Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Компания по страхованию автомобилей InsuranceHotline выявила прямую зависимость между знаком Зодиака водителя и его шансами попасть в аварию или нарушить правила. Чтобы удостовериться в непогрешимости своей теории, специалисты исследовали 100 тысяч личных дел своих клиентов на предмет попадания их в аварию. Так, эксперты выяснили, что реже всех нарушали правила и попадали в ДТП Львы (12-е место), Близнецы (11-е место), Раки (10-е место). 9-ю строчку занимают Девы, которые «лучше нажмут на тормоза, чтобы пропустить белку», чем подумают о том, успеет ли остановиться автомобиль, идущий сзади. Находящиеся на 8-й позиции Козероги искренне считают, что ПДД созданы для других водителей, а представители этого знака всегда стараются сделать так, чтобы добраться до пункта назначения как можно быстрее. Стрельцы (7-е место) – хорошие водители, которые точно знают, что в плотном движении лихачество лучше оставить профессионалам. Но они очень болтливы, а потому эксперты посоветовали им забыть о мобильном телефоне во время движения. Проблема Тельцов (6-я позиция) в их упрямстве и большем, чем у других знаков, желании проскочить на красный свет. Видимо, сказывается «бычья» сущность.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Стихия Скорпиона (5-е место) – длинный широкий проспект, где его инстинкт позволяет водителю чувствовать себя уверенно. Но это до того момента, пока кто-то его не обгонит. Такого водители-Скорпионы не прощают – и начинается гонка. Не способствует безаварийной езде и упрямство Овнов (3-е место): «его ребячество, выражающееся в том, что «сначала я», обязательно приведет к неприятности». А любителям помечтать Рыбам (4-я позиция) советуют быть повнимательнее при движении в «реальном мире». Весы (1-я позиция) и Водолеи (2-я позиция). Именно эти два знака были признаны не только самыми «аварийными», но и самыми недисциплинированными – водители Весы и Водолеи чаще всего нарушали ПДД.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Цікаве дослідження. Чи його результати не змінилися б, якщо врахувати українську специфіку, а саме: Водійське посвідчення отримане згідно закону, або зі взяткою після відвідування автошколи, або куплене без такого відвідування взагалі. Оскільки, в останній час, третій варіант трапляється найчастіше, можна думати, що відмінності статистики аварійності по різних знаках Зодіака будуть знівельовані...:
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Протестую!!! Я по зодіаку - Терези. Але за всю свою водійську кар"єру (одержала права ще в 16 років) 10 років мала лише одне ДТП на початку свого водіння з моєї вини. Щоправда було ще два, але то стукнули мою машину, я тут ні до чого!!! Знаки зодіаки - то всьо чистої води брехня! Во як!
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Не хотів відкривати гілку, бо не думаю, що на цю тему багато можна написати. А як на рахунок елементарних порушень, проїзд на червоний сигнал світлофора, як часто Ви реагуєте на знак (рух заборонено), на скількох з 10 стопів зупиняєтесь, скільки разів на день показуєте інтернаціональний символ іншим водіям? Про мене чиста правда, 5 позиція.:cool:
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Я не можу сказати як часто я порушую, бо не рахую. Але таки порушую, хоч не створюю аварійних ситуацій, як на мене. Але видно не настільки багато порушую, щоб перше місце займати в рейтингу Одне з двох, або я не терези, або статистика дурить п.с. я взагалі не вірю в жодні гороскопи, а тут ще одну причину маю не вірити
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Дане дослідження проводилось в Канаді. Американці мають два тести, як і ми: теорія і практика. Здати не важко, питання по теорії є на російській. Але мову знати потрібно, бо їзду здається з поліцаєм і потрібно розуміти, що він говорить (right turn, left turn ... Отримав штрафні очки, на тесті по водінню. Коментар до них приблизно був такий- Занадто впевнено вів автомобіль при їзді у важких погодних умовах...:confused: (моросив дощ).
