Горить Краківський базар ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 15 тра 2009.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

У центрі Львова горить найстаріший у місті Краківський ринок.Як повідомив начальник прес-центру ГУ МНС у Львівській області Павло Ввасиленко, пожежа спалахнула близько 20.30 одразу у кількох приміщення ринку. На даний час пожежі вже присвоєно найвищий ступінь небезпеки.

На місце прибуває велика кількість пожежних підрозділів, однак поки що полум’я локалізувати не вдається. Упритул до ринку розміщена велика кількість житлових будинків історичної забудови.

За словами Василенка, інформації наразі про можливі жертви чи потерпілих немає.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/837903

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Пожежу біля "Краківського ринку" в центрі Львова локалізували
    На 21.40 пожежу біля "Краківського ринку" у Львові локалізували. Про це у коментарі ZAXID.NET повідомив керівник прес-центру ГУ МНС України у Львівській області Павло Василенко.

За словами речника обласного МНС, пожежа сталася у приватному приміщенні, в якому є декілька меблевих павільйонів. "Пожежі було призначено ІІІ-й ступінь небезпеки по місту, це найвищий ступінь, який може бути", - зазначив П.Василенко.

На місці пожежі працювало декілька пожежних відділень. За словами П.Василенка, вдалося врятувати матеріальних цінностей на 200 тис. грн. На пожежі ніхто не постраждав.

Зараз на місці події працюють фахівці МНС, які встановлюють причину пожежі.

Правоохоронці встановлюють власника приміщень.

http://www.zaxid.net/newsua/2009/5/15/220610/

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Наші панянки з форуму гбираюцця іно на "Південному"...
    Або в тотих бутіках...ну...маґазинчиках...з лахами...

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

а во я сі на Південному не вбираю.. можу раз в півроку глянути, як ше туда втрафлю... шо? я не панянка? хоч на Краківському в принципі тоже - задорого стільки платити за лахи (бо то не одяг).. хіба де літом футболку яку вибрати мож...:)

добре, що ніхто не постраждав!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Горить хiба своiми цiнами,люди зовсiм подурiли....за таку саму цiну можна в магазинi якicну рiч купити.....я була в шоцi

а де твій аватар? :)