Госпсуд визнав банкрутом «Карпатбуд»

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем bora, 27 сер 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Як Вам така новина? Принаймні вона не сприяє довірі будівельним компаніям... Може є зміст ділитися досвідом спілкування з такими компаніями - які надійніші і чому?

• Подобається Подобається x 1
  2. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

Відповідь: Госпсуд визнав банкрутом «Карпатбуд»

...мда...і ті туди ж

3. bora

bora Well-Known Member

З тих чуток, що я знаю - це не спланована спочатку кампанія..тобто це не вони докотилися, а їх докотили.. Бізнес в нашій країні такий. Хоча - і це тільки плітки

4. sselev

sselev Well-Known Member

Зараз ніби на будівельну галузь насувається криза (чи вже насунулась???).

5. Tony

Tony Well-Known Member

Криза якраз насунулась... певно вирішили грошики згребти собі підкінець з інвесторів і швиденько зробити банкрутство.

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Процес банкрутства можна довго вести.
    Але зізнаюсь - не очікувано. Невже не витримали конкуренції зі столичними монстрами.

7. bora

bora Well-Known Member

..або з місцевою "бюрократією";)
    Ми звикли вже не довіряти сусідам, що жаліються на владу... Тому говоритиму про інвесторів, які реально офігівають як в цій країні можна кудись вкласти гроші.. Елементарно рахунок два тижні відкривали - в це можна повірити?:) Занадто багато підводних каменів на кожному крокові де хоч якісь гроші крутяться. Жодних процедур - все через "певні домовленості" без дотримання строків та взагалі якихось умов договору. А законодавство..Ми все таки великий нарід якщо виживаємо в цих умовах:) Однак довірити гроші будівельній компанії під забудову..Я думаю є зміст якщо власники тієї фірми в тому ж будинку купили своїм дітям квартиру - як на мене це справжня гарантія на сьогодні.)

• Подобається Подобається x 4
  8. Тестер

Тестер піддослідний щур

Просто програли вибори мера , а з переможцем не домовились

9. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

Повністю підтримую...довелось дуже близько з цим стикнутись і не в таких маштабах...та вс е одно не приємно

10. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

І що тепер буде?:suicide:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ж ви смішні....
    причина може бути просто банальна - тре закрити борги, наприклад передоплату замовників квартир, або кредит банку безповоротно зїсти. Все це змахує на сплановану акцію.

• Подобається Подобається x 2
  12. alex

alex Well-Known Member

Житимемо, як жили раніше. Як на мене, це не кінець світу. Особсито я з тою конторою жодних справ не мав, тому мені далеко по цимбалам, що вони собі замислили

13. sselev

sselev Well-Known Member

Справа зовсім не в конкуренції зі столичними забудовниками. В людей нема грошей щоб купувати по таких цінах, забудовники це прекрасно знають і вживають заходи щоб завчасно вивести (врятувати) капітал з будівельної галузі. Така ситуація не тільки у Львові, можна багато цікавого прочитати на форумах по фінансах/нерухомості.

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

відкинувши "подробиці" (або деталі) - тут саме той випадок. Тобто - Мих правий. Тобто - це власне галицький підхід. Тобто - уважно слід читати оголошення.
    Банкротує не корпорація - а одне з дочірніх підприємств. Скільки їх всього? а яка була попередня історія? скільки вже таких ДП закрилося?

а це - просто "власна думка" - не більше. Тобто з реальністю спільного - мало.
    Може, й нема у людей грошей на житло - зате елітне житло - дефіцит, користується стабільним попитом, і ціни - тільки зростають. Причому незважаючи на ріст цін - це житло купують, і новозбудоване житло - не простоює без власника :) якщо і "простоює" - то лише з бажання конкретного власника :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну галицький.... то кругом на постсовєтчині...

16. bora

bora Well-Known Member

У будівельників – безгрошів’я, будови завмирають

Мабуть це сюди ж

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Так воно і є...Акція спланована, але дуже сумніваюся що до кінця продумана...

а де твій аватар? :)