Горсовет Севастополя вступил в состав России

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Halpys, 7 бер 2014.

1. Halpys

Halpys New Member

На внеочередной сессии, которая состоялась 6 марта 2014 года, Севастопольский городской Совет принял решение о вхождении города в состав Российской Федерации, причём до решения референдума.

Текст решения внеочередной сессии от 06 марта 2014 года № 7151 "Об участии в проведении общекрымского референдума"

Руководствуясь Европейской хартией местного самоуправления, статьями 38, 69 Конституции Украины, статьей 1 Международного пакта об экономических, социальных и культурных правах, статьей 1 Международного пакта о гражданских и политических правах, на основании статей 7, 26 Закона Украины «О местном самоуправлении в Украине», Севастопольский городской Совет

РЕШИЛ:

1.Городу Севастополю войти в состав Российской Федерации в качестве субъекта Российской Федерации.

2.Поддержать решение Верховного Совета Автономной республики Крым о проведении общекрымского референдума и принять участие в проведении общекрымского референдума 16 марта 2014 года, на котором вынесены следующие альтернативные вопросы:

«1) Вы за воссоединение Крыма с Россией на правах субъекта Российской Федерации?»

« 2) Вы за восстановление действия Конституции Республики Крым 1992 года и за статус Крыма как части Украины?»

на основании положения о референдуме.

3.Утвердить следующий состав городской комиссии по проведению референдума:

Медведев Валерий Кириллович – председатель комиссии;
    Костенко Константин Александрович – заместитель председателя комиссии;
    Ковалева Лариса Семеновна – секретарь комиссии;
    Полякова Галина Владимировна – член комиссии;
    Беляева Ольга Семеновна – член комиссии;
    Губко Людмила Ивановна – член комиссии;
    Гаврилюк Владимир Николаевич – член комиссии;
    Ильиных Ирина Петровна – член комиссии;
    Васин Владимир Иванович – член комиссии;
    Сендык Аделина Игнатьевна – член комиссии;
    Романов Вадим Владимирович – член комиссии;
    Яблонская Галина Леонидовна – член комиссии;
    Миславская Мария Яковлевна – член комиссии;
    Вечеря Светлана Алексеевна – член комиссии;
    Мартыненко Галина Алексеевна – член комиссии;
    Вовк Елена Павловна – член комиссии;
    Курилов Алексей Михайлович – член комиссии.

4.Поручить финансовому управлению Севастопольской городской государственной администрации обеспечить финансирование подготовки и проведения референдума за счет средств бюджета города Севастополя.

Председатель городского Совета Ю.В.Дойников
    ПРОЩАЙ ГРИВНА! КРЫМ УХОДИТ В РУБЛЕВУЮ ЗОНУ "читать"

2. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Вітаємо!

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Столицей Земли станут Нью-Васюки, а Москву переименуют в Старые Васюки! (С)

• Подобається Подобається x 6
  4. Halpys

Halpys New Member

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ура!

Звиздуйте!

6. Boris_Kiev

Чому не видно як вони піськами міряються?
    Якщо на ***** пов"язати "колорадську стрічку" - це вважається парадною формою одягу?

• Подобається Подобається x 2
  7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Чому Ви радієте?
    Тому що в Криму вже відключили незалежні ТБ канали, а незабаром як потрапити у Крим можна буде лише за допомогою літака і кількість туристів туди значно впаде. Весь бізнес почнуть підминати під себе кавказські діаспори і друзі Путіна. А якщо Севастопольці захочуть вийти на мітинг і сказати щось проти чи просто крикнуть "Слава Росії" їх одразу звинтить ОМОН (з колишніх беркутівців) і зачинять у в'зниці з 282 статті!

8. Un.Known

Я не радію, я признаю право російськомовного населення на волевиявлення.

Хочуть - хай йдуть. Хай лягають під Путіна, втикають в путіновізор, радіють подачкам. Назад, в феодальні часи, безслівні раби, що їдять з руки в пана.

Ах, яка біда!

Та кому він здався, той Крим? На світі багато місць гарніших, дешевших і комфортніших. Хоча, я знаю, кому - мовчазним рабам з расєйской глубінки, з тундри. Їм же треба десь погрітись. Там їм буде по кайфу. Будуть лежати на брудних пляжах і мугикати:"Широка страна мая радная..."

Га? Какіє такіє? Нема таких.