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Одне з двох, або я не терези, або статистика дурить Я також, перед тим як кудись летіти гороскоп не дивлюсь, але якась доля правди в них є. Прижились всетаки...
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Я маю подружок - близнюки від народження (не по зодіаку). Здавалось би один день народження, одна година і тп. Всі планети були в однаковому положенні. Але вони настільки різні і за долею також
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Можу сказати тільки, що ми вільні у виборі свого майбутнього, ми творимо його самі, нічого не відбувається несанкціоновано. Приколы от Бяка.нет Весы - предпочитают элитные виды транспорта. В трамвай силой не затащищь! Минимум "Ролс-Ройс" подавай. (английская марка автомобилей высшего класса). Желают осуществить свою мечту - покататься на "Линкольне" (экстра-класс лимузинов). Не станут долго отказываться от "Mercedes-Benz" (в переводе и представлении не нуждается). При осмотре особое внимание обращают на хорошие рессоры и пр. удобства (комфортабельность). Без кондиционера и вышколенного шофера машину не предлагать. Продавцу совет - все время вежливо улыбаться, улыбаться...
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Думаю, що зв"язок знаку зодіаку з безпечним водієм такий самий як і зв"язок дієти і групи крові. Мене, як я свою машину і себе страхувала не питали знаку зодіаку, а питали освіту, вчене звання, скільки років водійський стаж, скільки аварій мала, в тому числі і поза межами США, який маю рівень ризику серцевих захворювань і тп.
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Ви страхівку перепрошую не в ЦРУ купували? NATIONWIDE ON MY SIDE, і питань дурних не задають.
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Кожна страхова компанія перестраховується там де треба і де не треба. Але після тих всіх відповідей сума страхових внесків зменшилась на доволі суттєву кількість зелених доларів.
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Таки я якась не правильна Тереза :D Трамвай - мій наулюбленіший вид транспорту! (я вже колись на форумі оповідала, що можу вечером, коли поганий настрій піти покататися в трамваї по-колу ) однозначно вірити зодіакам не мона :D
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Колись трамваї до 12 години курсували. Зараз після 9 вечора уже навряд чи проїдеш по колу - в парк завезе
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Так, мова всюди портібна. З цього приводу згадався старий анекдот "доперестроєчного" періоду. Заради 30-секундної розрядки... Він не до цієї теми... Але до мови - точно. Приходить влаштовуватися на роботу в цивільну установу тільки що демобілізований з армії молодик. Потрапляє до начальника відділу кадрів, яким, як часто бувало, є відставний офіцер. Далі - діалог: - Какімі язикамі владєєтє? - Тремямі: Солдатскім, матьорним і русскім со словарьом. -Нєправильно. Не тремямі, а двумямі, потому что солдатскій і марьорний, ето одно і то же...
Відповідь: Гороскоп і кермо. Який звязок? Приколы от Бяка.нет Водолей - как и близнецам (тоже воздушная стихия), подойдет двух колесный друг - мотоцикл. Можно заделаться байкером. Только шлем одевайте крепче, по самые уши - иначе о вас будут вспоминать: "сорви-голова". Если мечтаете прокатиться с ветерком, берите кабриолет. Вот у кого крышу снесло Предпочитайте машины напичканные электроникой, можно на солнечных батареях и пр. технических наворотах. С таким счастьем, ехать куда глаза глядят (прямо, и в разные стороны).
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові payback Мужик поймал такси. Удобно устроился на заднем сидении и расслабился под тихую приятную музыку. Через некоторое время трогает водителя за плечо. Водитель с диким криком бросает руль и врезается в дерево. Мужик, матерясь, ощупывает шишки, отряхивает с себя осколки стекла и всякий мусор. Водила извиняется: - Извини, брат! Третий день на такси работаю, а до этого пятнадцать лет катафалк водил!
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Правильно, білочку шкода, а той лох, який дистанції не дотримується сам винен.