Де у Львові господарські магазини можна найти? Бажано десь поближче до Личаківського і Сихівського районів. В неті інфа застаріла і замість тих, де раніше були господарські магазини тепер стоять звичайні магазини або ще щось.
ліпше скажіть, що Вам тре купувати, і конкретніше район, бо в Личаківському і Сихівському їх немало, то ліпше сказати, куди Вам ближче їхати
Давай на "ти" Хочу купити бензин "Калоша". Я з Личаківського району, Пасічна. Біля мене, на вул. Дж. Вашингтона є госп. магазин. Там був бензин "Калоша", але я купив останню бутилку і в них вже нема.
про господарські магазини в тій частині міста, на жаль, не підкажу ніц. і де буває бензин "Калоша" - теж не підкажу але зовсім скоро можуть відгукнутися форумляни, які там мешкають, і все буде гаразд а в тому магазині на Вашингтона продавців не спитали, де ще можна купити?
Во Львове растворителями (серьёзно), в том числе и "калошей" занимались несколько предприятий...Но обороты так и не пошли. Тема оказалась не рентабельна. Пробуйте позвонить в Химрезерв 295-07-15 с понедельника.
Як то обороти не пішли? Я сам бачив і купляв в магазині Калошу. В інших господарських магазинах мусить бути.