А в що вірити. Конкретики в них ноль. Загальні фрази які так чи інакше підходять на кожен день. Лохотрон одним словом!
Мене не бісять, але смішать гороскопи в районних газетках, центральних виданнях і сайтах, передбачення на день, тиждень, місяць. А от описи самих знаків на диво підходять більшості. Принаймі, мені, чистокровному Тільцю, так.
А що саме бісить - оте "передбачення" мабутнього чи гороскоп як опис знаку? Бо я, наприклад, з тих "передбачень" ржу, бо то чистої води маніпуляції. А от описи знаків - і мій під мене підходить, і багато людей, з якими я спілкуюся, мають ті чи інші риси, притаманні певним знакам зодіаку.
Щодо опису знаків, то вже не раз мав нагоду переконатися в тому. Правда ще потрібно зважати крім зодіакальних знаків на рік народження за східним гороскопом, бо їх поєднання дає повнішу картину.
Згадав си... В районній ґазеті. - Іване,ти хто по гороскопу? - Стрілець - Так і пишем:Стрільці,котрі до кінця тижня не повернуть борг,будуть мати великий клопіт.
В тому анекдоті насправді лише невелика доля жарту. В одній редакції де я працював, написання гороскопів було чимсь типу роботи для молодих. От як в армії шкарпетки дідам прати і комірці пришивати. Трохи і мені тоді студенту довелося їх пописати. Робота доволі нудна, тому розважались при тому як могли. Motorola Atrix 2
Приходиш на побачення із дівчиною. А вона тобі: А хто ти по гороскопу? І тут ти починаєш розуміти, що якщо вона залізе в google і прочитає, що ти їй не підходиш. Великий тобі мінус
А ще є народ, який своє життя пов"язує з розташуванням далеких зірок? Згадується Висоцький Мне этот бой не забыть нипочем,- Смертью пропитан воздух. А с небосвода бесшумным дождем Падали звезды. Вот снова упала, и я загадал - Выйти живым из боя! Так свою жизнь я поспешно связал С глупой звездою.
Як на мене, то дурниці. Якщо двоє людей підходять один одному, якщо їм добре разом, то яка різниця хто є хто згідно гороскопу. От мені гороскоп каже, що Близнюки мені категорично не підходять - і що? Ціле життя до них тільки й тягне Найкраща подруга - Близнюк
Мабуть в гороскоп вірить той, кому немає в що вірити, або ціль в житті незначна, щоб самостійно йти до неї. ІМХО.
Думаю, що деякі люди читають гороскопи, бо більше не можуть і не мають, що читати Тим самим програмуючи себе на "потенційні" вчинки та поведінку з гороскопу.