Вони коштують страшенно дорого (від 500 у.о.). Але щось в них є таке, що дорослі то купують і за такі гроші. ї
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? Може фільмів надивились? А чого, я б теж таку купила якби гроші були.У них і справді щось є.Бо ті Барбі вже настогидли! Мені ота біленька понравилась, що на першому знимку
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? досить гарні ляльки. правда тільки на малюнках волію їх біля себе не мати. взагалі ніяких ляльок мені в компанії з ляльками якось незатишно, весь час здається що вони на мене витріщаються чи слідкують за мною :D :D :D
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? А мені подобаються... Але справді ляльки для дорослих, в дітях вони певно не зможуть виховувати щось добре і ніжне...
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? Ага, але я коли чоловікові показала, то він сказав, що мені вже пора видко дітей бавити
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? Я ще таких ляльок не бачила, не дійшли мабуть ще до нас.Вони великі?
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? Ось тут пропонують від 40 до 60 см. Це японські ляльки, бувають іноді в продажу на Eбаї. Але виробників як я зрозуміла є кілька. Ще знайшла корейський сайт Чула їх купують запчастинами і створюють свій образ. Одяг також купують)) Забавка) А тут вже не гатішні) Винятковими їх роблять очі...
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? Йой!Чогось я ляльок не люблю.Чи то гатішні,чи то звичайні..Може того,шо вони тверді і холодні....
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? клас!... мені сподобалися і ляльки!...... десь були фотки, знайду -- розміщу тут.....
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? А толк збирати марки ? Чи монети ? Чи картини ? Чи моделі машинок ? Чи краще, як пересічний українець ... одягнути тапочки, сімейки(хоча зара зима, то значить спортивки вєтнамські), обляпану майку - зайти сі на форум і обгаджувати українську медецину ? =) Во це й во нормально ?
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? так є ж і без патьоків.Досить симпатичні ляльки. У мене в дитинстві їх було дуууже багато, тільки я ними не бавилась..чомусь було не інтересно(тільки ж не готичні).
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? Ну,навіть і не знаю-вони то гарні,але шо з ними робити-за шкло в серванті посадити?)))Який маргінес!))) Я колисьзробила собі чорного ангела...але мама побачила і викинула-він їй не сподобався...)))Та й мені він нафіг не потрібен був.
Відповідь: Готичні ляльки. Дорослі не набавились? гарні..мені найбільше сподобалася ота в китайській сукні..7ма здається..