Готуємо трибунал над хунтою

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Прокіп, 10 гру 2013.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В нинішній тупиковій ситуації винні бездарні вожді, які по суті зливають і цей Майдан в унітаз. Сьогодні збереться "четвірка", яку народ вже давно мав повісити за яй...я на березах, "врегульовувати ситуацію". Знову відбудеться ретушування ворожого до народу державного механізму з консервацією фактично феодального ладу в Україні. Ось така вона "слава" нинішній Україні, яка так запустила свою гігієну, що вже не взмозі позбутися паразитів на своєму тілі.
    Якщо в делегованих нами примітивних депутатів є розум, то варто покидати стіни ВР, зайняти якусь будівлю і почати збір скарг від населення на нинішній владний режим. Все це буде предосторогою для режиму про майбутній трибунал, поверне народ до конкретики в боротьбі, згуртує для потуг створення цього трибуналу. Копії накопичуваних документів варто нагромаджувати в закордонних сховищах.
    Пропоную і тут викладати зафіксовані злочини з вказівкою порушених законів. Надаю перші матеріали відносно діяльності самого Януковича по притягненню до кримінальної відповідальності:
    - за організацію злочинного угрупування на Донбасі з метою прихватизації загальнонародного майна;
    - за прихватизацію загальнонародного майна;
    - за фальсифікацію виборів в 2004 році;
    - за цілеспрямоване спотворення Конституції з метою ослаблення державного ладу в Україні в 2004 році; - за здачу державних інтересів (Харківські угоди та подарунок державного газу Фірташу) ради розрахунку зі своїми спонсорами, побратимами по злочинній зграї;
    - за руйнування балансу сил згідно виборів в ВР шляхом підкупу та шантажу депутатів (тушки);
    - за руйнування п.6 Конституції шляхом знищення «поділу влади» та побудови «вертикали влады по понятиям»;
    - за заволодіння державним майном (Межигір’я) шляхом зловживання владою;
    - за злочинну корпоратизацію державних правоохоронних структур в рамках злочинних «понятий»;
    -за рахунок донищення дефіцитом коштів армії підгодовування паразитичного апарату МВС, прокуратури та судів;
    - за узурпацію влади в Києві шляхом призначення свого неконституційного баскака та непроведення виборів голови міста в столиці;
    - за ігнорування своїх обов’язків «гаранта прав і свобод» по Конституції ст.102 шляхом передачі своїх обов’язків всупереч ст.106 п.31іншим нелегітимним особам з неконституційної Адміністрації.

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=BWn-P4XRfc8

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З листа Луценку, Тягнибоку, Яценюку, Кличку, який я відправив їм сьогодні. Я їх попередив, що вони зі своїм "гонором більше за розум" є також кандидатами "пинком під зад" від народу

а де твій аватар? :)