• Подобається Подобається x 7
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як чому?
    Тому, що люди нарешті отримали те, що хотіли.
    Чи не бачили як вони з квітами окупантів зустрічали?

Шкода тільки тих, хто не хоче в рашку.

Без Криму ми обійдемось от тільки карлик не задовольниться лише ним.

• Подобається Подобається x 4
  10. Forpost

Forpost Стоїк

наконец скоты поймут что такое родину любить

• Подобається Подобається x 8
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

Слава Тобі Господи, нарешті ця ракова пухлина сама відпала! :good: Вєтєрь ім в спіну, а Путін - навстрєчу! :)

А що, українці мають плакати? о_О За ким? За Русскім міром? Так Рускій мір, куди направився, туди йому і дорога. Чим більше їх було умовляти, розказувати, що нічо з того доброго їм не буде, тим більше ще вони собі ціну набивали, як засватана "нєвєста". :) Так вирішили, проголосували - Путін їм в поміч.:mocking: Побачимо, як довго вони будуть щасливі в парі з новим "женіхом". :mocking:

12. -Erebus-

Ось най подивляться на фото з Абхазії.

В криму живе десь близько пів мільона українців. В Києві нема бажання захистити їх права?

13. Un.Known

Еребус, бажання би було, але мусить бути насамперед бажання цих людей жити в Україні.

Де вони, ці люди?

14. Boris_Kiev

Не "значно", а "під нуль". "Стрєлялі..." (С)

• Подобається Подобається x 1
  15. Оля

Оля Старожилка форуму

Слухайте, вас москалів, а особливо московських, без пів літри не зрозумієш. :russian_ru: Один ( борхес) в гілці про Крим вже пупа мало не розв"язав, захищаючи інтервенцію Путіна в Криму і доказуючи, що раз народ в більшості виявився проросійським і гине, так хоче в Росію, то не можна їм це заборонити. А ще певно тому що в нього там жена і рібйонок зараз. Правда, не зрозуміло, якого милого успішний масквіч тримає їх в такий небезпечний час в Криму, а сам сидить в Масквє?:crazy: А ви навпаки запричитали так за бідним пів мільйоном українців у Криму і питаєте, як їх Україна там покинула. о_О Це як зрозуміти? Ви цим ісходом дєл в Криму незадоволені? А чому? Який у вас такий козирний інтєрєс, щоби Україна їх захищала? ;) Щось мені видається, що дуже вже вам хотілося, щоби там була кровава бойня, а нє щоб віддала Україна Крим, бо бачить, що тягатися з тупою п"яною обізьяною ( Росією), але обв"язаною купою гранат, не те, що недоцільно, а тупо. о_О Нехай вже та обізьяна забирає наші банани разом з нашою пальмою і подавиться :), ніж має нас спровокувати , щоби її атакувати і самим знищитися. ;)

• Подобається Подобається x 4
  16. Boris_Kiev

Вони й надалі житимуть у Кримській області України на правах титульної нації. Поруч із Кримськими татарами.

17. -Erebus-

А що всі росіяні зобов'язнані думати однаково?
    По друге я знаю, що Путін насправді в Росії веде антиросійську і антиукраїнську політику (антислов'янську я би так сказав), так якого біса він захищатиме права росіян і українців в Криму? Та просто ще раз кине всіх і за рік Кримчані вже шкодуватимуть за Україною, але вже буде піздно, бо путінські поліцаї не дадуть навіть пискнути опозиції. І буде ще один регіон, де голосуватимуть 99,9% за Путіна і "Єдину Росію".

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Тобто Ви вважаєте, що обмежиться Севастополем?

18. Boris_Kiev

Вивезуть російську військову техніку і обслугу, вивезуть усіх "патрійотів Рашки" і цим усе "обмежиться".

19. -Erebus-

Так, там є різні думки, частиан хоче жити в Україні, а частина у Росії. Але спитайте в мене, чи хочу я платити свої гроші Криму, якщо в мене перед домівкою на асфальті живого місця нема? І це майже столиця Росії, а що у інших містах - то я взагалі мовчу! Тим більш, чесного референдуму не було ще і не буде. Бо Чуров підрахує, як треба!

20. Boris_Kiev

А моя дружина хоче жити в Іспанії. Все що для цього потрібно - прикупити хатинку і отримати вид на проживання.
    Що заважає криморосійським "хотєльщикам" зробити те саме, тільки в іншому напрямку?

а де твій аватар? :)