Посмотрел на очередную открытку, выпущенную во Львове. Вопрос имею. В 1915 году что за украинцы в Маковке какую Украину оборонили?
мені плювати, майте совість. я був в ці вихідні на Маківці, біля меморіалу УСС. якщо перейти через височину за цвинтаром УСС, то знайдуться залишкі позицій усусів. внизу можна знайти залишкі позицій російської армії. стрімкий підйом між тими двома позиціями. так от... я не знаю, як можна було штурмувати Маківку. адже це просто кошмар. залишається лише схилити голову перед тими хлопцями, що 95 років тому вступили в бій за ту гору. без різниці, яку форму вони носили, за що воювали. вони перенесли те, що всім нам і не снилося. Вічна їм память. між іншим, цвинтар вояків російської армиї до сих пір і не знашли, але він десь на тому боці гори, внизу, за росіськими окопами. а Ви тут... майте совітсть, Полковник.
Это где я совесть потерял. Солдаты есть солдаты - Честь им и Хвала! Я интересуюсь, можно ли тот бой включать в Историю Украины? Ведь тогда ТАМ Украины не было? Или была. Ещё мне вот это очень понравилось: :cesored:
- что-то случилось? До сих пор о каких бы страшных сражениях или событиях речь ни шла, Вам было плевать на всё, кроме нашивок на рукавах или количества пуговиц и т.д. Правда, там касалось 3-го рейха... - по серьёзным поводам и подписи под (и над) открытками серьёзные надо ставить. Вы ещё по поводу исторических побед "наших эльфов" над "ихними орками" взгрустните...
везде. спекуляція-Ваш профіль а Ви не вміете вирізати скріни? я ж кажу... замполіт до глибини души. ---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ---------- а ліпше забаньте мене. я не буду жити на одному форумі з тим придурком.