала зароджуватись моя мрія. Масла в вогонь додали фільми....

Чому в нас таке неможливо?? чому, коли приходиш в банк, щоб взяти позику --на тебе дивляться як на божевільну? чому ЖЕК не може продати то приміщення....але слідкувати за ним відмовляється ...і діти місяць займались в холодному залі ...і криша вже 3 рік тече, хоча її латають і латають...
    Але Натагідра сама того не знаючи, вдихнула нові сили в мене.... В вчора на батьківських зборах, я пороздавала батькам купу дисків з фільмами, навчальними програмами, музикою, змаганнями ...Я їх збираю, купую, переписую, що мої діти не лише тих 2 години займались ... І вони мені віддячують....Тим, що самі вивчають нові рухи, що самі долучаються до створення нашої "танцювальної колекції".... В мене велика група...приходять нові і нові дітки, але зал всіх не вміщає....а нового нема ....

ХОЧУ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ ЦЕНТР!!!!!! кажуть , що кожна мрія має енергетику ..і якщо її випустити в світ, і кожен дасть просто частинку свого тепла тій мрії ( добрим словом чи думкою) ..то Всесвіт і Бог зроблять її здійсненною...

• Подобається Подобається x 28
  7. Alias

мені здається, що для здійснення Вашої мрії треба просто багато грошей.Тоді і приміщення продадуть . і ремонт можна зробити....А може ще все у Вас получиться?

8. natty

natty Well-Known Member

Ми Вашій мрії тепло своєю кармою віддаєм :) І хай вона обов'язково здійсниться!

• Подобається Подобається x 6
  9. viltis

viltis Well-Known Member

Аліас ...якби то лише гроші. Є людина, яка б дала позику, практично без відсотків, просто так, для дітей. Є засновник клубу, який зараз в Штатах і теж би долучився. Є мій коханий, який підтримує.....і готовий на себе взяти кредит.
    Але в нас, як в справжніх українців ...ні собі, ні людям. ... Робити не хочуть , бо і так не для себе ( а те, що для дітей то не рахується), продати жалко...та й паперів треба стільки, що просто .....і поки не зробиш Бумажку№1, не можна зробити Бумажку №2...а їх є десятки ...

Дякую....просто чесно ...так чогось наболіло то все....Але вірю, що все можна зробити ...і активно над тим працюю...

• Подобається Подобається x 8
  10. Alias

О! Це зовсім інша розмова.:)Успіхів Вам і здійснення своїх(усіх) мрій:)

11. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Моя нездійсненна мрія- це жити в середньовічному замку з необмеженим садом. Різними прибудовами тощо. І мати коня (породистого) білого і щоб скидався на єдинорога.Поки що все. Потім допишу.:radist:

• Подобається Подобається x 5
  12. Капітан

Капітан Well-Known Member

Хочу быть бесконечно, омерзительно богатым :)

• Подобається Подобається x 9
  13. Liona

Liona кавоманка зі стажем

я с вами, Капитан :radist: :D :D :D :radist:

14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

хочу повернутись в свої 16 років.

• Подобається Подобається x 2
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хочу, щоби форумські налаштування дозволяли би (хоч на один день) плодити клонів та відразу додавати карму.
    Накидав би Viltis сотню плюсів за її прекрасну Мрію !
    І за подолання перешкод на пройденому шляху до Мрії.

А для себе - хочу, щоби моя дружина якомога скоріше реабілітувалася після травми.
    Щоби влітку вже танцювала й бігала.
    І ми це зробимо !

А влітку-2009 щоби побігала вуличками Парижу.
    І це ми зробимо !

• Подобається Подобається x 16
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я теж,Маюнко....

17. Полковник

Полковник миється в бані

Поломка компа у Одного Чудака из Кыуэиава....насовсем поломка!!!!
    Эх, МЕЧТЫ!

Додано через 1 годину 0 хвилин
    Допис Полковник не сподобався: Boris_Kiev (Нині)

Хм, Боря, а Вы о ком подумали????

Непонятки!

18. viltis

viltis Well-Known Member

Дякую....І скажу, що мені допомагають створювати цю мрію ..і наші форумчани також!
    А що трапилось??? в мене був перелом, сама його "розробляла", можу дещо підказати ....І Ви обов"язково справитесь:)

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую, Viltis, за небайдужість. Але сьогодні на гілці трохи ... ну, забруднено ... :) , тому поспілкуємося в інший спосіб.

20. mamatu

mamatu Well-Known Member

хочте вірте, а хочте - ні, але я не хочу бути "омерзительно богатой"
    це ж спокою не мати...
    мрію про власну квартиру - так, про елементарний добробут - так.
    але не про шалеле багатство.
    а взагалі є в мене ще хороші мрії, майже "повітряні замки", але вірю, що колись вони стануть реальними...

а де твій аватар? :)